עצמאות?

עצמאות?

על איזה עצמאות מדברים פה, כאשר ילדי ישראל משמשים בשר תותחים לשליטה של האימפריאליזם באזור? לתגובת איש שמאל אחר שהביע שאט נפש בקומונה של השמאל בעבודה מנאומו המגעיל של קצב אתמול עניתי לו איני מכיר שום מלחמה בה הצדק המעמדי היה לצד הבורגנות הישראלית. ב48 גם ישראל וגם מדינות ערב בשליטה בריטית למעשה נאבקו למען מטרות לא צודקות בניגוד למה שהוצג והפלסטינים היו הקורבן. תוכנית החלוקה הייתה מזימה אימפריאליסטית שנועדה ליצור סכסוך דמים תמידי בין שני עמי הארץ. בדיוק בשיטה זו הם פעלו בהודו-פקיסטן, אירלנד, קפריסין. סטלין נתן את ידו לכך משום הסכמי ארבעת "הגדולים" לחלוקת אזורי השפעה. חבל מאוד שבהשפעת הבירוקרטיה הסטלנסיטית, המפלגה הקומוניסטית ומפ"ם שהיו בעד מדינה אחת משותפת _ אף כי בורגנית ולא פרולטרית בהתאם להשקפת עולמם הרפורמסיטית) נתנו לכך את ידם. עד היום החזון של בן גוריון בשנים שהיה סוציאליסט ( 1919-23) : שתי קהילות לאומיות בארץ אחת , ללא כל נישול של הפלחים, אחדות המאבק של העובד העברי והערבי כנגד כל המנצלים יהודים וערבים, כדבריו "מעמד כנגד מעמד ולא עם כנגד עם" היא המוצא לגיהנום בו אנו חיים. לדעתי רבים כיום חשים כמוך וקיבלו בחילה מנאומו של הנשיא. אם תשים לב יש מעט מאוד דגלים כחולים לבנים היום, משום שלהמוני העם אין שום סיבה לשמוח. ב56 הייתה זו מלחמה יזומה אימפריאליסטית. ב-67 לא היה בה שום הכרח והרעיון היה להפיל את משטרו של נאצר. ב-82 לכבוש את דרום לבנון ולחסל את אש"פ. כמוך כואב לי על כל הקורבנות יהודים כערבים המשלמים את המחיר של השליטה האימפריאליסטית והמדיניות כל הבורגניות המקומיות המבקשות לשמר את המזרח התיכון מקום מפגר ומנוצל כאשר הצעירים היהודים והערבים משמשים בשר תותחים.. הנאום של קצב, היה נאום המתאים לבית מטבחיים, שכן הקלשאות שלו היו מזעזעות. פשוט הכנה לעוד מתים. מסיבה זו הדרך החוצה לדעתי כמרקסיט היא איוד העובד העברי והערבי כנגד כל הבורגניות ולמען יצירת סדר חדש של העובדים ללא מלחמות למען רווח ושליטת המושחתים. דרך אגב הכרתי אישית את חנוך לוין הוא היה בא לחוג מרקסיטי שהקמנו בשעתו "קבוצת אבנגרד" בתל-אביב הוא הביע הרבה אהדה אך החליט שגורלו הוא להיות מחזאי ולא מהפכן המקדיש לכך את חייו. מלכת האמבטיה היה מחזה אדיר. :

תראה חלאה

אמרתי לך שאין ברצוני להתווכח עמך משום שאין לי יותר צורך להוכיח מי אתה, משום שלדעתי כבר נחשפת די והותר. ואם ברצונך להתווכח עם גוטרמן תענה לו. הנסיון העלוב שלך לקשור אותי אליו לא יעבוד משום שכולם יודעים את ההבדל הוא רק מוכיח איזו טיפוס שפל אתה. פשוט עכבר ביבים מגעיל ואין לי שום רצון להתייחס אליך. קפיש. הפשיזם לא יעבור.

