עקבים...

כשאומרת חגיגי...

אני מייד מעלה קרניותיי אל על... לאבחן מה חג לי ממעל ראשי... את יודעת...מן הרגל הגנתי שכזה
ושוב חזרנו למחוגה...ידעתי שבגיאומטריה טמון לו עתידי המפואר

תני התראה...

איזה קלו קטן או רמז... הצנטרפוגה עוברת לנו לישר של 90...או לפרקדן של ה-180? ה...work-out הזה של המורנינג לפני האיסרו...יכול לזרוע בי פורענות

אז

לא יודעת מה איתך אך שאני רואה עקב כזה.. אצלי הלב מתרחב.. מודדת.. אוהבת לפעמים גם קונה. וגבר שיבוא ויגיד לי שזה עושה לו בעייה בראיון עבודה..אלוהים ישמור..טוב שלא צריכה לראיין את האיי קיו שלו בין הרגליים.

לויכולה לעמוד בזה

אתקפת לבבבבבבבבב...השתגעת? את יודעת שיש נשים {כמוני} שמוכרות ת'נשמה לעקבים גבוהים ולנעליים בכלל.... {נראה לי הוא מראיין קרסוליים :)) יש כאלה עם פטיש לרגליים.........}

דווקא גישה מעניינת ואפילו יפה במידה

מסויימת. גם הטיעונים מעניינים ויש לומר יפים. יש הרבה מאד במה שאתה אומר. הרבה. (למרות שגם אני אוהבת עקבים...)

הסתייגות

למרות שאני מצאתי איזו חשיבה מרעננת בדברים שלך, שמתי לב שלקחו את זה רחוק מאד כאן בשירשור. פתאום אני מרגישה איזה שותפה לכל מיני עיניינים כבדים, שבכלל לא נכנסתי אליהם מלכתחילה. אמא'לה. בעיני מצא חן האופן שאתה (דווקא כגבר) מביט על כל העניין הזה של עקבים ואיפור, שיש בו באמת מן הגיחוך בצורה מסויימת. בשום אופן לא חושבת, שיש בזה איזה אישור למשהו אחר. סך הכל, כשאני חושבת על נשים שחלק מ"סטנדרטי הקבלה" של גבר בעיניהן זה למשל גובה, או אז אני חושבת לעצמי כמה זה מצחיק, שאישה יכולה להוסיף לעצמה כמה ס"מ, ככה בלי להרגיש בכלל ואילו גבר נשפט על כל סמ, כאילו זה בדמנו העניין הזה. כשאני נועלת את נעלי העקב שלי, אני לא פעם חושבת, איזה חוסר צדק, שאני ככה יכולה בכיף להיתמר לי לאיזה 180 ואילו גבר בגובה הטבעי שלי, נגזר עליו להישאר שם כל הזמן... זה התחיל כהודעה מצחיקה ומרעננת (בעיני לפחות) ולאט לאט קיבל כאלה משמעויות.

א ש לי

New member
כתיבה יפה, אני לגמרי מסכימה איתך.

השבוע ריאיינתי כמה עובדות לתפקיד מסויים לא הייתה לי כלל בעיה שהגיעו כמה מהנשים בעקבים, (למרות שנדיר שאני "עולה עליהם", אני מוצאת שזה נשי וסקסי על אחרות). ואם זה מה שנתן להן ביטחון... אבל כשכמה מהמרואיינות הגיעו עם כל השדיים בחוץ, אחת גם מרחה על עצמה שמן מבריקקק זה כבר מכוער ואומר הרבה...מאמינה שלו ידעו שמנהלת תראיין אותן ולא מנהל, היו מגיעות טיפ טיפה אחרת! ואני בטוחה שיש להן מקור כוח אחר מלבד השדיים, אבל החברה נותנת פידבק ענק אז.... קיבלתי פעם מייל מצחיק ואמיתי, אם אתה הזכרת קרסוליים נפוחים וכואבים. אנסה במילים שלי... מלבד כאבים בקרסולים :) כימיקלים בשיער, הבהרה זה נושא כאוב מטורף, לא רק השורש נישרף :) מריטת גבות עם פנצטה, הסרת שיער בשעווה בית שחי, רגליים מיפשעה, יווו איזה כאבים ניתוחים שונים, סיליקון בשפתיים,שאיבת שומן, הגדלת חזה, ניתוח קמטים, לא לשכוח קעקועים, עגילים בכל חור אפשרי הריונות ולידות...אם מדברים על כאב אטום, מה לא??? אבל אנאלי???
השתגעת???
זה כואב!

