עצתכם.

chasing time

New member
עצתכם.

אני חיילת, ולאחרונה התחלתי לדבר עם מישהו מהבסיס שלי והוא אחד האנשים היותר מתוקים שאני מכירה.. בנתיים, הוא הספיק לעזוב את הבסיס ולעבור למקום אחר והקשר נשאר. הוא גר במרחק של שעת נסיעה ממני ואין לו רישיון, רק לי. השאלה שלי בעצם היא... אני רוצה לצאת איתו, אבל זה בעייתי כי הימים שיש לי את הרכב הם מעטים מאוד... וגם אם כן- אמא לרוב לא מסכימה לי לנסוע רחוק.. (והוא גר רחוק). מה עושים? איך אפשר לצאת ביום שישי ביחד אם הכל תלוי בי ותחבורה ציבורית אין בשעות כ"כ מאוחרות.. איפה נפגשים ואיך עושים שזה יצליח?.. אוף, עד שמתחיל משהו הוא נראה כל כך בלתי אפשרי.

מדובר בלהכניס ראש בריא למיטה חולה

אבל מי יודע- אולי זה שווה את זה, ולכן אני חושבת ששווה לך לתת לזה צ'אנס, למרות כל הקשיים שצפויים להיות בגלל המרחק והחוסר רישיון שלו עם הימים המעטים של הרכב שלך. אני ובן זוגי גרים 20 דקות אחד מהשני, אני בלי רישיון, הוא גם מקבל פעם ב... את האוטו כי הוא לא היחיד שמשתמש באוטו, וזה קשה אבל מסתדרים, משתדלים אולי להיפגש באמצע בכל זאת- שמישהו אחר יסיע אותו או משהו כזה, או שישנים אחד אצל השני כשהקשר מתחזק ומתהווה לאט לאט. ואם באמת זוהי אהבה אמיתית- מתגברים על זה. בהצלחה בכל אשר תבחרי

בלאגנית

New member
"להכניס ראש בריא למיטה חולה"?

קצת הגזמת, לא? אני הייתי אומרת שימשיכו לצאת, בגלל זה חבל לפסול... ואם רוצים אז אפשר להסתדר גם עם המצב הקיים.. ואם יהיה קשר טוב אז במשך הזמן אפשר לבוא אליו לשישי שבת וככה להישאר אצלו בבית ולהיפך..

A d i 23

New member
אין איזשהו מקום בילוי באמצע..

שאתם יכולים להתראות בו ? להגיע לאותו מקום עם מונית שירות נאמר, ומוניות שירות, לרוב, יש כל הזמן, גם בסופ"ש.. או שאת תגיעי עם הרכב, והוא יגיע עם מונית שירות..

למעלה