עצמלה! שירות נוראי!

dafchuk

New member
עצמלה! שירות נוראי!

אזהרת קנייה מחברת עצמל'ה!

ביקשתי להזמין טכנאי מכיוון שהמסילה בארון שקניתי לפני חצי שנה התפרקה. הבטיחו שיחזרו תוך 3 שבועות לתיאום. הרבה זמן, אבל ניחא. ממתינה וממתינה עובר יותר מחודש. מה קורה? אופס... שכחו לתאם...טוב, תיאמו להיום בין 10-11, אפילו קיבלתי מסרון.. ישבתי וישבתי. חיכיתי וחיכיתי. ומי לא בא? טלפון לשירות לקוחות- אופס...יצא בלי המסילה שצריך, לא יגיע היום.
טוב, נבוא מחר. אני לא יכולה, יש לי פגישה בצהריים. מתי אפשר? לא ידוע, תחכי שייפתח תאריך. מתי זה יקרה? לא ידוע, אין יומן. אפשר ראשון, שני? לא.
בקיצור שיחת מנהל? רק תוך ארבעה ימים.
חברים יקרים. זה השירות המצויין שמתגאים בו בשלטים בחנות. תרדוף חודש וחצי אחרי שירות לקוחות לתיקון פשוט, ישכחו לטפל בפנייה, הטכנאי ייצא בלי חלקים מתאימים, אין יומן לתאריך עתידי, המנהלת תחזור רק אחרי ארבעה ימים.

זהירות!!!!!

double pass

New member
ידוע ומוכר. חברה נוראית...

כל מה שאפשר הוא להמליץ לאחרים להתרחק מהם כמו מאש.
ליאת היא המנהלת, והיא מתנהגת מתחת לכל ביקורת. ואין, פשוט אין מה לעשות. מרתיח שלחברה כזאת בכלל יש זכות קיום...

מעניין...

לי החליפו 3 פעמים מיטה קומפלט למיטה חדשה,גם אחרי שהסתיימה האחריות. ויכלו לתקן אותה בדבק נגרים פשוט.
(השלישית טפו טפו טפו אחלה).
פעם נשבר המעקה בטיחות (ילד שובב) ,הזמינו לי אותו ואחרי שבוע הגיע לחנות והוחלף ללא תשלום.
נ.ב- עליי לציין שאני לא "מת" על המתקין\טכנאי שלהם אבל מבחינת שירות הם מעולים.
חברת רהיטים אחרת מזמן היתה מנפנפת אותי או מתקנת בטלאים.

double pass

New member
באמת מעניין

השירות שלהם רחוק מלהיות מעולה. הוא גרוע! ייתכן שלך היתה חוויה טובה איתם, ואם אכן כך - יצאת בנס (אגב, למה החליפו לך מיטה קומפלט שלוש פעמים? המיטות שלהם עולות כ- 2000 ש"ח. ואת זה עשו אחרי שהסתיימה האחריות?? נשמע קצת מוזר לא? אשמח אם תפרט, כי כנראה לא הבנתי אותך כמו שצריך...)

אז ככה

באותו הזמן אכן חיכיתי חצי שנה למיטה אבל לאחר שהתקשרתי והזדהתי בתור לקוח שמעוניין לרכוש אותה,קיבלתי תשובה שכרגע היא חסרה במלאי וצריך לחכות חצי שנה...אז לפחות הם כנים וישרים.

לגבי החלפת המיטה,גם אני "הופתעתי" כמוך אבל כנראה שזו המדניות שלהם. אל תשכח שאת המיטה הפגומה הם מוכרים אחר כך בהנחה מסוימת אז הם לא יפשטו רגל...

dafchuk

New member
מעניין מתי יצירו קשר

כתבתי בדף שלהם בפייסבוק וגם בפורום צרכנות ב YNET. לא מובן לי איך יוצא טכנאי בלי החלקים לתיקון והחברה לא תדאג שהוא יגיע באותו יום מאוחר יותר לתיקון.

double pass

New member
הם לא ייצרו קשר

זו לא המדיניות שלהם. הם פשוט לא יוצרים קשר, לא חוזרים, מתעלמים מפניות, מפקס, ממכתב רשום וממכתב למנכ"ל החברה. לא מעניין אותם כלום.

dafchuk

New member
הם מחקו את הפוסט שכתבתי בפייסבוק

חושבים שזה מה שיסתיר את הבושה...שכחו מה זה גוגל

double pass

New member
אני מציעה לפרסם בכל פורום צרכנות שאפשר, ואח"כ

לכתוב מייל לליאת מנהלת שירות הלקוחות שלהם, עם קישורים להודעות הללו. זה מה שאני עשיתי.
[email protected]

למעלה