עצירות

easton

New member
עצירות

יש למישהו פתרון לבעייה קבועה של קושי ביציאות - מחוץ לתשובה הרגילה של אכילת מזון עשיר סיבים ושתייה רבה? תודה

0 אור 0

New member
פתרונות רבים

אך לא מפתיעים: קודם כל כמובן שינוי של מבנה התזונה, שתיה ופעילות גופנית, אבל גם טיפול בשיטות שונות של רפואה משלימה יכול לעזור ואפילו די מהר. אני יכולה להמליף על רפלקסולוגיה ועמיתי בפורום ודאי ימליצו על שיטות נוספות. לדעתי, עצירות, היא בהחלט דוגמא לנושא בו כמעט לכל השיטות שי פתרון טוב - ועליך רק לבחור את השיטה המתאימה לך.

לדעתי רפלקסולוגיה

זה אחד התחומים היותר מסקרנים ומדהימים שפעם נתקלתי בהם וזה אחרי שטופלתי וזה פתר לי בעיות של שנים וגם היה לי כיף. פשוט מדהים התחום הזה.

אסתי123

New member
קושי ביציאות

כקינסיולוגית אני מפנה את תשומת הלב שלך אל הקשר בין הגוף והנפש מן הבחינה הזאת. עצירות היא דרך להימנע מרגשות. הגורם לצורך בכך הוא פחד לרב לא מודע. פחד הנובע מחוויה כלשהי בעבר הרחוק בו חווית אירוע מסוים שגרם לך לפחד. "יציאה" היא פעולה של ויתור, שחרור, כניעה... האם את נותנת ביטוי לרגשותיך? האם את נותנת אמון בזולת הקרוב? האם יש לך את היכולת לתת אמון בעולם ובתמיכה שלו בך גם ללא "שליטה" בו?

אז איך תפרשי

יציאה שהיא פחות מוצקה? ביטוי יתר לרגשות? ויתור וכניעה מוגזמים? אני שואל מתוך סקרנות....

הצד הקונבנציונלי

אומר: הקפדה על שתיה מספקת, אם אין בעיה רפואית רצוי לשתות 10-15 כוסות מים ביום, גם בחורף. ניתן לחלק את השתיה, למשל כוס כל שעה וכו' כך שלא תכביד. בנוסף סיבים במזון, הווה אומר: לחם מחיטה מלאה, לחם עם דגנים, ירקות ופירות לאכול עם הקליפה, במקרים שזה לא עוזר הוספת סיבים למזון, כמו למשל ליוגורט. מעבר לכך, כמו שציינו, פעילות גופנית, אירובית (הליכה/ריצה) היא ממריצה את הגוף ומזרזת את פעילות העיכול.

למעלה