עצתכן בבקשה...

עצתכן בבקשה...

עמית שלי מאמצע הלילה קודח מחום!!!! רותח!!! אבל מה, חום הוא לא נותן לי למדוד בשום צורה (לא בית שחי לא צוואר כלום, ולא במשחק גם) כשהצמדתי לשניה וחצי את המדחום הוא קפץ ל 39.5 בצוואר... טוב, זה פחות נורא כי המספר לא כזה חשוב. מה שגרוע זה שהוא לא מוכן לקחת אקמולי. כשאני שמה לו בבקבוק עם שתיה יש לו חיישנים, הוא נעלב מאוד, יורק ואומר לא רוצה תרופה (אקמולי ונורופן). כשאני מנסה להסביר,זה לא עובד. לתת בכפית - לא עובד כי הוא יורק הכל. מה לעשות??????

לעשות אמבטיה פושרת

ולהוסיף מים קרירים יותר בהדרגה. חשוב שישאר במים כרבע שעה לפחות. אם זה לא עוזר להוריד את החום והוא לא מוכן בשום פנים ואופן לקחת אקמול,הייתי נוקטת בשיטת הדובי:לחבק,להחזיק ולתת בכוח. אין ברירה. החלמה מהירה

אני במסע שכנועים לאמבטיה מהבוקר../images/Emo4.gif

הוא לא רוצה כלום. ניסיתי לתת בכוח (אהבתי את השם - שיטת הדובי) אבל הוא יורק את הרוב.... תודה

xxss1

New member
../images/Emo4.gif

אולי בתוך מעדן שהוא אוהב? בת-דודה שלי עושה את זה.

mAmA MiSiSiPi

New member
תנסי נובימול

הכמות שצריך לתת הרבה יותר קטנה וממה שהבנתי הוא גם יותר טעים ,אנחנו משכנעים "מממ סירופ תות, הוריי מאוד אוהב תותים...." אם הוא לא מתנדב חהזריק לעצמו לפה אני מכניסה את המזרק ומזריקה לפנים הלחי ומיד נותנת לו את המוצץ שלו.

לא חשבתי על זה... תודה

הוא לא לוקח מוצץ, אבל יש פחות לירוק עלי חזרה. אני אבדוק אם יש לי בבית... תודה

Ksarit75

New member
נר זו התשובה

נכנס בלי שום בעיה באמצע החתלה והסחת דעת, ועובד הכי מהר. תרגישו טוב !

דואוטלו

New member
עצה

אני מכניסה על המזרק יש לפה וכך לפחות לא נשפך בדרך. אצלי הם מאוד אוהבים לקחת נורופן בטעם תפוזים. ממש יונקים מהמזרק.

Ani15

New member
לתת במזרק לפינת הלחי

זה נכנס עמוק לפה, כמעט לא מרגישים את הטעם, ונבלע כמעט מיד. הסיכוי שיירק את זה קטן. לתת אדויל - אומרים שיש לזה טעם טוב יותר, וגם נותנים רק פעם בשמונה שעות.

עצה לפעם הבאה

תני לו לשחק עם מזרק עם מים ככה הוא התרגל ויאהב את זה ופעם הבאה שהוא יצטרך לקחת תרופה (כמובן שאני מקוה שלא יקרה בקרוב) אז יהיה לו קל יותר לגבי הפעם הזאת - מצטרפת על ההמלצה על נובימול

לא להאמין, היום הוא כמו חדש!!. תודה ../images/Emo24.gif

פשוט עבר כלא היה! אתמול כשהלך לישון עוד קדח מחום, מהבוקר - ילד חדש
תודה

תנסי גם אדוויל - בטעם ענבים

יותר טעים מהנורופן שבאמת מגעיל - וגם נובימול כמו שאמרו לך לעניין מדידת החום, יש בסופר פארם מדבקות חום (כך זה נקרא, לבקש בבית מרקחת) עולה 10 ש"ח ל-3 מדבקות (חיפושית, שפרירית ודבורה) מדביקים על הילד וזה נשאר ליומיים ונותן קריאת חום רציפה - אם כי, המספר המדויק ממש לא חשוב - מרגישים יפה מאד כשהילד רותח...

למעלה