יש גם היום

שמו בוש שהסבא שלו היה קשור , קשרי ממון עם הנאצים והוא ללא כל ספק המנהיג שלך, שלא לדבר על הקשרים שלרוויזיוניסטים תנועתך היו עם איטליה הפשיסטית גרמניה הנאצית.

ועוד הערה

לחבר הכותב בקומונה שלנו שאיחל לכולנו חג שמח כתבתי: למדינה יש תוכן מעמדי ומנגנון המדינה הוא מנגנון שנועד לשמר את שלטון המעמד השליט. מדינת ישראל היא מדינה בורגנית. מדינת ישראל זו עובדה שכולנו מכירים בה, (וזה אומר למשל שאני אתנגד לכיבוש העם הישראלי, דבר שהבורגנות הישראלית במדיניותה המטורפת עלולה להביא יום אחד, כפי שהמרקסיסטים התנגדו לכיבוש העם הצרפתי על ידי גרמניה הבורגנית למשל ולא משום שהמדינה הצרפתית האימפרילאיסטית הייתה של הפועלים הצרפתים או הייתה יותר מתקדמת מהגרמנית) . העמדה שלנו ב48 למשל היא התנגדות למלחמה הן מצד ישראל והן מצד מדינות ערב, שנשלטו על ידי האימפריאליזזם הבריטי. מדינת ישראל רחוקה מאוד מלהיות עצמאית, שכן הצעירים שלנו הפכו בחלקם הגדול לבשר תותחים לשליטה של האימפריאליזם באזור ולכיבוש, והקמתה הייתה טרגדיה לעם הערבי הפלסטיני בעוד שהיא רק העמיקה את סכסוך הדמים בין שני העמים. שנית ועוד יותר חשוב זו לא המדינה שלנו אלא של הבורגנות, וכדי שתהיה מדינה שלנו על מעמד העובדים לקחת את השלטון ולכונן מדינת עובדים ובמקרה שלנו מדינת עובדים פדריטבית כחזונו של בן גוריון בזמן שראה בלנין את מנהיגו(1919-23). איני חושב שחלק ניכר מהעם הישראלי שמח היום בדיוק מהסיבה הזו שבעוד שהמדינה של הבורגנים דואגת להם העוני וההשפלה הולכים וגדלים עבור חלקים ניכרים של העם הישראלי, שלא לדבר על הכיבוש הנורא של העם הפלסטיני ודברים אלו רק יעמיקו עם הממשלה הבאה. לי כמרקססיט יש רק דגל אחד דגל אדום, ואיני מניף על ביתי דגל של שם מדינה בורגנית בעולם. גם אינימניף בנגוד לכמה כאלו בישראל את שני הדגלי ם הישראלי והפלסטיני משום שהם דגלים בורגניים. יש לי כמובן אהדה לדגל הקובני למשל, אולם גם הוא אינו דגל אדום והדבר משקף את הבעיתיות של קובה שהיא מדינת עובדים עם השגים גדולים בשטחים רבים למרות עוני האי, השגים שאני מגן עליהם בכל ליבי, אך גם בקובה לא קיים השלטון הפוליטי של המעמד. בתקופת חיי לנין הדגל של ברית המועצות היה דגל של כל מעמד העובדים בכל העולם.לא במקרה פאילו חלק מפועלי ציון שמאל הגן על המהפכה במלחמת האזרחים ופעלה שם טיבה צבאית על שם בורכוב. ברור שעמים לא יעלמו מייד לאחר שמעמד העובדים ייקח את השלטון תהיה תקופת מעבר היסטורית עד שהפסיכולוגיה הקיימת כיום כולל הלאומית תהפוך להכרה של אנושות אחת לא מחולקת לעמים. עמים אינם תופעה נצחית אלא היסטורית דהינו ככל דבר זמנית. לכך מרקס התכוון כאשר כתב שלעובדים אין מולדת.

emerald3

New member
אז מהו הסדר החדש של הקומונאצים?

חוץ מלרצוח יהודים?

