עצתכם

Aski7

New member
אני לא מבינה משהו

א. אוננות זה סבבה. והמחקרים שאתה מציג רובם על אוננות.
ואכן אולי זו באמת טעות לגבר להפסיק לאונן בשביל שחברה שלו תרגיש טוב יותר (אלא אם כן זה בא על חשבון סקס) אבל זה לא קצת אחרת כשהוא רץ לאונן על בחורות שונות חמש פעמים ביום???! (נשים שזו לא היא??) מניסיון אישי אין גבר שלא יפריע לו שהאישה שלו רצה להתענג מול גברברים שנראים הרבה יותר טוב מהממוצע (ביננו הרבה יותר קשה למצוא בבר שנראה טוב מאשר אישה שנראית טוב) בתדירות משוגעת שכזו. והניסיון שלי בנושא הזה ספציפי הוא דווקא עם אחד כזה אבל כל הגברים אותו דבר לא??! או לפחות מחצית האנושות ואתה ביניהם.
ב. אני ברצינות מופתעת מהכללה המשוגעת הזו, מכיוון שאופן הגירוי או רמות החשק המיני משתנות מגבר לגבר .. בדיוק כמו טעם: בלונדיניות, שחורות, עדינות, שמנות, רזות.. סביר להניח שהמונים אוהבים פורנו אין ספק (ועוד חצי צופים כי חברים שלהם צופים) אבל זה כמו שתגיד שכל הנשים לא אוהבות סקס, או כל הנשים אין להן חשק רוב הזמן.
לא יודעת גם ביננו יש מיניות יותר ויש פחות, יש כאלה שאוהבות פורנו ויש פחות..יש כאלה שעושות אנאלי ויש כאלה שלא.. (נראה לי הבנת תפואנטה)
אני פשוט לא מבינה איך מתבטל כל השוני הקיים בין אדם לאדם ואתה מכליל בצורה כה גורפת?
היתי אומרת שזה על סף בורות אם לא היתי קוראת הרבה דברים חכמים מפיך אז פשוט יש לי תחושה שזה מעצבן אותך הנושא. ולכן התשובות הן כאלה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
בסדר. אני נכנע. לא כולם

אבל תלוי במחקר, בין 75%-90% מודים באוננות.

תזכרי שחלק מהאוכלוסיה אימפוטנטים או א-מיניים.

ותזכרי שרוב האנשים מתביישים מאוד באוננות שלהם, ולכן סביר שאחוז נכבד ישקר שהוא כביכול לא מאונן (אבל ההיפך לא).

בואי נסכם עכשיו את האחוזים. לכמה את חושבת שמגיעים?

חוץ מזה, זיכרי שאני חי על כדור הארץ, פוגש הרבה גברים וגם משוחח איתם. אמנם אני לא אומר להם "בוקר טוב, האם אוננת הבוקר?", אבל אני בכל זאת מכיר את התנהגותם, את נושאי העניין, את הצחוקים, את היחס לאתרי פורנו - כל השפיל.

עכשיו תחשבי: מי סביר יותר שידע את האמת - אני, גבר, מטפל, או אישה חסודה שזה לא המקצוע שלה?

---

אבל אמרתי שאני הולך להיכנע, ואני עומד במילה שלי: אני באמת נכנע. לא כולם. יש יוצאים מן הכלל. לא הרבה, אבל יש. בסדר?

עדיין, לא ברור לי שעדיף להיות בת זוג של היוצא מן הכלל. אני לא בטוח שיש לה חיי מים טובים יותר.

אגב, הנה עובדה מרתקת, גם כן מן המחקר: גברים שנמצאים בקשר מיני מאוננים באופן מובהק(!) י-ו-ת-ר מגברים שהם לא בקשר. את מוזמנת לעשות גוגל על masturbation rates .

Aski7

New member
עכשיו אתה לא מבין.

אני לא מדברת על אוננות עצמה.
ידוע שאכילה מגבירה את התיאבון.
אני מדברת על אוננות מול פורנו בלתי פוסקת

מריוס זכריה

Member
מנהל
או למשל

מאמר כזה על כל השאלות המביכות אנחנו מתביישים לשאול.

הנה הקטע על אוננות (לתשומת לב בנות המין היפה):

באיזה גיל מותר להתחיל לאונן וכמה פעמים ביום?
...
מבחינת תדירות, אוננות לא מזיקה כל עוד היא לא מתבצעת בתדירות מוגזמת שפוגעת בתפקוד הכללי, בחיי השגרה, בחיי המין ובחיי החברה. ניתן לומר שלאונן חמש פעמים ביממה נחשב תקין, אם ממשיכים לקיים אורח חיים רגיל והאוננות לא פוגעת בחיי המין הסדירים.

---

אז בנות: תרגיעו.

