עקבים

מיטללל

New member
עקבים

אני היחידה ששונאת? שזה עונש עבורי? אם אתן אוהבות, תסבירו לי איך ולמה.

pain is MY love

New member
בדיוק דיברתי על זה היום!

אני בקשר עם מישהו כרגע והיום נסעתי לבקר אותו בבסיס (הוא סגר שבת) ומרוב שרציית לעשות עליו רושם דפקתי מגף שפיץ עם עקב דק גבוה של לפחות 7 ס"מ והתנדנדתי כל הדרך.. קיצור, הראיתו לו את המגף וסיפרתי לוכמה קשה לי ללכת איתו והוא כמו כל גבר טיפוסי אמר: "אז למה את שמה אותו?! תשימי מגף נוח" ואני חטפתי עליו קריזה שנראה לי כל הבסיס שמע את הצעקות שלי... הוא לא מבין שאני מנסה להיות יפה בשבילו אז אני מקריבה מהנוחות שלי כדי להיות עוד טיפה יותר יפה/מיוחדת/חטובה/אלגנטית??? (ולא משנה מה תגידו עקבים מעניקים את כל התכונות הנ"ל..) הוא מצידו אמר לי שאני מספיק יפה גם בלי עקבים...
אבל אתם יודעים איך זה.. צריך לסבול כדי להיות יפה!

Zoharrr

New member
:)

אני אוהבת את המראה שזה נותן. לא יעזור בית דין,זה עושה את הרגלים סופר סקסיות וזה מדהים... אבל זה כואב. מאוד. מאוד!! אני בד"כ הולכת עם פלטפורמות או נעלי ספורט(לרוב נעלי ספורט,מודה באשמה) אבל יש מקומות שפשוט חייב ללכת אליהם עם עקבים ולסבול קצת.

נועם m

New member
אני...

ביומיום אני לא נועלת עקבים, באמת משום שזה לא נוח במיוחד (לעומת זאת, גם נעלי ספורט אני נועלת רק כשאני יוצאת לרוץ). אבל, כשאני יוצאת ורוצה להיראות טוב אני בהחלט אנעל. מה שכן, אני לא חושבת שעקבים הם סקסיים בכל מצב. עקבי סיכה/ נעלי שפיץ/ עקב מאוד גבוה זה ממש מכוער בעיני. רוב הנשים פשוט נראות איתם כמו ברווז, כי אי אפשר באמת ללכת עליהם בצורה נורמלית. יש לי זוג מגפיים וזוג סנדלים על עקבים, ושניהם ממש "קלאסיים" (יעני, שחור ועדין) ולא גבוהים מדי (5 ס"מ זה סביר...), כך שאני מסוגלת ללכת עליהם בלי לגמור עם שלפוחיות...

ת מ י מ ה

New member
לא מאמינה

בזה בדיוק אתמול דיברתי עם מישהו שאני יוצאת איתו שגברים אוהבים את המראה הזה רק בגלל שאנחנו נראות חלשות ועדינות אני לא הולכת עם זה לא מאמינה בזה וזה לא נראה לי יפה..

נועם m

New member
סליחה?

איפה בדיוק כתבתי שאני נועלת עקבים בשביל למצוא חן בעיני גבר כלשהו? אני אוהבת את זה. אני. ומעבר לכך- נניח ומישהי מספיק מטומטמת בשביל לעשות את זה אך ורק על מנת למצוא חן בעיני גברים- לא יודעת מה איתך, אבל הכרתי כבר יותר מגבר אחד שדווקא ממש לא מת על עקבים, כך שגם הטיעון הזה לא ממש תקף. גם הפרשנות של ההוא שכתבת עליו נשמעת לי מוזרה. נכון שעקבים יכולים להביא ללוק "מעודן" יותר, אבל אף פעם לא חשבתי שמישהי נראית לי "חלשה" מהרגיל רק כי היא הוגבהה בכמה סנטימטרים... אז אני יכולה להבין למה את לא הולכת עם עקבים כי את סתם לא אוהבת את איך שזה נראה. אבל מה "לא מאמינה לזה" קשור לעניין? במה יש פה להאמין? או שאוהבים או שלא.

sniper 7

New member
אנחנו לעולם לא מסתכלים על נעליים.

זה פשוט נמוך מדי (יאיר לפיד). באלוהים, אתן מטורפות לגמרי.

TheVillageIdiot

New member
תכלס.

לא חושבת שבחיים שלי נעלתי עקבים. אבל אני לא עושה את זה בגלל ש א) אין לי שיווי משקל בכלל ואני אפול על הפרצוף תוך שניות ו-ב) אני כמעט מטר ושמונים, ואם אני אסתובב בעקבים של שבע סנטימטר אני ארגיש כמו פיל.

Cobe Anan

New member
חלשה?!

להיפך! הסיבה העיקרית שאני אוהב לראות את דקלה על עקבים היא שזה נותן לה כזו עוצמה נשית שאפילו היתה קצת מאיימת עלי אם לא הייתי מכיר אותה.. מה שבטוח- חלשה היא לא נראית על עקבים. הביטוי ``פאם-פאטאל`` דווקא היה מגדיר אותה הרבה יותר טוב.

Cobe Anan

New member
``לגמור עם שלפוחיות``...

זה כבר תלוי במי שתפסת באותו ערב.. ולא, זה לא נשמע מגרה במיוחד. בעע...

חןשסק

New member
אני בדיוק כמוך!

אני לא יכולה לסבול עקבים! זה לא נוח לי, אני מרגישה עם זה לא אני.. אני לא יכולה ללכת עם זה
אני יכולה ללבוש עקב גבוה, אבל שיהיה רחב, ובלי קשר, אני מעדיפה נעליים שטוחות...

אין ספק שזה נורא נורא יפה

מאוד נשי! ומאודדד כואב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אלבש את הסנדלים עם העקב שלי רק לאירועים שאני יודעת שבאים לשבת בעיקר. אפילו מהאוטו לאולם, או מהמאחורי הקלעים לבמה זה כואב....איך בנות הולכות על זה כל היום- הלוואי וידעתי. האוסטרליות מסוגלות להכל

למעלה