עצרת להפסקת פיטום אווזים ביום שני

עצרת להפסקת פיטום אווזים ביום שני

ביום שני הקרוב, ה-30/07/01, בשעה 19:30, ברחבת הסינמטק בת"א, (רחוב שפרינצק 2 פינת רחוב הארבעה)יקיימו הארגונים לזכויות בעלי-החיים בשיתוף עם מפלגת הירוקים וסינמטק ת"א כנס תמיכה בחברי הכנסת הנאבקים למען הפסקת פיטום האווזים. בכנס ישתתפו אומנים, שרים וח"כים, יהיו דוכני הסברה של ארגונים לזכויות בעלי-חיים, מיצגים, תחפושות, הקרנת סרטים וחלוקת מזון מן הצומח. פיטום אווזים, שנאסר כבר ב-13 מדינות בעולם, הנו תהליך הכרוך בסבל רב לאווזים: כ-5 פעמים ביום מוחדרת תערובת דגנים במשקל של כשליש ממשקל האווז, באמצעות צינור מתכת, דרך וושט האווז הישר לקיבתו, וגורמת להתנפחות הכבד לכדי פי 10 מגודלו הטבעי ולהתנוונותו, לפציעות ולקרעים בוושט, בכבד ובמעיים ולהתבקעות מערכת העיכול. אחד מכל שמונה אווזים מת במהלך הפיטום. לאחרונה העלה יו"ר האופוזיציה, ח"כ יוסי שריד, הצעת חוק לאיסור פיטום אווזים. בשבועות הקרובים יוגש ע"י "נוח" (ארגון הגג של הארגונים למען בעלי-החיים) בג"צ לאיסור פיטום אווזים. חשוב מאוד להגיע ולהשפיע! לפרטים: "אנונימוס": 5226992-03

Justin Angel

New member
טוב! אז אני אגיד את זה! (נמושות!)

חבורת נמושות... אני בעד פיטום אווזים! אני בעד שחיטת פרות! אין לי שום בעיה לדעת שהאוכל שלי סבל! כל מה שחשוב לי זה הטעם שלו , ואם צריך לפטם אווז כדי שהוא יהיה טעים אז יהיה כך! ואם מיליון אווזים צריכים להיות מפוטמים כדי שמיליון אנשים יוכלו אווזים טעימים אז אני שמח בשביל מיליון האנשים! אני חייב לציין שכל ההודעה הקודמת זאת בדיחה חד וחלק! במקום להציל גזעים נכחדים , להציל יערות , להספיק את הזיהום אתם מחליטים להציל אווזים! למי לעזעזל אכפת מהאווזים האלה?! אני מעדיף לדעת שמיליארד אווזים סבלו כדי שלידים שלי יהיה כוכב נקי! כדי שהם יוכלו לנשום בלי מסנן! ובמקום זה אני אוכל להגיד להם בגאווה "מצטערים אתה צריך לנשום עם מסנן ולמות מקרינה בגלל שהחלטנו לבדוק שלאווזים נוח לפני שנטפל בסוגיות אמיתיות". שלא תבינו אותי לא נכון , אם זה עובר אז שמחתי נתונה עם האווזים אבל זה לא ממש משנה לי אם זה עובר או לא.

Nagini Potter

New member
ואתה עוד קורא לעצמך אנג´ל...

בוש והיכלם לך איש מרושע! אם יש מספיק אנשים בעולם לעשות כל כך הרבה צרות, בטח שיש גם מספיק אנשים כדי לטפל בהכל באותו זמן, נכון? אני לא חושבת שאווזים חשובים יותר מהחור באוזון או מזיהום האוויר או מכריתת יערות הגשם, אבל אני גם לא חושבת שהם חשובים פחות! ותאמין לי, אם אתה באמת רוצה, אתה יכול לטפל בזיהום אוויר ועוד להספיק להגיע לאווזים. יש זמן להכל, ולהגיד שהחור באוזון וכו´ יותר חשובים מהאווזים, זה רק תירוץ להסתיר את זה שבכלל לא אכפת לך כמה שהאווזים סובלים, מה שמראה שאתה יצור קטן ודוחה, אם אתה לא יודע להגיב לסבל של אחרים אין לך לב! ואם באמת היה אכפת לך היית קם ועושה משהו במקום לשבת ולחכות למשיח! Nagini Potter "המשיח יבוא ברגע שתפסיק לחכות לו."

itsikd

New member
נו באמת ....

