עצלנות לשמה

idanshaf2

New member
עצלנות לשמה../images/Emo4.gif

אמצע תקופת מבחנים עוד שלושה מבחנים לפני... ואני קם ב9:40... אחרי שכיוונתי שעון ל8 וחצי
פשוט עצלנותתת

Lir האחת

New member
מוכר ../images/Emo13.gif

גם אני בתקופת מבחנים תמיד הייתי מכוונת את השעה לסביבות 8, ומתעוררת בסביבות 9. אל תייסר את עצמך יותר מידי...זו לא עצלנות! כנראה שהגוף שלך היה זקוק לקצת יותר מנוחה. זה לא שקמת בצהריים, בסך הכל עוד שעת שינה מתוקה אחת....

Macphista

New member
חחחחחח

אמצע תקופת מבחנים, יושבת בספריה, 5 בערב, למחרת בבוקר מבחן. קולטת שלמרות שישבתי בספריה כבר יומיים וחצי עם החומר למבחן- בכלל לא למדתי וכלום לא נכנס- לוקחת את חפצי ומתחפפת הביתה. מי עושה 5 מועדי ב' מבלי שנגשה בכלל ל א'? מי? אני! ועוד אחד- אמצע תקופת מבחנים, כבר נכנסת למועדי ב' (ע"ע סעיף ראשון) מכוונת שעון ל5 וחצי בבוקר כי אתמול כשקמתי ב6 כבר השמש התחילה לצוץ ואני צריכה שעת הליכה בבוקר חסרת שמש (אני ישנה מספיק בלילה וביום... אה, זה יכל להיות עוד סעיף לעצלות...) ו... מגחחת קלות לעצמי ונרדמת. קמה ב8 וחצי ליום שלם של סידורים עם אמא. ללמוד? מישהו? לא אני.

Musi© Gi®l

New member
לא נראה לי כזה קריטי מתי קמים

כל עוד זה בבוקר .. בכל מקרה מהרגע שתקום ותתחיל ללמוד- יעבור בערך אותו זמן עד שתפסיק, בין אם קמת ב8 ובין אם ב 10.

idanshaf2

New member
באותו נושא..

השעה רק 2 וכבר אין לי כח ללמוד יותר
שיגיע מחר ויעבור המבחן הזה כבר!!

לגוטל

New member
../images/Emo45.gif מסכים בהחלט

אם כבר הדבר הטוב היחיד בתקופת מבחנים לעומת תקופת לימודים זה שלא צריך לקום מוקדם מדי בבוקר... אני כמובן לא מדבר על לקום באחת בצהריים, אבל לקום ככה טבעי בלי שעון מעורר בסביבות עשר זה הכי טוב (בשבילי לפחות), כי אם זה כן היה עם שעון אז לא הייתי מרוכז כמו שצריך אח"כ.

ברונזה

New member
יותר קריטי כמה שעות ישנים ביממה

יש הבדל בין לישון ב 2 ולקום ב 9 לבין לישון ב 24 ולקום ב9. חוץ מזה,כשעייפים לא קולטים כלום

למעלה