עצרת רבין

עצרת רבין

הייתי אתמול בעצרת רבין באתי לק´ ואמא שלה כל הזמן ירדה עליה מיסכנה
בגלל שהיא מסתובבת עם סמרטוטים והיא עוד ברוב חוצפתה קראה לה מיתנחלת קטנה חחח אז אני ו2 ידידות(ק´ ו-ר´ לצורך העניין) שלי בלבד כי אחרים היתעצלנו לבוא נסענו בהסעה מאורגנת ממודיעין(כמו שכבר אמרתי לאירועים המוניים יש הסעות בשפע) ואז היגענו והיסתובבנו בין הדוכנים ואני וידידה שלי קנינו חולצות של "שלום עכשיו" והיסתובבנו קצת ובסוף ישבנו על השוליים של פסל מרובע כזה היתיישבנו ו ק´ הדביקה מדבקה של רבין על הריצפה ועשתה לה מיסגרת שעווה וכמובן שכולנו היינו מלאים במדבקות וסטיקרים
ואני חרטטי פיס בתוך שעווה (רק שזה יצא בעעעע
) והיו הרבה זמרים שהופיעו-גידי גוב ואביב גפן וארכדי דוכין ודנה ברגר ועוד הקיצר היה ממש יפה שם ולשם שינוי פוליטיקאים לא נשאו נעומים וממש הייתי מרוצה מזה כי זאת עצרת זיכרון ולא תעמולה ואז נסענו חזרה והיה איזה אחד שבילבל לנו תמוח כל הנסיע על הנוער העובד והלומד(הנוער העובד הכי טובים ,מכבי הצופים וכל השאר אין להם דעות פוליטיות וכבר הזכרתי שאני מהנוער העובד? מה יותר עדיף ליהיות צופיפניק או דליה איציק?) הקיצר בלבל לנו תמוח בסוף חזרנו ו...זהו אני שמח שהלכתי מישהו מפה גם הלך?

נ.ב

היה שם איזה שיר אחד שלך גידי גוב או אריק איינשטיין אני לא בדיוק זוכר וזה הלך ככה מה נומר ואין מילים פשוטות יותר-שלום חבר אז אם למישהו יש את המילים של השיר אז אם הוא יכול לפרסם אותן פה אני יודה לו מאוד

אפרת*

New member
לא שכחתי אותך...

לא מצאתי את הדיסק אז זה מהזכרון, בטח יהיו כמה טעויות שלום חבר וכיכר העיר מוארת, רבבות כל אוהבייך מהירו אל העצרת נאספו לראות פניך ___ נבוך סמוק כילד את קולך בשיר נתת הגורל נקש בדלת ואתה כלל לא שמעת שוב ושוב חוזר בי רעד מי יכול היה לדעת מה נאמר ואין מילים פשוטות יותר שלום חבר בעודך טובל באושר ובשיר שלום פוצח שם בחושך לשעת כושר כבר המתין המרצח הכיכר כולה הומו ולב אל לב נפתח כפרח אקדחו טעון במוות ועיניו קרות כקרח ליל הסתיו יורד אל נגב אהבה בוכה מנגד גם למעלה אין מילים פשוטות יותר שוב ושוב חוזר בי רע מי יכול היה לדעת מה נאמר ואין מילים פשוטות יותר שלום חבר רחובות שטופים בבכי יום ולילה ושבוע בדמעות זולגות על לחיו אור נרות רוטט מתוח [?] חבריון הולך כשיר נסוגים צללים של לילה עוד מעט חמה זורחת ונקום ללכת הלאה לילה הסתיו יורד על נגב אהבה בוכה מנגד גם למעלה אין מילים פשוטות יותר שוב ושוב חוזר בי רעד מי יכול היה לדעת מה נאמר ואין מילים פשוטות יותר שלום חבר

~איה~

New member
תיקון

זה "ערבה בוכה מנגד" כי אמרו על רבין שהוא היה כערבות הבוכיות.

למעלה