יש חיות שטורפות בשביל לאכול ואנחנו בני האדם גם כאלה מה לעשות אז אנחנו דואגים לתזונה שלנו מחר תגידי שאסור להחזיק פרות ברפת וצריך לשחרר אותן לטבע (בטוח הן לא יסתדרו אחרי מאות שנים בשבי) נ.ב. אני בעצם שונא כבד אווז אבל מי שרוצה שיהנה

פגעסוס

Well-known member
חיות...

חיות שטורפות בשביל לאכול פשוט תופסות את הטרף שלהן והורגות אותו. במקרה של האווזים יש עניין של גידול האווז, התעללות משמעותית, פיטומו עד מעבר לכל דמיון ורק אז המתת חסד. כך שהשואה שלנו לחיות טורפות אינה במקומה במקרה זה כמו גם בכמה מקרים אחרים שאינם קשורים לנושא... GYXOIO

דז

New member
פיטום טמטום

ושאריה הורג חביא ,זה גם כואב, והחיים הם בעצמם כאב, ואם לא תהרגו אווזים ברווווזים תפטמו אותם ככה שהם יהיה בסדר לאכילה, אז מה תיקחו בי 12 כי רק בבקבוק הפלסטיק יש חומר שהורס יערות גשם, ואם נמשיך אז ניר העטיפה וכול השיוק, אם אתם הורסים לפחות תהנו מזה , ואל תסתכלו שלא הרסתם כלום עם מצפון מזויף ומתחסד . נויה על האש

פגעסוס

Well-known member
שלא תביני אותי לא נכון...

אין לי בעיה להשתמש בבקבקי פלסטיק למרות שהם אינם מתכלים... כי אני ממחזר. ואותו הדבר הולך גם עם נירות עטיפה. ובנוגע לחיות. כשאריה הורג חיה זה כואב, אבל זה כאב מהיר ואז מוות. פיטום האווזים הוא תהליך ארוך של כאב וסבל רב שנגרם לאווזים רק על מנת שהכבד שלהם יהיה נפוח. בסופו של דבר כשאני נזכר בהודעות קודמות אני מבין שבוודאי לא אכפת לך, או שאת משכנעת את עצמך שלא אכפת לך, ממה שקורה לאווזים. אבל יש אנשים שמחייכים כשהם רואים מישהו אחר מחייך וכואב להם לראות מישהו אחר סובל, ולנו כואב על האווזים האלה. אני יודע שלא הייתי רוצה להיות במקומם... GYXOIO

דז

New member
להיות במקומם

לא אכפת לי מהברווזים אוזים מה שהם לא יהיו , לא בעד לענות אותם חינם, חבל על הזמן והכסף, אבל בתור אדם{אישה אם זה משנה למישהו} אני אוכלת מה שאני צריכה,ואם אני צריכה ברוזים ואני מסוגלת פיזית לקחת אותם, לעצור בעצמי וכי למה? ועוד על להיות במקומם , אני לא אז שיש לי טוב של להיות אדם עם כול הזכוויות הריקות חובות שלי, אני צריכה לחשוב על להיות חייה מסכנה ,למה?. נויה וצבע עדיין מסריח

Nagini Potter

New member
אני חושבת שאת דווקא נחמדה אז אני

מצטערת להודיע לך, שבהודעה הזאת את בעצם אמרת "אני בנאדם מגעיל שחושב רק על עצמו" אז מה אני יגיד? שיהיה לך בהצלחה. ומה את צריכה להתעלל באווזים מסכנים? לא יהרוג אותך לאכול כבד קצת יותר קטן או לא כבד בכלל, ואת לא באמת צריכה כבד אווז, תודי בזה. אז אני לא אומרת שאת צריכה להיות צמחונית, אבל אם באמת לא אכפת לך, בשביל זה יש אוכל אורגני - חלב, ביצים, בשר, - אומרים שזה יותר בריא אבל לדעתי זה שטויות. זה פשוט תרנגולות שחיו חיים טובים בחוץ, בשטח פתוח, את ראית איך מחזיקים תרנגולות? בכלובים פיצפונים שהן לא יכולות בכלל לזוז, רק לעמוד במקום חותך להן את הרגליים, לא חבל? את יכולה לאכול אוכל אוגרני, ואז כולם יהיו מאושרים, ותראי מה זה - אפילו נשאר לך זמן להציל את החור באוזון שכל כך אכפת לך ממנו. Nagini Potter

למעלה