עצתכם

מה הייתי בוחרת אם הייתי במקומה?

תלוי- אם זו זוגיות לפני נישואים, לפני מגורים משותפים- הייתי נפרדת לשלום.
אם זה כבר יותר ממוסד- נותנת לזה צ'אנס נוסף אבל מפסיקה לבלוש אחריו ברמות כאלה מטורפות. טוב לי- נשארת, רע לי- הולכת.

יש לך שתי אופציות, יקירה

האופציה הראשונה- לשנות את הגדרות האבטחה במחשב כך שיימחקו כל היסטוריות הגלישה מיד עם סיום כל גלישה (את בטח יודעת לעשות את זה לאור הידע המדוייק שלך על הגלישה לשלו עד לרמת הסטטיסטיקות). להפסיק לבלוש אחריו. ואז לנסות ולבחון באופן הכי אמיתי- האם הזוגיות שלכם באמת לא תקינה בזמן שאתם יחד? גם כאשר הידע שלך על הפורנו שלו מנוטרל? או שאולי זה הכל בגלל שרצות לך בראש כל התמונות של הבחורות שהוא "פגש"? יש גברים שכל היום מסתכלים על בחורות ברחוב רק שאת התמונות שלהן הנשים שלהן לא יכולות להריץ בראש ולכן זה לא מפריע להן.
אם יש בעיה במציאות שלכם יחד (בלי כל הספקולציות וכו אלא ממש- חוסר סיפוק מיני מספיק שלו או שלך, חוסר עניין וכו'..) אז לפתוח את זה, אבל בלי קשר לפורנו- תני לו לחשוב על הקשר בין השניים, אם אכן קיים קשר כזה.

האופציה השניה- להחליט שלאור הידע הקיים את לא מסוגלת לעשות RESTART ולמחוק את כל הידע שלך לגבי הפורנו שלו, ומתוך זה לומר לו ביי ביי כי זה לא מתאים לך.

זה תלוי בך ובכל מה שמסביב לקשר שלכם ורק את יודעת איזו אופציה מתאימה יותר

אני חוזרת בי מנבואות הזעם שלי.

לפי מה שאת מתארת זה יחסית לא הרבה (נראה לי שאני מבלה אותו זמן בתפוז ובדברים טיפשיים נוספים) ולא מדובר בכל רגע פנוי.
אני גם חושבת שאם את לא רוצה לחסל את הזוגיות הזאת, תתרכזי בזמן שאתם ביחד ולא במה שזוגך עושה במחשב. נראה שנתפסת לזה חזק מדי.
קורה שלא מצליחים לגמור, זה לא אומר שסקס לא היה מוצלח מבחינתו ואם תלחיצי אותו זה לא יפוך למוצלח יותר.
כנראה שמשהו אחר מפריעה לך או שאת בן אדם שנוהג להתעורר בכל קשר ולמצוא חסרונות. אני לא בטוחה שפה מדובר בחסרון אמיתי.

נשמע

שיותר משחבר שלך אובססיבי על פורנו הוא משועמם מהחיים תחת. הוא עובד? יש לו עוד תחביבים חוץ מהבולבול שלו?
אם זה הדבר היחיד שמעסיק אותו כשמשעמם לו רק על הסעיף הזה הייתי חותכת <משם, לא את הבולול, כן?
>

dovk

New member
מסכים עם הבנות דווקא...

וקצת עם מריוס.

מצד אחד אנחנו באמת נחותים יותר מכן, עם הצורך האובססיבי הזה "לחדור, לגמור ולרוץ לבאה בתור" - לא משנה איזו בת זוג סקסית תהיה לי - לעולם יש בי צורך "לבדוק" עוד אחת...

ואכן, הפורנו נותן תשובה קלה מאוד לצורך הזה.

א ב ל - כאשר זה מפריע לזוגיות, כאשר הבנדם מחכה להזדמנות להיות לבד עם המחשב והבולבול שלו, ממש בסמוך לאינטימיות עם בת הזוג, זה כבר אעפעס לא תקין.

אז מצטרף להצעתו של מריוס (דווקא הוא!) - דברו.

ואם אי אפשר לך לדבר איתו עד הסוף, חוזר לשורה הקבועה שלי - פני ליעוץ זוגי, חפשי בעזרת אדם מקצועי, דרכים לשבור את מעגל הקסמים הזה.

אני מאמין גדול בלשמור על הקיים - אבל במחיר סביר.

הנה שאלה, למשל - אם זה ככה יושב עלייך, ואת משתפת אותו בתחושות שלך - הוא "סופר אותן" (את התחושות)?, או מבטל וממשיך בשלו?

מסכים ש(לפי תיאורך) מדובר בהתמכרות, והתמכרות זה לא דבר שאפשר להעלים בן רגע, אבל השלב הראשון הוא הכרה של המתמכר שיש בעיה. איזושהי.

בהצלחה... ו, אפשר לבקש עדכון..., נגיד עוד חצי שנה?

ivgy1980

New member
את צריכה לדבר איתו, את חייבת לדבר איתו

אם לא תהיה ביניכם תקשורת על כל נושא שבעולם - אתם לא תחזיקו מעמד. תקשורת רציפה היא מרכיב חיוני בכל מערכת יחסים.
לא בהכרח שהוא יפסיק, לא בהכרח שאת תקבלי את זה - אבל את חייבת לדבר איתו את אשר על ליבך.

למעלה