עצירות

יש פתרונות מעולים עם שמנים אתריים

אם את מעוניינת במידע מדוייק, אתן לך אותו לפורום, בתגובה לבקשתך.

UBS ועצירות

שלום לרפואה הקוונבציונלית יש כדורים על בסיס מנטה שיכולים לעזור לIBS הטיפול ברפואה משלימה יכול לעשות במספר מישורים מכוון ואני נטורופת והרבליסט אציג לך את שלושה סוגי שאני בקיא בהם הוצאת מוצרים שאת אלרגנית לגביהם במיוחד דברי חלב מתן פורמולת צמחים שכוללת צמחים ספזמוליטים כלומר נוגדי עוית עבודה על הנפש ע"י פרחי בך ושיטת EFT. בהצלחה וחג שמח אמנון בצלאל נטורופת והרבליסט קליני www.naturalcure.co.il

ilan91

New member
../images/Emo45.gif מאמר מקיף ומושלם.

כנ"ל גם לגבי האתר, המסביר באופן ברור את עקרונות השיטה. הדבר היחיד ש"הפריע" לי מעט בפטמיות הטעם, זה שאין בתמונה הראשית מנגו ושאר פירות העונה (אבטיח, תאנים, תמרים, אגסים, ענבים שחורים...). והרי לך מתנה לשנה החדשה, "תמונת שדרוג", פירות העונה...

שוקiלית

New member
אני מכירה את האתר

וגם את המאמר הזה, קראתי אותו והוא לא עוזר לי. זה נשמע מאוד יפה לאכול הכל טבעי מהצומח לא מעובד לא מבושל לא מקולף. וכללי מאוד. זה לא מתאים לכולם וממש ל א הפתרון לכולם. אני לא מסוגלת לאכול פירות וירקות טריים. יש לי בעיה עם סיבים, גורמים לגזים ונפיחות וממש לא עוזרים ולא מקלים על המצב. והם גם ממש לא משביעים, אז סתם יוצא לאכול יותר בנפח. ודגנים הם מפוצצי פחמימות ולא משביעים. וקטניות גורמות גם לגזים ונפיחות, גם מונבט!!! וזרעים ואגוזים זה גם מלא קלוריות אם אוכלים הרבה, אבל זה לא משביע אז מה הטעם? זה לא מתאים לכולם, זה לא פתרון לכולם. ולפעמים יש עודף סיבים.

ilan91

New member
שוקולית...

ראשית, אף אחד לא אמר שעלייך לאכול אך ורק ירקות ופירות טריים. שנית, אף אחד לא אמר שאת חייבת לאכול מזונות עתירי סיבים שציינת שעושים לך רע. שלישית, לגבי הרעב כביכול, שובע מהמזון תלוי גם בגורמים אחרים הקשורים לאורח החיים כמו למשל מזון "מתובל", במרכאות כמובן כי פעילות גופנית למשל (בין היתר) היא ה"תבלין" הטוב ביותר לארוחה, המשפיע באופן ישיר ועקיף על ההיפותלאמוס... בקיצור, ה"שיטה" איננה מתחילה ומסתיימת ב"אוכל"... שנה טובה ובריאה.

hal767

New member
המאמר אינו יעוץ

יש להתאים דרך המתאימה לך. זה ניתן רק לאחר הכרות מעמיקה. אז ניתן לכוון אותך לשנות בהדרגה את הרגלייך. אינני רואה סיבה שהבעיה לא תיפתר.

hal767

New member
למי שמעוניין, כן.

ניתן ליצור קשר באמצעות תיבת המסרים.

למעלה