הסדר החדש

הוא שלטון העובדים על כל הבנקים והמפעלים הגדולים שנבנו משום ניצול העובדים, והואלמו ללא כל פיצויים תחת שליטה דמוקרטית של העובדים עצמם, פדרציות של מדינות סוציאליסטיות כמו כל המזרח התיכון, או כל אמריקה הלטינית, או כל אירופה, ממשלה שעולה מתוך מועצות העובדים כאשר הוועד המרכזי במועצת העובדים הכלל ארצית והכלל פדרטיבית היא הממשלה. וזאת בכל העולם. שכר ה"פונקציונרים" שכר עובד תעשיתי ממוצע, החלפת הצבא במליציות עובדים שמנהיגיהם נבחרים ישירות. האפשרות להחליף את כל הנבחרים בתהליך מהיר ולא אחת למספר שנים כך שהם תחת פיקוח ישיר של הבוחרים.

היהודים בארץ

הם עם ישראלי שלו ככל עם יש זכויות לאומיות טריטוריאליות הארץ הזאת השיכת לשני עמים תהיה מדינה פדרטיבית חלק מהמדינה הפדרטיבית הכללית, בה לעם הישראלי תהיה אוטונומיה לאומית טריטוריאליות, וכמוה לעם הפלסטיני. אין זה אומר שבכל אחת מהמדינות לא יחיו מיעוט לאומי של העם האחר אם כך יחפצו עם זכויות מלאות כולל שפה, אולם לכל עם יהיה רוב והוא יהיה בשליטה של הטריטוריה שלו עם ממשלה מקומית כחלק מהמבנה הפדרטיבי הכללי.

emerald3

New member
למה פלסטין תהיה נקייה מיהודים

ואילו ישראל תמשיך להיות מלוכלכת בערבים?

עד כאן

אם ברצןנך להמשיך תקן את לשונך הכזענמית ושאל מדוע בישראל יהיה מיעוט לאומי ערבי ובפלסטין לא? או משהו דומה, אחרת אנו מפסיקים כאן ועתה את הדיון ביננו

emerald3

New member
למה גזעני?

למה אתה בורח? מדוע פה יהיו ערבים ושם אסור שיהיה ולו יהודי אחד? אין לך תשובה!

אמרלד אתה כתבת:

למה פלסטין תהיה נקייה מיהודים ואילו ישראל תמשיך להיות מלוכלכת בערבים? האם הביטוי מלוכלכת מערבים אינו ביטוי גזעני? האם אתה חוזר מניסוח זה ושואל מדוע יהודים לא יוכלו לחיות באוטונומיה הטריטוריאלית הפלסטינית וערבים בישראלית? אם כן, אמור כך נחזור לדיון.

emerald3

New member
אני השתמשתי בביטויים של הפלסטינים

בשבילך אני אשנה את זה למה פלסטין תהיה ריקה מיהודים וישראל תמשיך כמו שהיא עם מליון וחצי ערבים שרובם עונים את המדינה?

sharonhaimov

New member
מה אם 73? מה אם ההתשה?

האינתפדות? מעניין למה שכחת להזכיר אותם..... יש לנו מדינה, ויש לנו את יום העצמאות, אל תשכח שבעתיד כן נראה בישראל מדינה דו לאומית, ערבים והיהודים (בגלל הגידול הדמוגרפי), יום יבוא וגם ערבי ישראל, במידה והם ישתלבו בחברה, לא יכרו ביישות הפלסטינית, הדלק הפוסילי יחוסל בעולם תוך 30 שנה, ולכן לעולם המערבי לא יהיה אכפת מהאוכלוסייה הפלסטינית, כי אין להם אינטרסים לעזור לפלסטינים שבשטחים. אין סיבה שערבי ישראל, שגרים על אדמותיהם, יכעסו על מדינת ישראל, (שוב, במידה והממשלה תשלב אותם בחברה ותפסיק את הקיפוח) אלא יתמכו בה, ויתמכו ברעיון הציוני כי הם יבינו שהוא לא מנוגד לאינטרסים שלהם.

