עצתכם

מריוס זכריה

Member
מנהל
הסוד הוא שאלו יבינו את אלו

כדי לחיות טוב עם אישה, כדאי להבין נשים.
כדי לחיות טוב עם גבר, כדאי להבין גברים.
אני בעד להבין את שני הצדדים, ואז לחפש את הפתרונות.

אייבורי

New member
וואעליך

זהו עדר נשים שלא מבינות גברים

יבואו עליך וינקנקו אותך, יא צופה פורנו שכמותך

Amazona

New member

קארניו

New member
החשש שלך בהחלט מוצדק ומה שאת מתארת

נחשב להתמכרות לכל דבר .
כמובן שלא כל שיטוט באתרי פורנו נחשב להתמכרות אבל כאשר הצפייה הופכת למוגזמת ולדחף בלתי נשלט זה פוגע בין השאר גם בקשר הזוגי .

יש פורומים להתמכרויות ולדעתי את צריכה לפנות לשם .

mmpo

New member
תשובות

תודה רבה על המענה המפתיע..שמחה לקבל עצות, שחלקן אומנם גרמו לי לערעור

לשואלים,
לפי מה שראיתי, במשך שבוע שלום, הוא נכנס שלוש פעמים לפחות ביום לאתרים האלו, ומבלה בהם חצי שעה בערך בכל פעם
כל יום! אין מצב שהוא מדלג על יום

אנחנו עושים סקס בערך כל יומיים ,יש פעמים שכל יום, וגם בימים האלו, הוא הולך מיד אחרי לאתרי הפורנו (לפעמים ממש שעה אחרי האקט או פחות)

אתמול, הייתה סיטואציה לא נעימה ששכבנו (ראיתי לפי החיפוש שהיה פעמיים ביום באתר שלו)..אני גמרתי והוא לא, גם לא אחרי 25 דקות עבודה,
הוא טוען שהוא חיכה לי שאגמור למרות שגמרתי אחרי עשר דקות ואח''כ פשוט טוען שהתעייף...התבאסתי, כי היה סקס נהדר מבחינתי, ואמרתי לו שזה לא פעם ראשונה ושאני מרגישה שאין לו צורך/לא חרמן עליי או אולי ''סתם בזבז זרע לשווא''..הוא טען שזה שטויות ושזה קורה..והתעלם משורש הבעיה...לא היה נעים לי להמשיך לחפור בנושא

לא יודעת מה לעשות, לא רוצה לקחת מבנזוגי את התחביב והצורך שלו ולהכנס לפינה כל-כך אינטימית, זה עלול להחריב את הקשר..מצד שני, מרגישה שזה משפיע על ביצועיו ושזה מחלחל אצלי למקומות אחרים בזוגיות וגורם לי לחוש קצת באי נוחות ובחוסר אמון בגלל שכל פעם דואג לחפף אותי למיטה ונמצא בבית ומשוטט לו כך..בזמן שאני עובדת

אייבורי

New member
המלצה שלי

תפסיקי לחפש ולחטט לו במחשב
הצורך האובססיבי הזה שלך, מחרב את הזוגיות שלכם
והוא גרוע בסדרי מונים מהצורך שלו לאונן או לצפות בפורנו.

Aski7

New member
צודק

גבר שלא גומר בסקס (כדי לגמור מול סרט פורנו) זה מתכון לזוגיות מוצלחת.
או שהוא פשוט לא ממש גבר

מריוס זכריה

Member
מנהל
בואי נסגור את המעגל איפה שהתחלנו

אחרי כל התלהמויות כאן בפורום, זה חוזר לאותה נקודה: בני זוג נבחנים ביכולת לדבר על הקשיים. דברו.

