עצי משפחה

עצי משפחה

לפני כמה שבועות הורדתי מהאינטרנט את תוכנת genopro (אני די חדש בתחום) ואתמול התוכנה הודיעה לי שאני לא יכול להוסיף עוד אנשים לעץ כי "נגמרה לי תקופת הניסיון" ואם אני רוצה להמשיך להוסיף אני צריך לשלם אז הורדתי תוכנה בשם "gedlink editor" אבל זאת תוכנה לא טובה ואני מחפש תוכנה טובה שאפשר להוריד שהיא חינמית (מצאתי הרבה תוכנות טובות שצריך לשלם בשבילם) תודה מראש

yehudad

New member
תוכנות עבור עצי משפחה הן רבות

ומגוונות. במדריך לגנאלוג מתחיל ישנם מאמרים בנושא שכתבתי (תחת הקטגוריה תוכנות גנאלוגיות). רוב התוכנות מאפשרות הורדת נסיון. חלקן מוקצבות בזמן, וחלקן מוגבלות ביכולת. לאחרונה הוזכרה כאן תוכנת MyHeritage שעדיין לא יצאה באופן רשמי אך חלק מחברי הפורום משמשים כבודקים שלה. אם הינך מעוניין לשמש כבודק, פנה אליי במסר. תוכנה נוספת חינמית למחצה היא לגאסי. הגירסה הסטנדרטית מוגבלת מבחינת היכולות שלה יחסית לגירסה המלאה, אבל למשתמש המתחיל היא מספיקה בהחלט. גם GenoPro בגירסת הבטא שלה כרגע היא חינמית. אתה אמור לקבל קוד שמספיק ל-30 יום ואח"כ אפשר לחדש אותו ע"י פניה לתמיכה. ברגע שתצא גירסה 2 המלאה (בשעה טובה ומוצלחת), תידרש לשלם עליה.

segev018

New member
MyHeritage

מאד ידידותית ונוחה. עדיין אין דוחות. אשמח לשמוע דעת בעלי נסיון המכירים גם תכנות אחרות.

למעלה