עצרו את השואה בסין

עצרו את השואה בסין

אני שונא מכתבי שרשרת,אבִל לפני כמה דקות לא הצִלחתי להתאפק, זה לא אנושי להתאפק, כשהתגִלתה שואה נוספת- מתחת לאפינו- בסין, מאמינים בתורת הפִאִלון דאפא נכִלאים במחנות ריכוז, ומושמדים לאחר שנכרתים איברים שבהם סוחרים... אני לא רוצה שתעשו משהו, אני רק רוצה שתדעו. העוִלם שתק למראה השואה שִלנו, והוא מִמשיך לשתוק לנוכח מה שקורה בדרפור, בצפון קוראִה, בקונגו, אִל תשתקו לגורִלם שִל האומִלִלים בסין שנרצחים עִל אמונתם בחופש האדם http://www.falunnews.org.il/articles_m/2006/04/c_01/71668_11.htm

matiande

New member
ישראל שותקת כמו שהעולם שתק

כנראה בעקבות אינטרסים כלכליים

crane

New member
דבר אחד שמסקרן אותי

מדוע חברי הפאלון דאפא ממשיכים לתרגל את הצ'י גונג שלהם? הרי זו לא אמונה דתית, זה בסה"כ תירגול גופני. אם אני הייתי סיני והייתי יודע שאני נמצא בסכנת חיים בגלל הצ'י גונג הזה, הייתי עובר לתרגל אחר. יש מספיק סוגי צ'י גונג בסין. כמובן שבכל האמור לעיל אין להפחית מחומרת מעשי הדיכוי של ממשלת סין, אם הם אכן מתקיימים.

GnomeBubble

New member
אין לי נתונים

אבל אני מניח שרוב חברי הפאלון דאפא בסין בהחלט הפסיקו לתרגל את השיטה הזאת אחרי שהממשלה התחילה להביע התנגדות גורפת לנושא. סך הכל היו בעבר חברים הרבה מאוד אנשים בתנועה הזאת בסין (נראה לי שקראתי איפהשהו על מיליון? אני לא יודע אם זה מספר ריאלי או לא), ולמרות שנעצרו אלפים אלא בטח היו בעיקר החברים ה"כבדים" ואלה שבכל זאת העדיפו את הדבקות בשיטה על פני החיים...

happydog23

New member
אני חושב שהמספר היה יותר משהו כמו

70 מיליון. אני זוכר שדובר שהמשטר התחיל לראות בהם איום עליו.

GnomeBubble

New member
70 מיליון...

זה כבר כמעט אחוז מתושבי סין. לא פלא שהמשטר הרגיש מאויים. בכל מקרה, זה כבר ברור שהם לא כלאו/השמידו 70 מיליון איש. רוב האנשים פשוט שכחו מזה כמו ילדים טובים.

asaf kidroni

New member
שלום לכולם...שאלה ?

מעבר לאסון האנושי... הפִאִלון דאפא היא אחת הכתות המוזרות שקראתי עליהם נשמע כמו שילוב הזוי בין צ'י גונג למסע בין כוכבים. מישהו מכיר את הפִאִלון דאפא?

Mei11

New member
זה בערך באותו נושא

היתה בסקאי כתבה על "תרומות" איברים בסין. אפשר לראות אותה באתר שלהם. כלומר, מי שלא בסין.

למעלה