עצרת רבין

OMRI42

New member
עצרת רבין

מי היה? איך היה? הייתי ייצגתי בכבוד את מועצה אזורית גזר, קצת התאכזבתי מהעצרת לפני שנה היו הרבה יותר אנשים וכל הכבוד לעמק חפר (ככה הבנתי) על השלט הגדול שהם הכינו.

נראה לי שהוא מתכוון ל

ד.. דמ.. דמו... דמוק... דמוקרטיה למה הדמוקרציה בארץ מגמגמת? וואי כל פעם שאני חושבת על זה שוב אני מבינה כמה זה נכון...

אם הכוונה לשלט הזה-הקרדיט מגיע לג"ע

(הם עשו כמה שלטים-השלט המדובר,השל עם הציטוט של וולטר ועוד כמה קטנים יותר)

אני הייתי.

פסטיבל לשמו. פשוט כך... בני-המושבים הראו שם נוחכות לא קטנה בכלל. כבוד לראות בין כל הנוע"לניקים-חטב"מניקים. |ריספקט|

CaspeR4EveR

New member
בני המושבים - כבוד!

כמו שאמר הבחור, זה באמת כבוד והרבה גאווה לראות את כל החבר'ה שלנו של בני המושבים
RespecT

CaspeR4EveR

New member
אופסי!

לא ידוע למה אבל כתבתי בחור במקום לכתוב בלשון נקבה, סוריי אם נפגעת ממני, לא במכוון! העיקר שהדגש הוסבר :)

הבהרה...

אני הייתי אתמול בעצרת יחד עם כל גרעין עודד... והשלטים המעולים הוכנו בסמינר שהיינו בו בסוף השבוע אני בבית ואני עוד מעט יוצא חזרה לגרעין... אז ביי ביי have fun...

fate spinner

New member
אני הייתי.

אין מושג יותר טוב מפסטירבין. וזה ממש מעצבן. שנה הבאה אני בא עם פליירים וכרזות שצריך להפסיק את הפסטירבין ולהחזיר את העצרת למעןן השלום.

שאלה אליך..

גם אני הייתי ם ולא יודעת ממש אם הרגשתי זה פסטירבין או לא.. כשאת אומרת שזה פסטירבין למה את מתכוונת? מה האנשים שבאים עושים שם שהופך את זה לפסטירבין מה את רוצה שיעשו כדי שזה לא יהיה כזה... ולמה את באת לעצרת... אני אישית גם חשבתי ככה ואז אמרתי אני אישית באה לשם כדי להגיד דברים כמו: "אני לא כחתי את רבין" או להראות כבוד לרבין או גם לי מפריע שפוגעים בדמוקרטיה וגם לי מפריע כל מה שהרצח מסמל ואני מאמינה שבזה שאני נמצאת שם אני מראה את זה... אבל אם אני יהיה שם ויסתכל בהופעות אז זה לא בסדר כי באתי בשביל ההופעות ואם אני יהיה שם ויפגש עם חברים אז זה לא בסדר כי באתי בשביל החברים... ואני לא ממש יודעת מה לצפות מאנשים שבאים לשם...

א - מי שהגבת לו זה בן!

[כבר פעם שנייה שאת מדבר אליו בלשון נקבה... =] ו-ב... הממ אני אשאיר לו לענות לך את דעתו. יומטוב

fate spinner

New member
פסטירבין מבחנתי....

יש לי בעיה אם זה שהעצרת עצמה הפכה את המופעים שלה לעיקרה. כשדיוויד ברוזה עולה לשיר וצועק "זיכרון יצחק רבין לנצח" בערך כמו שצועקים "david broza rulz" זה לדעתי איזשהו זילזול במה שקרה. כארקדי דוכין עולה לשיר שיר שפשוט לא קשור לכלום, הוא לא שיר זיכרון, הוא לא שיר על רבין, הוא לא שיר על איזשהו ערך. זה גורם לאנשים לבוא רק בשביל אותם מופעים וחברים. לדעתי אנשים שבאים צריכים לבוא בגלל איזשהי אמירה מסויימת שלהם. להראות שהם מתנגדים לאלימות ולהסתה. ולא שהם באים בגלל שיש הופעות מאגניבת חינם.

בקשר להופעות את צודקת..

מארגני העצרת מרגיים צורך בלתי מובן לחדש כל שנה את השירים למרות שבעיני אין צורך בחידוש השירים של יום הזיכרון! וכמו שאמרת לבחור שירים לפי הדירוג שלהם במצעד הפיזמונים ולא לפי הקשר שלהם לאירוע הוא קצת מבזה... לעומת זאת אני חייבת לציין שאני מאוד "אהבתי" את הקטע שהביאו רב לנהום זה מאוד חשוב וגם דבריו היו מאוד חשובים הוא פשוט בא והראה מפורשות בדבריו שרבין נתן לו דרך אחרת להביע את דעתו והראה שבאמת אכפת לו ממנה!

fate spinner

New member
ושוב אני אגיד לך שאני לא בת...

פעם אחרונה שבדקתי השתנתי בעמידה. בכל. מקרה עיצבן אותי גם כל הנאטומים הפוליטיים בעצרת. ביקשו שהעצרת תהיה בלי פוליטיקה. אבל כל בן אדם שני היה חייב להביא את דעתו על ההתנקות וגם זה עיצבן מאוד. בכל מקרה הרב לאו הוא בהחלט אחד הרבנים שמומלץ לשמוע נואם ולדעתי יפה מאוד שהעלו אותו

OMRI42

New member
מצטער שלא ידעתי של מי השלט

עדי אמרה לי שאלה עמק חפר תאשימו אותה :) סתם עדי אוהבים אותך..... ואגב למי שלא בטוח כן זה השלט למה הדמוקרטיה מארץ מגמגמת......

למעלה