עצתכם בבקשה

tamma1

New member
עצתכם בבקשה

אני פולשת לפורום שלכם רק כדי לשאול שאלה שאולי תוכלו לעזור לי בה,
הורי חוגגים יום נישואין 40 ואנחנו (הילדים) רצינו לארגן להם מתנה מיוחדת/בילוי נחמד..
רציתי להעזר בכם בטח יש פה אנשים בגילאים של ההורים שלי ( 65-70) ואולי תדעו להציע, להמליץ להעלות רעיון.
אשמח לעזרה מכל תחום,
תודה :)

אם אין להם כורסת טלוויזיה טובה , כדאי

שתקנו להם, אנחנו קיבלנו מילדינו ונהנים מאוד מאוד.

נופש של 4 ימים בים המלח.

ספא נחמד עם ארוחת צהרים במלון דניאל בהרצליה.

את יכול לרשום אותם לטיול מטעם הגמלאים בעיר שלהם הם בטח יהנו.

תקנו להם כרטיסים למופע טוב, אם הם אוהבים את יהודה פוליקר, או את ריטה.

יכולים לעש/ות להם מנוי לאחד התאטראות.

יכולים לעשות להם מנוי למגזין מנט שהוא מגזין בריאות ויש בו כתבות נחמדות.

תלוי בתקציב שלכם כמובן.

ומזל טוב להורים.

ההיא333

New member
פורח לי כדור

כמובן שהרעיון שלך יפה ומבורך. אך את מכירה אותם וגם את גובה התקציב שתאכלי לגייס לאירוע. בגילאים האלה צריך גם לקחת בחשבון מצב בריאות (מאחלת עד 120 בבריאות תקינה). אם את מחפשת משהו אחר מעבר לבילוי במלון . מסעדה . תיאטרון, אם הם נפגשו בארץ, אפשר כמובן לארגן להם טיול נוסטלגי במקום בו הם נפגשו, או לבקר במקום מגוריהם המשותף הראשון (מצריך תיאום עם הדיירים הנוכחים) וכו'. אפשר גם לארגן להם טיול בשמי הארץ (בע"מ) בכדור פורח ובסיומו פיקניק עם כל משפחתכם. בשמחות. מזל טוב.

shron17

New member
את יכולה להכין להם ,,

תמונה מפוארת של המשפחה ,בעיצוב של מסגרת מיוחדת בעלת אופי נוסטלגי,שתכלול את התמונות כל השושלת מאז ההורים של הסבתות הסבים , כול הדודים הילדים והנכדים,ועד לדור הצעיר של היום.
אמנם קצת השקעה בעבודה של איסוף התמונות,
אבל בהחלט שווה,מאוד מרשים כמזכרת מיוחדת.

רחלשמשי

New member
אם הם אוהבים טיולים

אז יש עכשיו מזג אוויר מצויין בסופי שבוע לעשות טיולים קצרים בגליל - יש פריחה של סוף האביב לפחות בחלק מהאיזורים ומאוד יפה לטייל שם. אם את רוצה משהו נחמד - במיוחד אם הם אוהבים מוזיקה ושירה בציבור.. אז יש שם מקום בשם פסטורל שעורך מדי חודש סופי שבוע מוסיקליים עם פעילות מעניינת בהקשר של טיולים וטבע למוסיקה... אני מאוד נהנתי בפעם האחרונה שהייתי שם.

למעלה