תשובות

יש כאן בפורום רוב מוחץ של נשים, ובדיוק כמו שהן לא מייצגות את כל הנשים בארץ ובעולם ככה גם קמצוץ הגברים שנמצאים כאן לא מייצגים את כל הגברים. אז תמיד תזכרי שמה שנכון לאנשים מסוימים לא יהיה נכון לאחרים ולכל אחד יש את הראייה הפרטית שלו.
את צריכה להבין שאת נמצאת עם גבר שיש לו התמכרות לפורנו וזה לא קשור אלייך באופן ישיר. וזאת בעצם הבעיה. כי זה לא שאת יכולה לעשות משהו שיגרום לו להשתחרר מהצורך בפורנו! גם אם בעצמך תתחילי להתנהג כמו כוכבת פורנו במיטה, בשלב כזה או אחר הצורך הכפייתי בפורנו יחזור והכל יחזור להיות כמו שהיה.
אם תדברי איתו על זה רוב הסיכויים שהוא יכחיש וינסה להקטין את הבעיה.
אם בא לך להיות הבחורה המודרנית המשוחררת והמתייפייפת, את יכולה להגיד לו שזה דווקא מגניב אותך ואת רוצה לצפות איתו ביחד. אבל אם את אישה נורמלית ואת מרגישה שזה מפריע לך וזה אפילו מגיע לנקודה שהוא לא גומר איתך במיטה ורץ לפורנו כדי לגמור, לדעתי אין מה לדבר בכלל. תעשי את הבחירות שלך.

כל יום

New member
את ושאר המתלהמות כאן

נלחמות מלחמה אבודה. בעיקרון אתן אולי צודקות, אבל לא יעזור לכן.

אולי באמת עדיף בן זוג כבוי, שלא חושב על סקס כל 52 שניות (התפרסם לא מזמן מחקר בנושא שאינני זוכר היכן התפרסם), ואז גם לא מעוניין בסקס גם בפועל.

מסכים עם מריוס, כאלו הם הגברים ולכל המתלהמות לא יעזור לכן, לא תצליחי לשלוט על כך, אלא רק לגרום בלחץ שלך לבן הזוג לשקר.

תפסיקי לעקוב אחריו, ולבדוק מה הוא עושה כל יום כל היום, תני לו את המרחב שלו הוא זקוק. ובעיקר - דברי איתו.

כל יום

New member
ואולי הוא לא הצליח לגמור

בגלל הלחץ שהיא מפעילה עליו. את יודעת, האבר ההוא מאוד רגיש לסוגים כאלה של לחצים....

שתרגיע ותרגע.... והדברים נכונים לגבי לא מעט מהמגיבות הנשיות כאן

או שאולי הוא לא כזה

מקגייבר כמו שהוא מדמיין את עצמו. לאונן שלוש פעמים ביום ואחר כך לגמור עם בת זוג זו באמת משימה למתקדמים.

כל יום

New member
כל אחד והיכולות שלו....

יש גם מקרי קיצון שבהם במקום להיות עם בת הזוג הולכים לפורנו, טענתי היא שלא בהכרח אומר שיש בעיה, וטענתי החזקה יותר, שלא בכל דבר צריך להתערב, ולכל אחד מבני הזוג מגיעה גם מידה מסוימת של פרטיות.

Aski7

New member
אני חושבת שאתה קלטת הכל הפוך

אם הוא היה מזיין כמו שצריך היא אפילו לא היתה חושבת על זה...
אבל הוא לא עושה תעבודה ובטוח שלהתאמן לבד זה יעזור לו.

מגיע לי3

New member
ביצה ותרנגולת

אני חושבת שלא הביצועים שלו הריצו אותה למחשב לסקירה מעמיקה של הסטורית הגלישה
זה התחיל מחוסר ביטחון שלה
ועכשיו שהיא מצאה על מה להיתפס ולהכנס לסרטים זה מתחיל לצבור תאוצה
ומשפיע גם עליו

Aski7

New member
וואו הגזמת!

אני לא יודעת על מה אתה מבלבל תשכל אבל אם כל הגברים כמו המתואר מפי הבחורה (וזה מה שאתה טוען) אז כנראה שכבתי עם חייזרים!
(אני באמת לא זוכרת אף אחד שלא גמר איתי כדי לגמור מול סרטי פורנו)
באמת שאנחנו שוכבות עם הגברים ולא הם לא כאלה.

nirity1

New member
כאן זאת בדיוק דוגמא

לאיך האוננות שלו מפריעה ליחסים שלכם.

למעלה