עצתכם בבקשה...

NightElf

New member
עצתכם בבקשה...

דיברתי עם בעלת הבית בטלפון, אני צריך ללכת אליה לבית לקחת צילום של החוזה כדי להראות אותו למכון הכושר שאני רשום אליו באשדוד, ואז הם יבטלו לי את המנוי ככל הנראה (תחת סעיף של מעבר דירה). כשדיברתי עם בעלת הבית היא ציינה שהיא חולה, ואמרתי לה אם היא יכולה לפקסס את ההעתק או שאני אבוא, אז היא אמרה שאני אבוא וגם אבקר אותה. השאלה היא אם כדאי להביא משהו? פרחים או משהו כזה? או שזה יהיה לקקני מידי? מצד אחד אני מעוניין להשאיר רושם טוב, כי ככל הנראה אני ארצה להמשיך את החוזה עוד 3 חודשים כשהחוזה הנוכחי יגמר, אבל מנגד אני לא רוצה להראות חנפן מידי. אז האם כדאי לתת לה
קטן כהיא חולה? או שעצם זה שאני אדבר איתה קצת זה גם יהיה נחמד?

Mיקי_

New member
פרחים זה יותר מידי

הייתי מביאה לה סוכריות מציצה המקלות על שיעול (יש חבילה כזו צהובה של סוכריות של ממש... לא קלגרון וסטרפסילז) חיפשתי לך תמונה אבל אני לא מוצאת...

chicka

New member
הייתי מביאה חבילה של שוקולד קטנה

או שלא הייתי מביאה כלום. היא מקבלת ממני 235$ בחודש, זה נראה לי מספיק הוגן. נראה לי שאם תבוא לבקר, תשאר לאיזה חצי שעה לפטפט זה יהיה מאד נחמד מצידך. תספר מה עשית בסופו של דבר.

NightElf

New member
עכשיו שאני חושב על זה אולי באמת

עדיף רק לשבת קצת לדבר, להכיר כזה בצורה נעימה. אם אני אביא אוכל או משהו כזה והיא אלרגית או משהו, או אלרגית לפרחים, סתם לא יהיה נעים.

chicka

New member
רק בשביל הטיזר

שחבר שלי בא הביתה להורים שלי לארוחת ערב ראשונה, הוא לא הביא כלום והם עדיין חשבו שהוא מקסים
. אז אני לא מאמינה בהבאת "תשורה" בשום מקרה שהוא.

moria007

New member
פרחים לא, אבל אולי...

לדעתי כן כדאי להביא משהו ולא לבוא בידיים ריקות, במיוחד אחרי שהיא אמרה בפירוש שהיא חולה וש"תבוא לבקר אותה" (אם הבנתי נכון). אולי באמת כמו שאמרו כאן איזה חבילת שוקולד או תה מיוחד (אבל לא יותר מדי). בקיצור, אתה צריך להביא משהוא שהוא בין לא להביא כלום לבין להביא יותר מדי... מישהו כתב פה למעלה שגם ככה היא מקבלת ממך סכום מכובד של כסף כל חודש, אבל לדעתי זה ממ שלא משנה. מדובר על נימוס או אפילו "יחסי עבודה" אם לקרוא לזה ככה... כאילו, מישהו שאתה איתו בקשר עסקי ולא חברותי, אבל בכל זאת יש פן נוסף, נימוסי אפילו, ב"יחסים" ביניכם. וואו, אני מקווה שמישהו פה הבין על מה אני מדברת.... חחחח בכל מקרה, בהצלחה, ותספר מה נסגר עם המכון כושר, כי גם לי יש מנוי פה בצפון ואני שוקלת ברצינות הגירה למרכז הארץ....

אני חושבת שזה מקסים ../images/Emo99.gif

זו מחשבה נורא יפה, ואני דווקא לגמרי בעד. שוקולד טוב או חבילת תה מוצלח, כמו שהציעו כאן קודם, זה גם משהו שלא עולה המון, וגם מבטא התחשבות - וזה לא משנה אם היא אלרגית לזה או לא. גם אם היא לא תיגע בזה - זה עדיין נורא יפה בקטע של התחשבות. זה לא קשור בכלל לכמה כסף אתה נותן לה בחודש, וזה לא קשור לחנפנות או לקקנות: היא לא סתם אמרה "אני לא יכולה", היא אמרה "אני חולה" ו-"תבוא לבקר אותי", כך שזה קצת מעבר ל"הסדרת סידורים".

NightElf

New member
מכיוון אני צריך תשובה עד הצהריים

אחרת זה לא יהיה רלוונטי
אז אני מק

NightElf

New member
סיכום הדברים...

בסוף הלכתי אל בעלת הבית בערב. היא צילמה לי מה שהייתי צריך מבעוד מועד, קניתי בדרך תיוני חלוטים בטעם לימון כי זה נראה לי הכי מתאים והולם כי לימון מנקה את הגרון, קיבה וכו'. זה בתוספת הצ'ק של השותף השני, והיא נראיתה לי מבסוטה
אחרי זה דיברנו קצת על הבית, מה יהיה כשהחוזה יגמר, דיברנו קצת על טבעונות ואוכל, וגם שאלתי בקשר לבע"ח, מה דעתה בנושא, כי לא יצא לי לשאול אותה לגבי זה, והיא אמרה שזה לא משנה לה
אז סה"כ הלך בסדר

למעלה