עצת זקני העם

davidsky

New member
עצת זקני העם

מה היתם מיעצים למי שסיים קורס צניחה לפני כשנה ולא עשה צניחות מאז? האם יש איזה ריענון? או צריך לצנוח עם מדריך פעם או או או... אשמח לכול עצה ותודה מראש דרך אגב, אני אצנח בפרדייב

eligrt

New member
אישית הייתי ב"סרט דומה" ../images/Emo22.gif

אמנם המקרה שלי קצת שונה, אני אחרי 26 צניחות עברתי תאונה (לא קשור לצניחה - להרגע
) שבעקבותיה לא צנחתי קצת יותר משנתיים. כדי לחזור, התייעצתי עם מורדי (פרדייב) שהמליץ לי לעבור רענון קרקע לפני הצניחה הבאה שלאחריו הוא יחליט אם יש מקום לזרוק אותי מהמטוס לבד או אולי אף עם מדריך. ברגע הראשון - באסה אטומית, שביזות עולם (עוד איזה 800 שקל שנעלמו לי מהארנק...) אבל במבט לאחור זה היה חשוב ביותר, דברים שלא חשבתי אפילו ששכחתי הוזכרו לי, הפחד (שמן הסתם לצנחן מתחיל כמוני קיים) חוזר לפרופורציות ובכלל גורם לך להרגיש הרבה יותר מוכן לצניחה לאחר הפגרה הארוכה. במקרה שלך הסיפור שונה ודומה כאחד. מחד הפגרה יחסית קצרה (שנה בערך) מאידך כדבריך ההפסקה היתה מיד לאחר הקורס כך שאני מניח שיש לך גם פחות צניחות ממה שהיו לי (מי ישמע היו לי אלפי צניחות...) בכל אופן, קשה לי להאמין שתמצא תשובה אמיתית על גבי הפורום, ממליץ לך לפנות למדריך הראשי (במועדון בו למדת), הוא מכיר אותך, הוא יקרה את הלוג בוק שלך וינחה אותך בהתאם. קח בחשבון שזה כנראה יעלה כמה שקלים...

davidsky

New member
ראשית תודה אך...

מה כלל אותו "רענון קרקע"? האם זה קורס תיאוריה נוסף? או יותר אימוני עגלות? או שניהם (לא פיספתי פה שום אפשרות?!)

eligrt

New member
הצטרפתי ל... ../images/Emo22.gif

יום הראשון (או השני, אני לא בטוח...
) של קורס צניחה AFF רגיל. עגלות - לא עשיתי (כיוון שקפצתי סולו ולא RW.

Ron Miasnikov

New member
da?

"קשה לי להאמין שתמצא תשובה אמיתית " ???? USPA rules - A license or a student that didnt jump for more then 30 days need a retrain and then jump under supervision of an instructor.

eligrt

New member
ואללה...

צודק, שכחתי שלי כבר היה רשיון A בזמן ה"פגרה"

davidsky

New member
לסיכום - בקיצור הצטרפת

לקורס התיאוריה עוד פעם ... ואז חזרת למיטבך בצניחות? והאם נאלצת לצנוח עם מדריך פעם אחד? וזהו אני לא אשגע אותך יותר

למעלה