עצמי

עצמי

אני יכולה לעשות הכל. לקום לשבת לשכוח ולחלום, לצאת להכנס סחור סחור סחור. לצייר את המרחב כולו מטפטף שמנונית מאוביקטים קפואים, את מרבצי הפיגמנטים מתלטשים מטשטשים בספקטרום אפל, דואים חיוורנית מלקטים הבזקים של אור מעל לראשי, את הזדרחויות האמייל המתכהות הנקוות בנקרות הצפחה המטות לנפול המסורגות בצללים, בחירותי, החירות היחידה עלי אדמות, חירותה של המוזה. לצאת אל רחוב שטוף שמש, להביט אל החוץ הזה, ובאינסטינקט של רגע לסמן גבולות, תחום וטווח מזיו קרנה של שמש מנצנצת על עלה רטוב, מחיוך עצוב של גברת זקנה, מכלב נובח. תחום וטווח, תחום לחוויה ולרגש וטווח בריחה החוצה, פנימה אלי, אני עצמי כאן ועכשיו, בנגוהות, בעיתים עת ערב עכור שוחח קומתו אל חלוני וערפילים צמריים נדחסים בסאון אל המרחבים השחורים הריקים, ואיני יכולה לחוש בדבר, דבר מלבד עצמי…

נשית~37

New member
../images/Emo12.gif

זה מה שעושה לך אחרי ערב אחד עם נזיר טיבטי חרמן?

אזהרה

קריאת קטע זה בזמן אכילת ערמונים עלולה לגרום לחנק. [יפה לך שאת חשה את עצמך...]

sahr12

New member
אל תצחק!חחחחחחחחח....

אימממאאאאאאאאאאאאאאא.... איפה שמתי תאופטלגין??לעזאזל!חחחחחחחחח

לקחתי....

את זה:"עצמי, אני יכולה לעשות הכל."... ואת זה: "ואיני יכולה לחוש בדבר, דבר מלבד עצמי….. כי מבחינתי, אלו השורות שמסכמות את כל הקטע....

ננסנס

New member
לא ברור אבל...

למעט המשפט הראשון והאחרון בכל קטע, לא הצלחתי להבין דבר... אולי זה מסביר למה תמיד נכשלתי בספרות... אין ספק שהמשוררת ניחנת ביכולת אימפרוביציה משובחת ועל כך הברכה.

במחשבה שניה...

ולאחר אבחון נוסף.. נראה לי שזו תוצאה של שילוב קטלני.. ערבוב אניגמטי של סמסרה פיקטיבית... (בפעם הבאה תקראו קודם את העלון לצרכן...)

גילית.

New member
אני חושבת שהבנתי, והשאלה שצריכה

השאלה שצריכה להישאל לדעתי, אחרי קריאת הקטע, היא "ל מ ה?" מדוע אפילו המוזה החופשייה המביאה בחובה מלאי מחשבות, ודברים שראתה וברצונה להעביר אל הכותבת, אננה מצליחה לעשות זאת? האם לכותבת יש מחסום כתיבה? אך לפי מה שקראתי כאן, התשובה היא לא, ואני ,פיקטיבית, אהבתי בהחלט את מה שכתבת. בברכת שבת שלום, גילית <מקווה שאכן הבנתי, ואם לא אז תייחסו זאת לכך שרק קמתי ועדיין לא שתיתי את הקפה הבוקר חחחחחחח>

בעשרת ימי תשובה

זה משהו שכתבתי לפני המון זמן (ולקח לי יממה שלמה למצוא)...מקווה שישרת את מצב הרוח. בעשרת ימי תשובה וביום שישי, בעשרת ימי תשובה בשעות של התבוננות ובחינה השמש יורדת בצבעים של אדום וכתום לים התיכון ופתאום נפתח לך הלב אותו הלב שסגרת במאמץ הטבעת חותם שעווה ואמרת שוב לא ייכנס לשם כלום ופתאום עם שיר עצוב ברקע ובקבוק בירה ביד אתה מרגיש מוכן מוכן לעוד סערה שבטח תגיע ותקח אותך למקומות שבהם עוד לא היית כן היית אתה נזכר הצלקות עדיין שם רק צריך להתבונן פנימה להריח בושם מוכר עד כאב לעבור בפינה או בצומת או בבית קפה והצלקת מאדימה אבל, הנה כבר חשיכה מוחלטת שעת החסד חלפה השבת כבר כאן חותם השעווה עדיין קיים סמל הטמטום והפחד מוטבע עליו רוח של סוף קיץ מלטפת את שיערך החותם הולך ונמס אור כואב חודר אליך מציץ וכבה הולך ומתגבר וביום שישי, בלילה כזה אתה מרגיש מוכן כפי שלא הרגשת מזמן ומריח את ריח הסערה המתקרבת.

פשוט...

מקסים ויפה, הדימויים.... יכולתי לראות את אותה שעווה מומסת על אור הנר...וחותמת בצורת לב...מועכת אותה..בדיוק שם בקצה הלב....היכן שהשבר ישנו... "ופתאום נפתח לך הלב, אותו הלב שסגרת במאמץ הטבעת חותם שעווה ואמרת.."

מזכיר לי את המשפט

וכשאני לעצמי מה אני? אני ועצמי חיבים להיות החברים הכי טובים, ההרמוניה חשובה... לילה טוב ולך אניגמטי, תודה על ההקפצה...

למעלה