עצמות אגן במרפאה

עצמות אגן במרפאה

יש לי תור לסוריאנו אני מרגישה שיש לי בעיה בעצם אגן אחורית ואז שאני שוכבת על הגב אני מרגישה זרמים ואני מרגישה קשר למערכת העיכול!! האם שם נותנים מענה עם כאבים בעצם אחורית של האגן? זה כל כך מטריף אותי ואני במחזור אבל לפחות עכשיו אני לוקחת 3 חפיסות ברצף ומקווה לפחות סבל

צמחונות

אני ממש מפחדת שהעצמות שלי לא חלשות בגלל שאני צמחונית אולי לא תהיה ברירה ולחזור לבשר אם זה שזה כל כך קשה לי רגשית לאכול בשר...

galim29

New member
גל, היא לא אמרה שיש לה ציפיות../images/Emo4.gif

ולמה לשלוח אותה עם תחושה גרועה מראש? זה לא הוגן לטעמי. בייחוד כאשר אין אופציה חלופית. אבל אולי זה המקום להזכיר כי כשקובעים תור למרפאה ציבורית כמו מרפאת האנדו בתל השומר, את לא יכולה לבחור מי יקבל אותך. יש 2 רופאים בשעות הקבלה וזה לא כמו תור לרופא פרטי כך שבוחרת שובך, במידה וקבעת תור למרפאה בתל השומר ולא לסוריאנו במרפאתו הפרטית, תקחי בחשבון שאחד משני הרופאים (שיינמן או סוריאנו) יקבל אותך ואין לך אופציית בחירה.זה מה שקרה לגל פיטר והיא יצאה מאוכזבת מאחר ולא ידעה שכך מתנהלים העניינים בבי"ח ציבורי.

היי

לא אמרו לי לאיזה רופא אבל הוא אמר לי לחזור אליו מאחר ובפעם האחרונה לא עברתי שום יעוץ עדיין!! שיינמן לא טוב? אני גם עוברת בירור אם יש לי צניחה אבל זה נראה שיש לי בעיה ממשית בעצם האגן מתי תבוא הישועה זה עוד מעט 4 חודשים ככה לילות ללא שינה...

גל פיטר

New member
הייי גלים... כמה דברים:

א. חבל שבמקום רק להלל ולשבח ההסבר הזה שפרטת כעת לא נכתב קודם. ב. לטעמי הוגן מאוד לצמצם ציפיות, כך יש פחות אכזבות. ג. אני לא מבינה למה הרגשת צורך לפרט את המקרה שלי כאשר אני כתבתי לך אותו בפרטי, מאיפה הזכות לכתוב אותו בפורום? ד. אם כבר פרטת- זה מאוד לא מדוייק זה לא הדבר היחיד שהיה לי שם... ונכון היא לא אמרה שיש להציפיות אבל בדיוק כמוה אני חשבתי שברגע שאני אלך לשם יפתרו כל בעיה שיש לי וגם שאלתי והתעניינתי לגבי כל מיחוש... זה סוג של צפייה. בריאות!

galim29

New member
גל

קודם כל, וברור שלא פירטתי מה שכתבת לי ולא התכוונתי לעשות זאת, אם פגעתי בך אני מתנצלת מכל הלב. כל מה שהתכוונתי זה להבהיר את עניין הקבלה למרפאה ציבורית, דבר שחשבתי שמובן וידוע לכל החדשות, ומסתבר שלא ממש. ולא היללתי ושיבחתי את המרפאה אלא הדגשתי שזה המקום היחידי שיודע בארץ (לצערי הרב) לטפל באנדו חוץ מלהגות את השם שלה בצורה נכונה. ולא התכוונתי לפרט בכלל ברמה האישית את מה שכתבת לי כי זה עניינך הפרטי לגמרי ואני לא מבקרת את החווייה של מה שהרגשת (כתבתי לך את דעתי אז ולא פה על גבי הפורום) מעבר לציון העובדה שאחרות ידעו ואולי זה לא חודד עד עכשיו מספיק, שכל מי שרוצה להגיע לרופא מסויים בכל מרפאה ציבורית צריכה לדעת שהיא לא יכולה לקבל הבטחה לכך. אני לא חושבת שהסגרתי פה נתון אישי מכל מה שכתבת לי, למעט לציין את העובדה שזו לא מרפאה פרטית, בהקשר לתגובה שכתבת לבוחרתשובך ולא הוסבר עקב מה,ופה המקום שלך לבחור לשתף או לא. לטעמי האישי רצוי וצריך לתת לכל אחת כמו שלך ניתנה ההזדמנות, ליהנות מהספק ולא להגיע מראש עם טעם רע בפה ועם מצב רוח קרבי כי צריך עצבים מברזל וסבלנות מטורפת לשבת לחכות 3 שעות להיכנס לרופא בייחוד כשאת מתפתלת מכאבים. תני לה לעשות את החשיבה בעצמה אחרי שתהיה שם ותחליט לאן פניה מועדות. ולא לרפות את ידיה עוד לפני שהגיעה לשם.

גל פיטר

New member
היי בוחרתשובך

לא התכוונתי להוריד את מצב רוחך- סלחי לי אם זה מה שקרה... אדבר איתך מחר, אני לא מתעלמת פשוט גמורה.... בריאות, גל פיטר

רווית04

New member
לגבי הפחתת הציפיות..

בנוושא אנדומטריוזיס והמרפאות ושיטות ''הריפוי'' צריך לקחת אותן ממש בערבון המוגבל. גבירותיי לא מדובר במחלה שנפתרת כאילו לא הייתה. כל רופא מודע לכך. כל הרעיון פה שאתן צריכות להבין שאנחנו בכולנו תקווה שנסבול פחות וכן רוצות שזה יעבור אבל זה לא. (אולי במציאות אחרת.) חוץ מזה, אני חושבת שכל אחת עוברת סימפטומים שונים - קלים עד הקשים. ויש נשים שמצאו את הפתרון ופיתחו ציפיות גבוהות בזכות הרופאים שנמצאים במרפאה. כי הם סך הכל פה עבורנו. יש להם אינטרס לראות אותנו ולטפל בנו לא פחות מהאינטרס שיש לנו על מנת שיתנו לנו תשובות מספקות והזדמנויות להשיב אלינו איכות חיים כזו או כזו. לפני שנוסעים לתל השומר,עדיף לפחות גם לקרוא קצת על המרכז עצמו, לדעת מול מה את הולכת להתמודד,להכין שאלות מראש שתראי שלא שכחת דבר,קחי את כל התיק הרפואי שיש לך ופשוט תציקי לרופא שיקבל אותך כי הוא יענה לך על הכל במלואו ויעשה בדיקה אם תסכימי לכך. ד''ר סוריאנו קיבל אותי בפעם הראשונה ובניתוח הוא השתתף עם ד''ר שיינמן. ומשם ד''ר שיינמן ממשיך עם התיק שלי - והוא רופא נהדר ולא פחות טוב מד''ר סוריאנו! המחלה פוגעת במכלול דברים, אם זה בעיכול,במערכת השתן,ברצפת האגן וכו'. ההרגשה הטובה צריכה לכלול לא רק את המרפאת האנדומטריוזיס, גם מדובר בעוד מרפאות. כמו כאב,תזונה,פיזותרפיה וכו'. תלוי במצב האישה. פשוט תקשיבו למה שהם ממליצים ומזמינים אתכן לביקורת נוספת, סך הכל המרפאה הזאת היא מזל שפותחה מלכתחילה בארץ אחרת היינו בבעיות יותר רציניות.

למעלה