עצרת רבין

היי!

אני לא אמרתי כלום!!! אמרתי שיש פה מלא אנשים מעמק חפר.. לא אמרתי שהם הכינו את השלט! אל תכניס לי מילים לפה...
חח ואני באמת לא אמרתי! אהההההההה זה היה כששאלת אותי איזה מועצה יש פה אז אמרתי עמק חפר... חחח אי הבנה קטנה

NKstuff

New member
העצרת הייתה מוזרה, לא הייתי שם

ואני לא מתחרט על זה. לפי החלקים שראיתי בטלוויזיה, הנאומים היו סבילים (חוץ מאחד שהיה באמת מרגש). אבל השירים??? מה הקשר לשירים של ארקדי דוכין ומיקה קרני? שניהם אמנים דגולים - אבל... מה הרעיון? לקחת שירים שהם חדשים במצעדים, ולעשות להם פרומו בפסטירבין???

השיר של ארכדי...

לפי מה שאמרו לי, מדובר על המדינה. גמני כעסתי בהתחלה.. אבל איכשהו נקשר לבסופ.

געמג 22

New member
ממש קשור....

סתם זייני שכל קישום עצמי ואינטרסנטי על חשבון אמירה אמיתית.

אני לא אמרתי שאני מסכימה עם הדבר.

ממה שהבנתי לארכדי יש שירים יותר מתאימים לנושא. (אני לא ממש מכירה את הזמר) ולדעתי הוא טפס טראמפ על מקרה כזה, ובדרך גם קידם ת'אלבום החדש שלו. כל מקרה.. זה הכל תירוצים. היה, עבר.

א ל ו ש ה

New member
שלום לך...

אם כל אחד יגיד 'היה, עבר', אז אנחנו בעצם גומרים לעצמנו את התנועה. אנחנו רוצים להשפיע על המדינה הזאת? על מה שקורה פה? אז כן- אנחנו צריכים לחפור! ולדבר על מה שהיה ומה שלא נראה לנו בזה, ומה אנחנו יכולים לעשות כדי שמצבים כאלו לא יחזרו. בכל נושא- לא רק עניין השירים בעצרת. אפשר באותה מידה גם להגיד הרצח היה ועבר, אבל נראה לי שאנחנו לא מעודדים חזרה של מקרה כזה, אני מאוד מקווה שאין בתנועה שלנו (ובכלל) אנשים שרוצים עוד רצח פוליטי- אז כן- מותר לדבר על זה לא מעט.... אני לא תוקפת, פשוט אומרת- די לסירוס! שיהיה לכולכם יום טוב, אלה, גרעין עודד חוף אשקלון 27. וכן- אני חפרנית ואני גאה בזה! למישהו יש בעיה?...

just stav

New member
העצרת בשבילי:

אני באופן אישי לא התלהבתי במיוחד מללכת לעצרת, בעיקר בגלל כל הפסטיבל שבעניין. אבל בסופו של דבר הייתה לי הרגשה טובה ממה שעשינו שם (בתור גרעין ארצי)- השלטים, הפליירים והשיחות שרבים מאיתנו ניהלו עם אנשים והסבירו מי אנחנו ולמה אנחנו שם. חבל לי שלא הספקנו לעשות יותר, משהו שיבליט אותנו ואת המסר שלנו בתוך כל ההמולה שהייתה שם. וחבל לי שלא הצלחנו להגיע אל כל החניכים כמו שתכננו כדי שיבינו למה אנחנו שם ולא סתם יבואו להופעות, לפגוש את החברים ולחזור הביתה מלאים בסטיקרים ועם בלון. אני מקווה ששנה הבאה זה ישתפר. ואני חייבת לציין שמגיע לנו ח"ח רציני על המבצע ניקיון שהיה בסוף העצרת. כל הכבוד לכל הנוער והגרעינרים של בני המושבים שהסתובבו וניקו את הזבל העצום שנשאר מכל הפליירים והסטיקרים שכל שאר התנועות/עמותות/אגודות או מה שלא יהיה שהקימו שם דוכנים וידעו יפה לחלק אבל לא טרחו לנקות אחריהם. ועוד החברה של הנוע"ל הסתכלו עלינו במבט מוזר על זה שהתכופפנו להרים את הזבל..

געמג 22

New member
הערה שהזכרת לי

בקשר לכל המוני הסטיקרים שהרבה אנשים התעקשו להדביק על החולצה הכחולה רציתי רק להזכיר משהו אחד כשאתם לובשים חולצה כחולה אתם מייצגים את התנועה. אתם חלק מכולנו ולכן יש בעיה קטנה כששמים עליה סטיקר בעל דעה פוליטית כלשהי ("כן להתנתקות" או "העם עם גוש קטיף" - אותו דבר) אז תחשבו על זה - האם באתם להפגין את הדעה העצמית שלכם או שבאתם לשם כחלק מתנועה?

