עקבים...

מצוטטת

New member
נו......

אני מבינה שנישארתי לבד בלווית שפיותי....... ליישר {גם} לכן ת'מיינד אללללללללללה ואכברררררררררר חייבת תיגבורת ל

את לא הבנת כלום אם כך...

כי שפיות ממש לא נדרשת כאן :)) לדעתו.. אישה על עקבים זה משהו מקרטע.. לדידי.......זה הדבר הכי סקסי ונשי. לדידו...אישה מאופשרת זו צביעות מופגנת :)) לדידי.. זה סקסי מדגיש ונשי ביותר... לדידו..לרדת מהעץ זה מחייב.. לדידי...שיישאר שם הכי טוב לו.

מצוטטת

New member
ולדידייייייי

הסימולצייייה מרתקת מכ'פת לך את מהעץ העיקר שנגיע לשובך לא ככה?

תלוי איזה עץ..

אם תלוי שישאר...מכ'פת לי באמת. השאלה היא מה יש בשובך... בולבולון או נקר? סימוליטניות בשעה שכזו דפקא די משעשעת לי :) מרותקת כולי למסך ומתמוגגת... האם העץ גבוה לו מספיק או שגם לו צריך לכרות?

מצוטטת

New member
בואי.........

למה למהר לכרות ת'ענף של העץ נשבנה עוד רגע קט.......... אם כי בחושחש ש'לי עוד רגע מנערים אותי מהגזע

אז זהו..

שאותי כבר ניערו ... עד שנפלתי מהמיטה על העקב הימני.. את הריי יודעת .. שלכרות ומהר... זו אני :)) אז שלא תעיזי לזוז מכאן ...ועד שעיניי ינקרו להן בינות העקבים האיפור והמשרה החדשה!!! לא לשווא רכשתי לי זוג מגף בוקרים {עם דורבן חדש}..מצאתי להן שימוש נכסף :)))

מגישה מועמדות.

אבל... על מנת לשהות במחיצתך...מתוקף תפקידי כקלדנית לשלוש שפות ב 60 שניות! <כמובן> ללא מלאי העקבים שברשותי וללא שפכטליזציה מבית טמברוטקס. ובשקט אנורקסי מבעית...אלך לי על קצות אצבעותיי ואקליד לך ברכות מלטפת בשבע שפות מאותגרות. אי לכך ובהתאם לדרישות שלך אני דורשת שכר מאוד שונה מהמקובל בקרב הקלדניות..:)) תהרהר על זה.... מדובר ב 2 ספרות אחריי הפסיק המקובל לשלושה אפסים שמסופחים אליו:)

מצוטטת

New member
את רואה!

אמא ש'לי צודקת... כשאת רוצה יש בך יכולת
ת'בונוס הראשון על האיתגור אלי Vקשה....... בתנאי ש'תמדי לו בתקן הדרישות

קרסול רגל של אשה

הופך לקרסול כל כך סקסי ויפה בנעל המתאימה... וגבר שרואה קרסול נאה מה חושב? מה אתה מדמיין? אחחחחחחחחחחח הנעל הנכונה..היא הנעל שעושה אהבה עם הקרסול...ואין סקסי מזה... אשה שנועלת נעל עקב יפה מרגישה יפה מרגישה סקסית נוסחת בטחון. ואיך תקח ממנה את הבטחון העצמי שתבוא לראיון? מה אתה מראיין..כישורים..או מצב ל... סתם מעניין למה אתה מראיין? האם אשה נאה ומטופחת (אולי לא לפי דעתך) מערערת את המראיין לראיין? ממש מוזר... דרך אגב..זו אפליה תאר לך שהייתי מראיינת ומודיעה לגברים לבוא עם בגד ים בלבד ועניבה.(וזה כדי למשוך אותם ישר לחדר מיטות במשרד הסמוך..צריך עדיין לבדוק כישורים לא?)

והנה עוד סקסית אחת

רק תראה אותן הריר נשפך.....אחחחחחחחחחחחחחחחחחח זו נעל ... אוי אוי...זו נעל

כל הלילה יכולה להסתכל על עקבים

תגיד עם זוג קרסוליים כזה היה נכנס לך למשרד, היית אומר לא? או שהיית מתבלבל? זו הסיבה?

הפויינט של הנקודה...

לאישוניי המתעוררים... מעוות לו כעיוות המראות הנימתחות בלונה של הפארק.... וזאת מעבר לסדום שנעשה בכף הרגל. וכל זה בשביל הסקס של המטרז'??? אני כאן מסרבת נחרצות.

למעלה