עצתכן?

הפתעתי גם את עצמי...

מה ל'שות-הדיכוי עושה לי רע מאד.אני ב- PMS מטורף!!! מרגישה שכל מי שמתקרב לעברי נמצא בסכנת חיים כי אני תיכף "מתפוצצת" עליו ובצירוף גלי החום המופלאים בכלל הכל נפלא.. מודה שאני נמצאת בימים שאני מעדיפה לדכא את כאבי המחזור ורק לקבל קצת איזון הורמונאלי שיאזן לי את כל התופעות של הגלולות ברצף שפשוט מחרפנות לי את הצורה.בינתיים ממשיכה סט אחרי סט אבל הבטחתי לעצמי לקבל מחזור בקרוב,הסמים נמצאים כבר בהיכון. מקוה שהאל יחוס עלי ולא אצטרך להסתמם יותר מכמה ימים ברצף.

קוראת את התשובה ומדמיינת

אותך כותבת אם רק היו אייקונים מתאימים........יקרתי תשמרי את שחרור המכשפה לימים קרירים יותר....מכל הבחינות. יכול להיות שבגלל השיפוצים את מרגישה ככה - לחץ המון עבודה בבית בחוץ.....? אני עשיתי קשרים והגעתי למסקנה שהגענו אליה כבר מזמן אבל לא משום מה אנחנו לא שומרות....כל פעם שאני בסוג של סטרס....הדימום משתחרר......

עכשיו אני מבינה

למה אני כל כך עצבנית בימים האחרונים, מי שמעצבן אותי בעבודה בימים האחרונים ישר חוטף
(מסכנה השותפה שלי לחדר
, איך שהיא מגיעה בבוקר היא ישר שואלת "נו את כבר רגועה?"). חשבתי שזה בגלל הגלולות אבל לא קישרתי שזה בגלל שאני לא נותנת שחרור למכשפה. טוב אז יצטרכו לסבול אותי ככה, או שישלחו אותי לאישפוז בגהה
.

למעלה