אני לא רואה בזה בעיה

אומנם התנועה שלנו מתיימרת להיות תנועה א-פולטית אבל בעיני זה מתבטא בכך שאין אנו מחנכים לדעה פוליטית זו או אחרת ולא שאין אנו מאמינים ככל אחד ואחד בדעה שונה וכל עוד הדעה לא סותרת את הערכים והמטרות של התנועה לפי דעתי זה לא בעיה לשים על החולצה סטיקר... עוד נקודה.. אתם שמתם לב למסכור המגעיל שהיה לשמו"ץ הם האלו מין בלון ענקי כזה מתנפח שהדבר שהכי בלט בו זה השם שלהם ולא איזה אמירה ממש כמו פרסומת חוצות למלקי! בניגוד לתנועה שלנו ששמה שלטים צנועים ושהמטרה שלהם לא הייתה פרסום התנועה! אגב מאיפה לעזעזעל יש לשמו"ץ כסף?

אשף

New member
הבלון הזה ראה את הרצח...

הוא קיים כבר הרבה שנים. סתו - אני עדיין לא מאמין עלייך...

לדעתי בכלל לא קשור העניין של

הסטיקרים לזה שאנחנו תנועה א-פוליטית באמת כל אחד הוא אינדוידואל, אז למה שלא נשים עלינו סטיקרים?! לא לקחתי סטיקרים כי אני לא חושבת שבעצרת כלל לאומית מישהו צריך להביע דעה פוליטית..

לא ממש התלהבתי ממה שהלך שם השנה..

קיבלתי מושג כלשהו לגבי הביטוי "פסטירבין" וזה מאכזב.. צביקה פיק מתנועע על הבמה?! מחיאות כפיים ושמח ואיזה יופי ממש מאכזב עוד משהו- תכננו השנה עצרת לא פוליטית, לא כך?! אז בסדר.. מהקהל אין הרבה מה לצפות- מן הנכון שבקהל יהיו הרבה הצהרות פוליטיות, זה אולי אפילו בלתי נמנע (הדבר היחיד שהיה ביכלתי לעשות היה- לסרב לקבל סטיקרים וכו') אבל על הבמה.. זה לא היה לעניין! שלא תבינו לא נכון- מגיע ח"ח למארגני העצרת שהתעקשו על זה השנה ומנעו מפוליטיקאים לנאום. אבל כמה מאלו שכן נאמו לא הפסיקו לדבר על דברים כאלו. בגלל כל זה הגעתי להערכה עצומה כלפי התנועה וג"ע (שהבנתי שהם התעסקו בכל הפלאיירים והשלטים, תקנו אותי אם אני טועה), שהם באמת התעסקו במה שצריך הפלאייר שחולק תחת הכותרת "אני לא מסכים עם דעתך- אבל אאבק על זכותך להביע אותה" היה ממש לעניין אה ועוד משהו לא באתי מסוממת או משהו כזה סתם הרגשתי לא משהו באותו יום.. אז תפסיקו להגיד שאני במצב רע!

אתם קולטים מה זה????

אז כן לא הייתי כאן הרבה זמנן אבל אני יחסוך במילים... רק רציתי להגיד שאני מאוד מ-א-ו-ד מאוכזבת מהתנועה!!!! בעצרת רבין דיברתי עם אריק ברנס שדרך אגב אריק אני מתה עליך עד עומקי עצמותי!!!! וסתם דיברנו ואמרתי איזה משהו על זה שמלא אנשים מהתנועה בזמן העצרת הולכים למקדונל'ס ואריק אמר שזה ממש בושה כי מקדונל'ס מייצגת את ההפך המוחלט של החולצה כחולה (קפיטליסטיות וכו' וכו'..) אבל בכל זאת היום דיברתי עם רכז הנוער שלנו והוא אמר שטיול חנוכה עולה 590 שקלים!!! ואני שואלת אותכם לאן נעלמה האידיאולוגיה הסוציאליסטית של התנועה מאיפה אני יוציא להם 590 שקלים?!?! אני מודה אני לא הכי במקום הכי נמוך בסולם המשק הישראלי והמשפחה שלי מבוססת מאוד ואני מודה על זה כל יום שיש לי את כל מה שאני צריכה אבל ראבק זה כמעט 600 שקלים וזה ה-מ-ו-ן כסף. וזה כולה ל-4 ימים זה בדיוק 147.5 שקלים ליום בקיצור המון כסף!!! דיברתי איתו על טיול חנוכה בעיקרון כי בהתחלה זה היה מובן מאליו שאני יוצאת עליו אבל המשלחמניה של המועצה שלי יוצאת על התאריכים האלה והוא צחק איתי שטיול חנוכה עולה כמו הנסיעה לגרמניה. ועם כל הכבוד לזה שאני יכולה לעמוד בהוצאה הזאת והכל ועם כל כאב הלב הכרוח בזה רוב הסיכויים שאני לא יצא לטיול חנוכה בגלל המחיר המופרז! כל מי שיש לו להגיד מוזמן לצרף הודעה.. "חגור- גם באוטו!"צ.לוי

