עקבים...

א ש לי

New member
יערית

צילמת את הנעל שלך?
את עם הגובה שלך לא צריכה גם כאלה אני לעומתך צריכה נעלי עקב עם שתי קומות.:)

יערית

New member
לא שלי

אבל אני עם הגובה שלי נועלת גם נעליים מהסוג הזה וזה מקפיץ אותי ל-1.83,לא סתם לא מתחילים איתי

אז ככה..

מעולם לא הלכתי לעבודה עם עקבים.. יוצאת מהבית כל בוקר עם פנים נקיות מאיפור.. <אני מאלה שמתחפשות רק בערב..> לא מבטיחה שאעשה לך עבודת משרד..טובה אבל אם תרצה עוגת חול..את זה אצליח ואם תרצה ציור בגואש..או פיסול בפסטלינה..או מגדל של קוביות..גם זה אצליח..

כי הכול סביבך....

מתה על עקבים. אוהבת את איך שאני נראת בהם, אוהבת את הצליל שלהם, אוהבת אותם. והמחשבה הזו... שאני נועלת עקבים ו/או מתאפרת בכדי להרשים אותך... היא הבעיה האמיתית ולא העקבים/צבע שלי.

שירלי6

New member
מסכימה איתך. לגמרי.

מתה על הגברים האלה שחושבים שאישה נראית טוב..עבורם

foglet

New member
אז מציע בידידות

שתקחי כמה מהאחרות ופתחו לכן שרשור עצמאי,שם מבטיח לא יהיה הקשר הכרחי לדברים שנכתבו כאן... אבל בהנחה ודוורא רוצה אולי עדיף תשקיעי שניה וקיראי הדברים מהתחלה...כי התגובה הזו כמו מרבית מהאחרות הינם סתם עלבון לאינטלגנציה,

קראתי שוב

עדייו מרגישה שהתגובה שלי שייכת לשרשור ובהחלט רלוונטית. רוצה להסביר לי את החלק של העלבון לאינטילגנציה?

ב ו ע ו ת

New member
שגעון קטנות

אני משתדלת לא להגיע לראיונות עבודה חמושה בעקבים, מפני שאני לא יודעת אם אתקל במראין בעל "שגעון קטנות" שחש מאויים מנשים גבוהות ממנו.

ערסlight

New member
שיווק

עקבים שייכים למדור של "תראה איזו שווה אני... תתאמץ בשבילי" [יחד עם איפור, חזיות פוש-אפ, גרבי רשת וכאלה] אז בלי מתמאטיקה גבוהה, מה שמתאים לי [ולעולם הדימויים שלי] זה אחלה. ומה שלא? לא. אבל... מותר להציע. מ'כפת לך שיתאמצו אם זה הקטע שלהן? גם הגברים עושים את זה [מכונית מפוארת, כח, כשעושים לי את זה בסופרמרקט... אני תמיד מעדיף "על משקל" מאיזו אריזה מוכנה ומצועצעת.

למעלה