עקבות בחול

עקבות בחול ../images/Emo121.gif

לילה אחד חלם אדם. הוא חלם שהוא הולך על שפת הים, מטייל עם אלוקיו מולו. בשמיים הבזיקו תמונות מחייו שלו. בכל תמונה שהבזיקה בשמיים, הבחין בשני זוגות עקבות רגליים שהיו בחול : זוג אחד שלו והשני של אלוקיו. כשהבזיקה תמונת חייו האחרונה מולו, הביט האדם לאחור על העקבות בחול. הוא הבחין כי פעמים רבות יש רק זוג אחד של פסיעות לאורכה של הדרך. הוא גם הבחין כי דווקא בתמונות האומללות של חייו נשנה הדבר. פנה האדם אל אלוקיו ושאל: "אלוקים אתה אמרת לי שכאשר אחליט ללכת אחריך – תלך איתי כל הדרך. אך הבחנתי כי בתקופות הקשות ביותר של חיי יש עקבות של זוג רגליים אחד. אינני מבין מדוע בתקופות הקשות ביותר של חיי צעדתי לבדי. אינני מבין מדוע בזמנים שנזקקתי לך ביותר – עזבת אותי!" ענה לו אלוקים: "בני אוהב אני אותך ולעולם לא אעזבך. באותן תקופות שבהן כה רב היה סבלך, כשאתה רואה זוג אחד של עקבות – לא היו אלה עקבותייך, היו אלה עקבותיי שלי כשנשאתי אותך על כפיי".
בעצב רב

פעם אחת ברצינות

קשה להאמין. אולי קל יותר לבעלי האמונה. לא מוכנה להאמין שאלה דרכי האל. לא מוכנה לקבל שהגורל מוכתב. רוצה שקט עכשיו. מיכאללה

ariegur

New member
מיכאלה,

את רוצה לספר לי שקראת את הדבר הארוך הזה ? ואת עוד מספרת לי שאין לך זמן ? אריה

ariegur

New member
אהה, הבנתי

שלא בפני מדברים על אלוהים וכאלה. אפשר לדבר ישר איתי. אריה

סיפורים עדיף משירים - לא?

אני רוצה לספר לך עוד המון דברים אני אוהבת ארוך אני רוצה לספר לך שאמצא זמן ביחוד בשבילך מיכאללה

ariegur

New member
אוהבת ארוך ?????

זה קצת מסכן את היחסים בנינו ... אריה

ariegur

New member
הוא מחובר היטב

ולא נותן אותו לאף אחת. אריה שומר (ולא בבית הנשיא)

למעלה