tuty fruty

New member
הכל נחמד ויפה שלא היית פה ממזמן

אבל למה לא לשרשר יש שרשור שלם על הנושא.

עצרת רבין....

אני הייתי בעצרת רבין ושוב התאכזבתי לאלללה מה הקטע הזה של כל השירים הלא קשורים האלה (אהמ אהמ מיקי קרני 'מגדלור' וארקדי דורכין 'מי אוהב אותך יותר ממני') עם כל הכבוד שיש לי לזמרים האלה (ויש כבדו) מה הקשר שלהם לעצרת רבין???? זה כבר לא עצרת זיכרון העצרת הזאתת שבאה להוכיר ולזכור אדם גדול ואהוב הפכה עם כל הכאב למופע פופ זול ולא קשור לחלוטין אני אישית התאכזבתי מאוד ששוב המועצה שלונל א טרחה לסדר לנו הסעות מסודרות אך בכל זאת הבאנו סכום מכובד של 31 ילדים שזה מכובד מאוד למועצה שלנו... ובאמת כל הכבוד על השלטים

מ ו ר ע ל

New member
עצרת רבין - שיפור...

אני חייב לציין שיחסית לשנה שעברה העצרת הייתה מאוד טובה והפוליטיקה הייתה מעטה בה. חלק מהשירים אמנם לצערי היו לא במקום אבל בסה"כ העצרת הייתה מאוד מוצלחת. אני אישית עמדתי עם השלט שלנו מקדימה וככה גם יכולתי להתרכז במה שהולך בעצרת ולא בהוואי של אנשי התנועה שעומדים בגוש... השלט שאנחנו החזקנו מקדימה והשלט של הדמוקרטיה עשו את שלהם והמסר הועבר לכל מי שהיה שם או שראה בטלויזיה וכל הכבוד על כך. אני באמת חושב שהייתה עצרת מוצלחת ויחסית לשנים קודמות פנתה לכל העם... היא זכרה את רבין ודיברה על דרכו לא מעבר...! שיהיה לכולם יום טוב וד"ש מ חופא"ש!

ואיך שכחנו-הפלאייר שחולק...

הפלייר שחולק בעצרת ע"י הגרעינרים שלכם: "אינני מסכים לדעתך, אך אאבק על זכותך להביע אותה" וולטר האלימות מכרסמת ביסודות הדמוקרטיה. ניתן לראות אותה בשלטי חוצות, בגרפיטי אדום ושחור. אפשר לשמוע את ההסתה מפיהם של נציגי השלטון, ואיומים מאי אלו קהילות. כך היה גם לפני רצח רבין. אנחנו חיים באותה תקופה, אם לא הרבה יותר גרועה - לא התקדמנו לשום מקום. זה מתחיל מבני נוער ומגיע עד לכיסאות הכנסת. כולנו קורבנות פונטציילים של אלימות זו או אחרת. איפה תיהיה ברצח הבא? היום אפשר להתחיל בתהליך. להתחיל מקטן - כל אחד לעצמו. היום הוא יום חשבון הנפש של הדמוקרטיה. הרי כולנו יודעים שלא כך צריך לחיות, שלא זו דרכה של מדינת ישראל. ובכל זאת, דבר לא השתנה. עלינו, כעם, לקחת עצמנו בידיים, ולהתחיל לשאול את השאלות הנכונות - לא מדובר בדעה נכונה או שגויה, מדובר במעשה הנכון ביותר שיש לעשות. היכן הדמוקרטיה שלנו? מהי הדמוקרטיה שלנו? הדמוקרטיה הפכה למילה גדולה עם משמעויות כפולות. אך במקום לכוון את האצבע, במקום להניף הסתה, שכל אחד יעצור רגע ויביט על עצמו - אני מאמין בדמוקרטיה. בואו נילחם למענה! כל אחד לעצמו וכולנו יחד, למעננו. כחברה אחת. נוער בני המושבים קורא להתנער מהאדישות, ולנקוט פעולה. אימרו לא לאלימות, כן לדמוקרטיה. גרעין עודד 2004-2005

למעלה