עצירת הזמן בחלום צלול

LucidGuess

New member
עצירת הזמן בחלום צלול

נושא מאד מעניין בנושא חלומות צלולים הוא עצירת הזמן בחלום צלול, אנשים מדווחים שהם מצליחים להאט מאד את הזמן בחלום צלול ולהיות בו ימים ואפילו חודשים ושנים, בפורום החלומות הצלולים ( האנגלי ) של האתר "דרך המראה" התפתח דיון ארוך ומאד מעניין בנושא, הדיון כולל הרבה טיפים בנושא ושיטות איך לעשות את זה ( הדיון מתפרס על פני 2 עמודים ), נחמד לקרוא את זה. דיון על עצירת הזמן בחלום צלול. הנה קטע מהדיון -
Still, there are a few techniques you might try. First of all, set your intention to stop real time. Have that intention in mind while having your Lucid Dream. Picture yourself being in the dream for days, maybe even weeks before you wake up. You might try to saying out loud: "Stop time now!" You can try looking at your clock in the dream, and imagine that the clock slow down and stop. You might try to expect the dream to last for days. You might try visualize two pyramids, connected at their bases counterrotating. And maybe visualize multiple pyramids rotating inside each other all rotating. This is something worth going for, as it may give you incredible long Lucid Dreams​
Lucid

Chav

New member
המממממ

אבל הם מסוגלים לדווח על כל מה שקורה בזמן הזה? וזה לא להאט, אלא להאיץ את הזמן. נגיד שיעבור יום בחצלול בדקה אמיתית. אני אישית חושב שזה בלתי-אפשרי. אם הם באמת מסוגלים לדווח על רצף ארועים שאם תנסה לפרוס אותו על הזמן שלנו אז הוא ימשך שנה אז בסדר, יכול להיות. אני חושב שפשוט יש להם מין קפיצות כאלה לקטעים שהם רוצים. אבל זה נשמע לי כמו משהו בלתי-אפשרי בכל אופן.

למעלה