עצרת אבל ומחאה

פאמקי

New member
עצרת אבל ומחאה

חברות יקרות חברים יקרים, במוצאי שבת הקרובה, 8.8.09 בשעה 20:30 נתכנס בככר רבין בתל אביב לעצרת אבל ומחאה. 2 שנרצחו, מספר פצועים/ות קשה שעוד לא ברור מה יהיה מצבם/ן.... מכה קשה וכואבת ניחתה עלינו. אנו מבקשות/ים מכל אחת/ד שפניו/יה לסובלנות, להפסקת אלימות ושנאה, לחינוך למיגור ההומופוביה וקבלת "האחר", מכל מי שרוצה להשתתף בכאב להצטרף אלינו בעצרת. חשוב לנו מאד כי תבואו א/נשים מכל המגדרים, מכל המגזרים, להטאבי"ם וסטרייטים/יות, תבואו לככר. תבואו להזדהות, לתמוך, לאמר :די! לא עוד! לא יינשאו נאומים פוליטיים. יישאו דברים בני/ות הנוער ומשפחותיהם/ן. התנדבו לבוא ולהופיע האמניות/ים: ריטה, דנה אינטרנשיונל, מרגלית צנעני, עברי לידר והרשימה עוד בהתהוות. אנא הזמינו כמה שיותר א/נשים והפיצו מייל זה בתפוצה רחבה.

פאמקי

New member
עדיין אין לי איך, אך

אני מגיעה. חושבת שמאוד חשוב שנהיה.

פאמקי

New member
יקרות, שרשרו מי נוסעת, בבקשה!

יהיה נפלא אם נשרשר מי נוסעת וננסה להתחבר ברכבים כדי שיגיעו כמה שיותר א/נשים. אז מי נוסעת? אשהקרועה, אני יודעת שיש הסעה מאשכול בדרום, אפשר לבדוק היכן הם עוברים, אך זכרי שזה מוצ"ש ולחזור תצטרכי פיתרון כדי שתגיעי בבטחה לירושלים. ייתכן שיש שמגיעות מרחובות, אז אם מישהי צריכה הסעה משם, אוכל לבדוק את האופציה הזו. מב"ש- אבדוק מחר עם יו"ר האגודה. בואו נתארגן ונגיע. זה מאוד חשוב. וכמובן שרצוי לצרף חברים, הורים, סטרייטיות/ים, שכנים... זה גם נותן תמיכה, גם 'ארוניסטיות' יכולות להצטרף, וגם פותר את עניין ההסעה
.

פאמקי

New member
הסעה מאשדוד, אשקלון ושדרות

ההסעה מאשכול תעבור גם בצומת עד הלום, צומת אשדוד (בתחנת הדלק אחרי הפניה לגן יבנה), אשקלון ושדרות. ההשתתפות בהסעה הינה 20 ש"ח, וצריך להרשם מראש (נכון לעכשיו, נשארו רק מספר מקומות). להרשמה יש להתקשר לאבירם: 0507799912 ההסעה תהיה בעד הלום ב-18:15 בצומת אשדוד ב- 18:30. לגביי אשקלון ושדרות, יש לברר אצל אבירם.

פירוט מוקדי הסעות לעצרת בשבת!

מב"ש: אגודת הסטודנטים תעזור במימון אוטובוסים לעצרת הזכרון שתיערך במוצאי שבת בכיכר רבין בתל אביב. ההסעות יצאו כשעתיים לפני תחילת העצרת מהאוניברסיטה ויחזרו לבאר שבע בסיומה. כל מי שמעוניינת שיישמר לה מקום באוטובוס מוזמנת לשלוח מייל ל: [email protected] או להתקשר ל 0544855559 (עדיף במייל) מחיפה: * הסעות יוצאות מהטכניון ב18:30 לחיפאים, פנו ל[email protected] להרשם. * הסעה תצא מאשה לאשה, לפרטים ניתן לפנות לסלבה: [email protected] , 0542326225. * הסעה תצא גם מהפורום החיפאי, יש ליצור קשר עם שלי: [email protected] מירושלים: תצא הסעה מהבית הפתוח, להרשמה יש ליצור קשר עם יותם במייל [email protected] מאיזור הצפון- ק"ש: אנחנו מעוניינות להוציא הסעה מסודרת (מיניבוס) אך הדבר מצריך מספיק היענות, לכן כל מי שרוצה להגיע מהאיזור ואין לה איך - שתצור איתי קשר ([email protected] ) ונראה אם יש אפשרות להוציא הסעה מסודרת. מועצה אזורית אשכול ושדרות - פרטים באתר www.gaydarom.com איש קשר יעל אגמון 050-7984012

פאמקי

New member
אד, את נפלאה!

יקרות, מקווה שתעשו שימוש במידע המקיף הזה. ואם תרצו לצרף אליכן מישהי מאזורים אחרים, מוזמנות לשרשר, זה יהיה נפלא.

lola 1

New member
איזה בעסה שלא יצא לי להגיע

אבל צופה בטלויזיה זה מדהים כמה אנשים הגיעו.. אני אתכם מהבית

פאמקי

New member
היה באמת מרגש

כל כך מאוחד, עוצמתי, חזק. הראה כמה הקהילה הקטנה שלנו קטנה אך עצומה ועוצמתית! איך נשברו מחסומים, איך אנשים היו שם ללא חשש לתיוג. היה מעצים ומלא תקווה.

וואי היה ממש כייף שם..

אווירה מחשמלת.. המון אנשים מכל המגזרים שבאים לתמוך בסבלנות, סובלנות וקבלת האחר :) חושבת שהיה חשוב מאוד לתמוך, מעבר להיותינו לסביות, דו, הומואים וכו... חשוב לקבל את האחר גם אם הוא לא בדיוק כמוך, למדתי בשנים האחרונות כי החשש או שנאה כלפי אחרים נובעת מתוך פחדנות ובורות. וחייבת לציין שזו הפעם ה1 שלי בעצרת או מצעד של גאווה
ואני גאה בעצמי על ההחלטה ללכת ועל האומץ מעבר להיותי מי שאני והאומץ ללכת אחרי הלב שלי..אני חושבת שחשוב לקבל את האחר ולצאת מהקופסא לפעמים.. ותאמינו לי שאני שייכת לעוד קבוצה של "אחרים"... וגם שם המלחמה עדיין נמשכת חחח :) שבוע טוב לכולן

פאמקי

New member
יש לך על מה להיות גאה

כבוד על העשייה והתובנות שאת אוספת בדרך. נסי לראות שזו 'דרך' ולא מלחמה, כדי שהמלחמה לא תהיה לך כדרך.

למעלה