אוי ואבוי

אני מצטטת מהציטוט שלך. "ניתן לומר שלאונן חמש פעמים ביממה נחשב תקין, אם ממשיכים לקיים אורח חיים רגיל והאוננות לא פוגעת בחיי המין הסדירים.
וגם מצטטת את החתימה המוזרה שלך - אז בנות: תרגיעו.
הכותבת מתארת מצב שהרגלי האוננות של החבר שלה כן פוגעים בחיי המין הסדירים. נכון שהיא כתבה שהיא מרוצה מהסקס ביניהם אבל היא כאן למרות הסקס הטוב ומספרת לנו שהוא מנסה לחפף אותה מהחדר כדי להיות בפורנו למרות שיש ביניהם סקס טוב!
אתה כניראה לא מבין שאם הצורך הכפייתי בפורנו קיים למרות שיש סקס מעולה, כנראה שזאת בעיה! ועוד משהו - השאלה הזאת שציטטת כאן מזכירה את המדר שהיה פעם בעיתון נוער כלשהו "על בנים ובנות". זה מסוג השאלות שהשואלים הם ילדים בני 14-15 ולא אנשים מבוגרים, אז מה הקשר לשאלה המצחיקה הזאת? מדברים איתך כאן על בנאדם מבוגר שעדיין מחזיק בצורך בלתי נשלט לפורנו כמו נער. זאת בעיה ומאכזב לראות שאתה מגיב כמו שאתה מגיב.
כמו שכבר אמרו לך, כנראה שאתה חולק את אותה הבעיה. ובכל זאת קשה לי להבין איך אדם חכם כמוך מרשה לעצמו להגיד "כל הגברים".

אייבורי

New member
את לגמרי צודקת

כאשר מתחרים בפורנו, אתן באמת מפסידות פעמים.

ולא רק נערים צופים בפורנו, בעיקר דווקא גברים בוגרים יותר

ואוננות באמת הופכת בעיה רק אם היא פוגעת באורך חיים תקין.

[הלכתי לאונן מייד אשוב, תשדלי לכתוב דברים חכמים]

נערים

מאוננים 5 ויותר פעמים ביום וזה טבעי. נערים מרגישים צורך לצפות בפורנו רוב הזמן וזה טיבעי. אבל יש התבגרות טבעית שמתרחשת עם השנים ולא כל הגברים ניתקעים במקום הזה של כפייתיות עם אוננות ופורנו בכל מצב ובכל יום, והצורך בפורנו מתמתן והופך להיות חלק קטן משיגרת החיים. אם זה משהו ששולט בגבר גם כשהוא כבר אדם מבוגר, ואם לאישה שלו זה מפריע, ולרוב הנשים זה יפריע, כנראה שזאת בעיה.

אייבורי

New member
את מתבלבלת

גברים פשוט לא מצליחים לאונן חמש פעמים ביום
אם היו יכולים, בוודאי היו עושים.

לנשים יש המון דברים שמפריעים, אז יהיה עוד אחד.
אח"כ הן בוחרות בחור שלא מאונן מול הפורנו
ומופיעות פה כקוזאק נגזל וטוענות שהבחור לא מזיין אותן כלל.

שמן ומים

מה קשור עכשיו אנשים שלא מזיינים את החברות שלהם? וכדאי שהגברים בפורום יתחילו לדבר בשם עצמם.
כניראה שיש גברים שמרגישים טוב יותר עם עצמם כשהם משכנעים את עצמם שכל הגברים חושבים כמוהם וזה נחמד אבל למה להנחית את זה עלינו? תדברו בשם עצמכם והכל יהיה בסדר. שימו לב שהנשים לא נותנות עיצות בתואנה שככה "כל הנשים" היו אומרות או חושבות. זה משהו שמאפיין גברים שככה רגילים לחשוב כדי לא להתעסק יותר מדי בנושא.
שיהיה לך לבריאות.

אייבורי

New member
צודקת

נשים לוקחות את המקרה הפרטי שלהן

ואונסות אותו כפתרון כללי לכל בעיה של אישה אחרת

גם אם הדימיון קלוש

(הסיבה שמדברים בכלליות, הרי מריוס כבר הביא מחקרים בנושא)

גם אני יכולה להביא

"מחקרים" מנוגדים, כי כמו שאתה בטח יודע היום אפשר למצוא "מחקרים" מגוונים שמבוססים על דעות שונות ולפעמים לגמרי מנוגדות וזה לא הופך אף מחקר לפחות נכון או רלוונטי אלא מלמד שזה עניין אישי שכל אחד רואה בצורה אחרת ואין קונצנזוס כמעט בשום דבר. זה היופי בלהיות אנשים דומים אבל מאוד שונים בשורה התחתונה. וזה עדיף לתת עצה ולתרום מהנסיון האישי שלך, מאשר לתת עצה ולהתכסות בשמיכת ה-"כל הגברים חושבים כמוני".

אייבורי

New member
אז תביאי

בכדי לתת עיצה, ראשית כדאי שיהיה לך ניסיון
(יש האומרים שרצוי שיהיה ניסיון טוב)
ושנית, שהניסיון יהיה רלוונטי.