מלחמת 73

מלחמת 73 הייתה תוכנית אמרקינית שנועדה להוציא את מצרים מההשפעה הסובייטית ולהעבירה להפשעה אמריקנית ולשם כך על מצרים היה לנצח ניצחון חלקי כדי להחזיר את "הכבוד" שנחבל ב67. גולדה מאיר ידעה על המלחמה הקרבה אך הסכימה לאפשר לשליטים האמיתיים של ישראל-הבורגנות האימפריאליסטית האמריקנית לשחק את משחקה. אני משוכנע שסוף סכסוך הדמים הוא בהקמתה של מדינה סוציאליסטית פדרטיבית לשני עמי הארץ, כחלק ממזרח תיכון סוציאליסטי שיסלק את כל השליטים הנוכחיים יחד עם שליטי ארצות הברית שהם האויב הממשי של המוני היהודים והערבים..

sharonhaimov

New member
אז הטענה שלך היא שגולדה מאיר ידעה

ואפשרה למלחמה להתרחש? אני חושב שהגזמת, או שיש לך קישור שמוכיח את זה.

לפניך מקור

לפניך חלק ממאמר אותו אני כתבתי שבסופו אני מביא את המקור החשוב ביותר. The government of Israel knew about the coming attack and yet did nothing to prevent it. Recently the daily Yediot Haranot has come out with many stories and interviews with reserve Generals. On September 19 (2003) it published an interview P.M Sharon gave to a local magazine "Alohem", where he stated that, based on aerial map provided by the military intelligence, he already knew that the war was going to begin on the Friday morning , a day and a half before it actually began. Not only this, but no other than Ze'ev Schief, the most important military correspondent in Israel, wrote an article that contradicts Mordechai Gazit, the adviser to Prime Minister Golda Meir, who claimed that she did had not received any information regarding the coming war from King Hussein of Jordan shortly before the war. Hussein, according to certain reports, wrote Schiff, "met with Meir on September 25, 1973. Gazit repeatedly claims (including in a recent article in Ha'aretz) that no such warning was conveyed. This time, however, he phrases it differently: ‘No warning of a coordinated joint Egyptian-Syrian attack was conveyed to Golda’." This kind of warning is a luxury rarely found in intelligence work. Hussein's warning, incidentally, was accompanied by advice: only a political move could prevent the war that Syria and Egypt were planning. The more important response in this context was that of an intelligence officer who had been party to the situation as early as the night of Golda's meeting with Hussein. The officer had heard the same words as Mordechai Gazit, but reached a different conclusion. The message, he believed, was an unequivocal warning that war was imminent. The man was Lt. Col. Zusia Kniazer, head of the Jordanian desk at Military Intelligence. Kniazer, a veteran intelligence expert, took an unusual step .. one which, in fact, constituted a breach of orders, since he had been instructed to treat the meeting with Hussein and its contents as highly classified material. Late at night, he called the head of the Syrian section, Lt. Col. Avi Ya'ari, and advised him to put the Northern Command on alert. Ya'ari indeed called the head of intelligence at the Northern Command, who alerted Northern Command Head Maj. Gen. Yitzhak Hofi. When news of this reached Brig. Gen. Aryeh Shalev, head of research at the Intelligence Branch, he summoned Kniazer and Ya'ari and reprimanded them, the former for disobeying orders and divulging information about Hussein's meeting with Golda, the latter for alerting the Northern Command without consulting with his supervisors. (Was There a Warning? By Ze'ev Schiff Friday, June 12, 1998 ).

sharonhaimov

New member
אז גולדה ידעה, אבל זה עדיין לא

מוכיח שרעיון הקונספרציה נכון. אני לא יכול להבין על מה חשבה גולדה מאיר, שהיא לא התייחסה ברצינות להתרעות של המודיעין, אבל אני גם לא קונה את רעיון הקונספירציה.

למעלה