עצלן למטבח

מיקולוש

New member
עצלן למטבח

בוקר טוב לחברי הפורום! רציתי לדעת היכן ניתן לקנות בירושלים את החלק הזה שמורכב בארון המטבח מעל הכיור ועליו מניחים את הכלים הרחוצים לייבוש? חרשנו את העיר ולא מצאנו.

GvirtiHanava

New member
גם אני שונאת את המתקן שתופס מקום על השיש

חיפשתי מתקן כזה ב-
בסופו של דבר הרחקתי עד איקאה. יש להם מבחר רחב של מתקנים לתליה מעל הכיור, וזה המקום היחידי בו מצאתי מתקן לתליה. ***חלק מהמתקנים המיועדים לשיש ניתנים לתליה, אבל הם מאד "בומבסטיים" וזה מפריע לי בעיניים

GvirtiHanava

New member
לא

עכשיו הבנתי שאתם מחפשים כזה שמורכב בתוך הארון אני התכוונתי למתקן שמורכב על הקיר שמעל הכיור ומתחת לארון

מיקולוש

New member
נכון, התכוונתי לזה שיותא מתוך הארון. אני

מקווה שעדיין קיימים כאלו...

estee

New member
קוראים לזה אלמגוב ויש בכל המקומות שמוכרים

מטבחים להרכבה עצמית (אולי אפילו כדאי לשאול בהום סנטר)

maybesure

New member
קניתי לפני מספר חודשים

אבל בעיר אחרת. קונים בחנויות ציוד לנגרים. אפשר לשאול בנגריות, אולי יזמינו לך. זה בא ביחידות סטנדרטיות ואת מרכיבה על המסילות כמה שצריך לפי פתח הארון. נדמה לי שעלה לנו משהו כמו 40 ש"ח ל 4 יח'. זה בהנחה שיש פתח בארון ומסילות.

מיקולוש

New member
תודה על

כל התגובות, ביום ראשון אני הולכת לעשות סיבוב בתלפיות וגם בבבית נקופה...

רוני1955

Active member
אלמגוב

היצרן הוא מנור תעשיות.המפעל באזור התעשיה קרית נורדאו בנתניה.טל:09-8359164 תתקשרי ותשאלי אותו על נקודות מכירה בירושלים.

מיקולוש

New member
תודה רבה

וסוף ספור האלמגוב. אכן התקשרתי לחברה והיפנו אותי לרח' בית ישראל ושם קנינו את האלמגוב וכבר היתקנו אותו. תודה רבה לכל המגיבים!!!

cbbbv

New member
גם אני מחפש מתקן כזה בנרות

תוכל לתת לי מיקום קצת יותר מדוייק של החנות או איך קוראים לה, וגם כמה עלתה לך יחידה? תודה רבה

מיקולוש

New member
אם אתה מירושליםם

תגיע לרח' בית ישראל 2 עם המידות המדוייקות שאתה צריך, ההרכבה ממש בלי בעייה. אם אתה לא מי-ם, תראה בשרשור למעלה בתשובה של רוני את טל' החברה.

למעלה