בכדי לתת עיצה

שמתבססת על זה ש"כל הגברים" היו אומרים ככה או אחרת, כדאי שתהיה לך תעודה שמאשרת שדיברת עם כל הגברים בעולם,
וכולם דיברו איתך בפתיחות על חיי המין שלהם והרגלי האוננות שלהם. עד שאתה לא תביא לי את התעודה המדוברת חתומה ע"י נשיאות מרכז האוננות העולמי, אין מה לדבר.

smurfette12

New member

משהו קטנטן לתוספת

אוננות בעייתית

ד"ר בני שכטר, סקסולוג ומטפל מיני, מסביר על מצבים שבהם אוננות יוצרת בעיה.

עוררות יתר – אוננות כפייתית

באוננות אין מדד מדויק המצביע על כמות "נורמלית". יש כאלה שמאוננים פעם ביום או כמה פעמים ביום ויש שמאוננים לעתים רחוקות יותר. עם זאת, ישנם מצבים שבהם האוננות מפסיקה להיות נורמלית ומתחילה להוות בעיה. הבעיה היא לא בהכרח מספר הפעמים שאדם מאונן אלא הנסיבות שבהן הוא מאונן.
אוננות כפייתית היא אוננות בלתי נשלטת, בכל מקום ובכל מצב. האדם נמצא בעוררות יתר והוא חייב לספק את הצורך המיני שלו באופן מיידי על ידי אוננות. מצב זה של עוררות יתר מפריע לתפקוד היום-יומי והאוננות הופכת להיות מרכז החיים. במקרים אלה האוננות מתחילה לבוא במקום לימודים, חיי חברה, עבודה ולעתים גם במקום יחסי מין מלאים עם בן/בת הזוג.
כאמור, אין מספר מוסכם של אוננות נורמטיבית, אך צריך לשאול: האם האוננות מפריעה לתפקוד הרגיל? האם ישנה עוררות יתר בכל מצב, ללא רגיעה? במקרים כאלה חשוב מאוד לגשת לטיפול מיני אצל סקסולוג.
ניתן להתייעץ בנושא אוננות כאן בפורום סקסולוגיה באתר.

סוף ציטוט. עכשיו לך תתווכח איתו ותגיד לו שזה לא נכון, כל הגברים היו מאוננים 5 פעמים ביום אם רק היו יכולים!!

מסתבר שיש אנשים שיכולים

קח לדוגמא את החבר של הכותבת שלפי דבריה הוא לא בדיוק בחור צעיר ורענן אחרי שחרור מהצבא. ועוד פעם אתה מוציא דברים מהקשרם כי הבחורה לא היתה מתנגדת למצוץ לחבר שלה, הבעיה שחבר שלה מעדיף לצפות בבחורות אחרות שמוצצות לגברים אחרים במקום לקבל מציצה. השיחה אתך הופכת מגוחכת יותר ויותר
נראה לי שמיצינו?

אייבורי

New member
נהפוכו

ללא ספק אם היו מוצצים לנו חמש פעמים ביום

היינו מסכימים לוותר על האוננות.

(בכל מקרה, אם היינו יכולים היה יותר נחמד)

smurfette12

New member
עם כל הכבוד, אתה קשקשן

למה אתה מתיימר לדעת איך חושבים כל הגברים? אולי לך יש בעיה דומה ולכן אתה מטיף לנו <הנשים> כאן שזה נורמלי.
זה הכל שאלה של מינון. כשגבר צריך לאונן מול מחשב כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום וזה הופך להרגל קבוע בלי קשר לכמות ואיכות הסקס שיש לו עם הפרטנרית
אז זה בעיה. ואני לא מבינה מאיפה אתה מביא את כל השטויות שאתה רושם כאן ואומר שזה בסדר ושככה זה ושהבנות מבלבלות לעצמן את המוח כאילו מדובר בחבורת ילדות טיפשות שלא מבינות כלום. תבדוק את עצמך אדון מריוס כי זו בעיה אמיתית שיכולה להרוס זוגיות בקלות.

גברים מבינים גברים.אך הנשים צריכות לחיות איתם

זה שגברים יכולים להבין גברים טוב יותר, זה יפה ונכון, אך לא מועיל במאום.
מי שבסופו של יום צריך לחיות עם הגבר המובן ע"י הגברים האחרים- זו אישה.

כך שהתגובות של נשים הן הרבה יותר רלוונטיות מאלו של הגברים, במובן של לקבל תמונה כללית של איך נשים אחרות היו מקבלות מנהג דומה אצל הגברים שלהם, לדעת האם היא מגזימה בתפיסה שלי או בתגובה שלה וכו'.

תחשוב על אישה שחושבת כמו אישה ומקבלת הרבה מאוד הבנה מהנשים שסביבה, אבל הגברים סביבה... קוטלים את אופן ההתנהגות שלה ולגמרי מבינים את בן-זוגה, במקרה כזה הייתי ממליצה לה להיות קשובה יותר דווקא לדעת הגברים

למעלה