עצרת רבין- הייתי

amitik1

New member
עצרת רבין- הייתי ../images/Emo9.gif

הייי לכולם, הרגע חזרתי מהעצרת-ואני רוצה להגיד לכם שהיה לי ממש כבוד להגיע לעצרת. כ"כ הרבה אנשים היו כ-150 אלף להערכת השוטרים
, וזה מדהים ויפה שההמון בא לזכור, לכבד והעיקר לא לשכוח! ארגון העצרת היה למופת, הנאומים היו ממש יפים, והשירים מדהימים.
למי שלא ראה בטלוויזיה הבנות נחמה שרו את מאה אחוז קסם- והן שרו ממש יפה!!!!! האמת , הייתי בטוחה שהן ישירו שיר לא שלהן... אבל להפתעתי, הן שרו שיר שלהן..
וזהו, גם שנה הבאה אני אלך, ולמי שלא בא השנה תבואו שנה הבאה..
נ.ב: לא הבאתי מצלמה , אז אין לי לצערי שום תמונה של הבנות נחמה.. חשבתי שזה לא מכובד לצלם באירוע כזה.. אבל לא יודעת, אני משוגעת...

TALLLLi

New member
אני לא הייתי...

א-ב-ל..אני חושבת שהעצרת הייתה מדהימה!!! הנאומים היו ממש יפים.. השירים עוד יותרר!! אני אישית..בכיתי ב"לבכות לך" של אביב גפן!!! הבנות..היו מ-ד-ה-י-מ-ו-ת..התפלאתי שהן שרו "מאה אחוז אור.." אבל הביצוע היה נפלא:)

LittleMagician

New member
אוף לא ראיתי ../images/Emo10.gif

הייתי ביומולדת של חברה... כל הכבוד לך שהגעת וזה ממש יפה שכל כך הרבה אנשים באו... ואני כלכך אוהבת את מאה אחוז אור זה שיר מדהים

מאיה911

New member
הייתי...

היה מאוד מאוד עצוב...
כל הנאומים היו מרגשים וגם השירים, היה אחלה ביצוע של הבנות הכי מרגש היו השירים של אביב גפן "יומן מסע" ו"לבכות לך"! חוץ מיזה שבבית לקח לי שעה להוריד מהבגדים את כל הסטיקרים..

A t z a

New member
ראיתי את זה../images/Emo80.gif

והופתעתי גם מהבחירה בשיר שלהן ולא עיבוד חדש לשיר שהוא יותר באווירת יום זיכרון... בכל מקרה, היה נחמד מאוד..
נראה לי שיעל מאוד התרגשה,לפחות בהתחלה

gal214

New member
כן גם לי נראה ככה..

בהתחלה ראו שהיא מאוד התרגשה, אבל אחרי זה היא זרמה

sbsp66

New member
לא ידעתי שהבנות נחמה לקחו חלק בעצרת

מה הן שרו ואמרו שם?

hila3000

New member
כמו שכתוב בשרשור..

הן שרו את "מאה אחוז אור". והן לא אמרו כלום. הן באו לשם רק כדי לשיר. לעומת אחינועם ניני, שהחליטה גם לדבר, ואמרה משהו מפגר על "אני רוצה לעשות ברית מילה. למילה שלום".

sbsp66

New member
100% אור זה השיר הכי לא מתאים לעצרת

מה הן חשבו לעצמן? אמורים להיות עצובים וכבדי ראש ולא לשמוח כמו שהן רגילות לצהול עם כל הכלים המתנגנים והציפורני אלפקה ...

sbsp66

New member
אבל כולם שרו שירים עצובים ודכאוניים

לא הבנתי למה הבנות נחמה בחרו דווקא באחד השירים הכי קיצביים שלהן בעצרת הן היו יכולות לבחור ב- i love u או בואי או אפילו so far או זה מה שיש no war והשירים הפחות קיצביים והיותר מתאימים לערב שכזה.

בתכלס,

זה אירוע שנעשה בשביל לזכור את האיש שהיה, את מה שעשה עד עכשיו ולהמשיך עם הדרך שלו. היו שירים באמת כבדים ועצובים רוב העצרת. אני חושבת שמאוד, אבל מאוד התאים השיר הזה... נתן סוג של תקווה. באמת. דווקא השירים שציינת הכי לא מתאימים לשיר בעצרת, זה שהם שקטים ולא "קצביים" במיוחד, לא הופך אותם למתאימים. ("יש אין ספור מפות ויש אין סוף דרכים אך דרך אחת בה כולנו הולכים...")

sbsp66

New member
למה לדעתך הבנות נחמה בחרו בשיר כזה

שיכול לגרמות להתרוממות רוח ? הרי בכל זאת המטרה כאן הייתה עצרת לזכרו של רבין . משהו כאן לא מסתדר לי עם השיר שנבחר עבור העצרת.

למעלה