לגבי הפחתת הציפיות..
בנוושא אנדומטריוזיס והמרפאות ושיטות ''הריפוי'' צריך לקחת אותן ממש בערבון המוגבל. גבירותיי לא מדובר במחלה שנפתרת כאילו לא הייתה. כל רופא מודע לכך. כל הרעיון פה שאתן צריכות להבין שאנחנו בכולנו תקווה שנסבול פחות וכן רוצות שזה יעבור אבל זה לא. (אולי במציאות אחרת.) חוץ מזה, אני חושבת שכל אחת עוברת סימפטומים שונים - קלים עד הקשים. ויש נשים שמצאו את הפתרון ופיתחו ציפיות גבוהות בזכות הרופאים שנמצאים במרפאה. כי הם סך הכל פה עבורנו. יש להם אינטרס לראות אותנו ולטפל בנו לא פחות מהאינטרס שיש לנו על מנת שיתנו לנו תשובות מספקות והזדמנויות להשיב אלינו איכות חיים כזו או כזו. לפני שנוסעים לתל השומר,עדיף לפחות גם לקרוא קצת על המרכז עצמו, לדעת מול מה את הולכת להתמודד,להכין שאלות מראש שתראי שלא שכחת דבר,קחי את כל התיק הרפואי שיש לך ופשוט תציקי לרופא שיקבל אותך כי הוא יענה לך על הכל במלואו ויעשה בדיקה אם תסכימי לכך. ד''ר סוריאנו קיבל אותי בפעם הראשונה ובניתוח הוא השתתף עם ד''ר שיינמן. ומשם ד''ר שיינמן ממשיך עם התיק שלי - והוא רופא נהדר ולא פחות טוב מד''ר סוריאנו! המחלה פוגעת במכלול דברים, אם זה בעיכול,במערכת השתן,ברצפת האגן וכו'. ההרגשה הטובה צריכה לכלול לא רק את המרפאת האנדומטריוזיס, גם מדובר בעוד מרפאות. כמו כאב,תזונה,פיזותרפיה וכו'. תלוי במצב האישה. פשוט תקשיבו למה שהם ממליצים ומזמינים אתכן לביקורת נוספת, סך הכל המרפאה הזאת היא מזל שפותחה מלכתחילה בארץ אחרת היינו בבעיות יותר רציניות.