רות 2

New member
לי הם כלי שרת..

לעיתים מרגיש לי נשית הרבה יותר ..אולי בגלל המטר שייבה שלי .. לעיתים לסוג פרוייקט מסויים ... מבליט סוג של נוכחות בה בכלל אין חשיבות לאישיות ואו אינטלגנצייה... זה לא משרת האינטרס שלך ... אבל לעיתים משרת אינטרס של הנועלת .. ולו רק לתחושה שלא מדברת אליך.. נסה לחשוב על זה באשר לנוסח.. להבין מקור לתביעה (המוצדקת כי בגין מעמדך הינך מנסה לקבוע לאדם במה להשתמש בכדי ..להרגיש אדם במקום עבודה לא בא עלמנת להשרות אוירה או סטנדרט הוא בא עלמנת לעבוד מה הוא מרגיש בגין צבע גופייה או עקב לא ענינך ... בית ספר יכול לקוע לקטין מפעל יכול לקבוע תלבושת ...משרד ממממ..מקווה שלא )

יפה על הרגישות

כן,הנעליים השפיציות האלה הורסות את מבנה הרגל ולא רק אלא גם גם גורמות לכאבי גב ונזק לטווח רחוק. אז אני בעד להשאיר את העקבים לסופשבוע או למיטה

SecondOpinion

New member
הנה השישית:

למה אתה מציע עבודה רק לנשים? איפה אפשר להציג מועמדות?

foglet

New member
הצעת העבודה

הינה פתוחה בפני כל אחד או אחת המוגלים לבצע המטלות הנדרשות. בפועל פנו עד עכשיו מעל שלוש מאות נשים וגבר אחד.

foglet

New member
נ.ב

יכול אתה כמו כל אחד אחר להכנס דרך הקישורים ולשלוח קורות חיים לתמיכה תכנית, תאלץ כמובן להתיצב לראיון עבודה במיניאפוליס אבל אחריו בהחלט ניתן לבצע העבודה מכל מחשב בכל נקודה על המפה.

אינך מציל את העולם בדרך זו ../images/Emo141.gif

אני מסכים איתך, שבעולם נקי מסקסיזם נשים לא היו נזקקות למחשופים ולנעלי עקב כדי להרגיש טוב עם עצמן. אולם, בכך שאינך מוכן לשקול קבלה לעבודה של מישהי שנזקקת לעזרים אלה, אתה בעצם מעניש אותה על כך שהיא קרבן של הסקסיזם בעולם. זה לא הוגן. לא כך תציל את העולם, לא כך תהפוך אותו למקום קצת יותר טוב. בדוק עם עורך הדין שלך, אולי שורה כמו "התפקיד מצריך הופעה בלבוש הולם\צנוע\שמרני" לא תסבך אותך בתביעות, וגם לא תגרום להופעת התגובה האלרגית אצלך (תגובה שאני בהחלט יכול להבין ולהזדהות איתה).

יערית

New member
מה שתעשה

הוא לראיין את הטובה ביותר מבלי להחשיב את הצבע והעקבים, כשכבר תחליט מי הטובה ביותר עבור המישרה,אז נהל איתה שיחה "צפופה" הודות האלרגיות שלך. ביננו,גם אני אלרגית לרעש וצבע הפרחי הזה,אבל למזלינו, בימינו יש מיגוון של נעליים עם סוליה גבוהה ואפילו לא תאמין,מכינים את הסוליה משעם.

למעלה