עקב ארועי אמש

מוצארט

New member
עקב ארועי אמש

למה תמיד ה"מבוגרים" חושבים שהם יודעים מה יותר טוב בשביל הקטנים מהם בגיל? נשגב מבינתי. ועוד יותר, ההתערבות הבוטה בהחלטותיו של בנאדם, בין אם לחיות ובין אם למות.

שביק

New member
מוצארט היקר, כל חברי הפורום היו

חרדים לך. אנו שמחיםם שאתה פה ולא "שם"... ופעל מי שפעל על פי צו מצפונו, כי כך מצווים בני האדם לפעול, ובטוחני שגם אתה היית פועל באותה דרך אילו ידעת שמישהו יקר נמצא במצוקה. אספר לך משהו, גם אני חושבת ומאמינה באמונה שלמה שלכל אדם הזכות לחיות ולמות בכבוד, ועל-כן אני משתייכת לעמותת "לחיות ולמות בכבוד". ושם יש כללים ברורים. למשל - אין להאריך חיים באופן מלאכותי כאשר חולה סופני, ואני אכן מאמינה בכך בכל מאודי, ובביתי יש צוואה ברורה בנושא, אך הדברים אמורים לגבי מצבים שונים לחלוטין. ועל-כן יקירי, אתה צעיר בתחילת דרכיך. תעבור ותתגבר על המכשול העכשוי ותמשיך בדרך טובה ומוצלחת. מאחלת לך מכל לבי הגדול והרחב שתעבור את התקופה הרעה ותחזור לתקופה הטובה, הארוכה והנכונה. שביק

מוצארט

New member
ושוב אני אחזור על ההודעה

שלי, שכנראה נמחקה. מי שהתקשר אתמול בלילה לבית שלי, פשוט הרס לי את החיים...

mickya

New member
למוצארט עקב ארועי אמש

שאלת שאלה ואני עונה לך כפשוטו: כי אנו המבוגרים היינו כבר שחקנים בסרט כמו שלך, עברנו בחיים כל מיני חוויות, שהביאו לכל מיני דכאונות כאלו ואחרים. ולכל אחד החוויה שלו סובייקטיבית נראית הכי קשה, ללא מוצא. אבל מוצארט אם ישאלו אותך אפילו לוקי הטוראט עצמם שהתסמונת שלהם מתבטאת בטיקים אחרים האם היית מעדיף להחליף ? בטוח שהיית לוקח את ה"חבילה שלך" ואומר לא תודה. מלבד זה עצם העובדה ששתפת אותנו במחשבותיך יצרה תגובה כי אי אפשר להשאר אדיש למעשה בלתי הפיך. ועכשיו תכלס!!! מוצארט קח את עצמך בידים!!! מספיק להתבכיין! צא מהקונכיה של רחמים עצמיים. אם רע לך בצבא יש פתרונות מעשיים ואפילו יש מי שיחלץ אותך מהמקום שבו אתה משרת וידאג שתשובץ במקום אחר, חייל אחר כבר ניצל את הפריבילגיה הזאת. אם סתם אתה מבואס יש שיחות , יש תרופות אחרות ובעיקר עליך לעבוד על עצמך, להחליט שאתה עושה מעשה כמו ספורט, טיפול ואימוץ חיית מחמד. היה לי מטופל שאימץ לעצמו צינצילה מדברית, הוא גם דיבר כמוך. לאחר תקופה מסויימת הפסיק ושמתי לב שמצב רוחו השתפר, האגריסיביות שלו כלפי אחיו פחתה. שאלתי אותו איך קרה שאין לך יותר מחשבות אובדניות. התשובה שקבלתי מפיו היתה דהיי לישנא: מי ידאג לדגו שלי אם יקרה לי משהו. עוד אוסיף ואומר מוצארט החמוד אני בטוחה שאתה כזה ובבית כולם אוהבים אותך "למרות הכל ובגלל הכל" כי זה אתה. !!! האם אינך חושב על משפחתך והאנשים שאתה חשוב להם, אנשים שדואגים לך ואוהבים אותך, אתה לא יכול להיות אגואיסט. אומנם זה נראה הפתרון הפשוט אך מהכרותי איתך בפורום אתה לא נראה לי כאחד ש"בורח" מקצת בעיות, זה לא מתאים לך...באמת "קטן עלייך". חזק ואמץ, אשמח אם נמשיך להתכתב בעתיד ואם אתה זקוק לעזרה כלשהי, אל תהסס לפנות אלי!!!

למעלה