עצי אלון

the dark ooze

New member
עצי אלון

מישהו יכול אולי לומר לי היכן יש עצי אלון באזור ירושלים?

מוטי בר

New member
באוניברסיטה העברית בגן הבוטאני, רם

יש שם מספר זנים של אלון והיפה שבהם הוא אלון אנגלי, אך חסרונו הגדול הוא בכך שהוא מעלה ספיח רב מהזרעים. כמו כן יש גם לא מעט ארזים יפים ומקום שבהחלט מומלץ לטייל בו.

the dark ooze

New member
כן, אבל..

בגן הבוטני מותר רק להסתכל. אני יודע - התכוונתי למשהו יותר נגיש.. מה עם איזשהו פארק? כמו גן סאקר? (ואיפה בגן סאקר?)

מוטי בר

New member
יותר נגיש למה??? לעקירה של צמחים?

בשום מקום אסור ללא רשות הגננים במקום והם מרשים ואף עוזרים לעקור נבטים לא רצויים של העץ. פירות של העץ יתנו לך ללא כל בעיה ואותם תוכל לזרוע בעצמך. צא וראה את הנוף, אך ללא רשות, אל תקטוף. בידידות.

the dark ooze

New member
חבוב

הכוונה יותר מתייחסת לענפים של העץ, ובד"כ אני לא חותך מהעץ - אלא מרים אם מישהו אחר חתך. אם יש לך תשובה זה יוכל לעזור P:

מוטי בר

New member
בירושלים אין בגינון הציבורי עצי אלו

ן ואם יש אז זה במקומות מאוד לא נגישים לקהל הרחב, אך אם הענפים הם המטרה הרי שלא כל כך הסברת את עניין הנגישות. אתה מתכוון לשבת מתחת לעץ? את זה אפשר לעשות גם בגן הבוטאני.בשעות הפתיחה. ללא כל כוונה לפגוע, ואני ממש מתנצל אם פגעתי אך הסבר את עצמך יותר ברהיטות. בידידות, מוטי.

the dark ooze

New member
הממממ..

הממממ.. בקצרה אני אכתוב כאן שמדובר בצורך בענפים, הסיבה לא במיוחד חשובה לעיניכם - אבל בשביל לקחת ענף אני צריך לדעת איפה, ואפילו אם זה גינה פרטית - אין לי בעיה לשלם על ענף.

מוטי בר

New member
אז בקש יפה מגנני הגן הבוטאני והם ית

נו לך כאשר הם גוזמים ומעצבים את העץ מידי פעם. הם לא כאלה רעים או קמצנים.

למעלה