עצירות

עצירות

היי, אני בת 18 ויש לי תמיד עצירות, הלכתי לרופא הומאופתיה והוא אמר לי שדנונה לא עוזר [הירוק, עם החיידק] שהפעילות שלו תקפה לזמן קצר ואין טעם, אך ממאמרים שקראתי, היוגורט הזה אמור לעזור לפעילות העיכול\ חילוף החומרים. מי צודק? תודה

ינוקא1

New member
היי.

יש ברפואה גישות שונות. המבחן המכריע בסופו של דבר הוא מבחן התוצאה. אם היוגורט הזה עושה לך טוב - מצויין. אם לא - אז לא.

0 אור 0

New member
למרות שאני אוהבת דנונה ולי הוא לא מזיק

אני לא חושבת שזהו המאכל הראשון שהייתי ממליצה למניעת עצירות. מה שאני מציעה זה לשלב כמה שיותר מזונות מלאים: ירקות ופירות (עם הקליפה), דגנים וקטניות, אגוזים למיניהם בכמות קטנה יותר. ביוגורט שלך את יכולה להכניס גרנולה טובה או סובין, ואז הוא יותר תורם לתנועתיות של הפסולת במעיים. וכמובן לא לשכוח לשתות הרבה (מים)

hal767

New member
יוגורט הוא מוצר חלבי

הוא למעשה חלב מקולקל. כמו יתר דברי החלב הוא אינו בר עיכול לאדם הבוגר. הוא פשוט מתקלקל במערכת העיכול האנושית וגורם לנזקים בריאותיים שונים. ישנם מקרים שהוא דווקא גורם לעצירות. הוא אינו מכיל סיבים והשפעתו היא האטת פעולת מערכת העיכול. ישנם מקרים שהוא יוצר כל כך הרבה רעילות במערכת העיכול, מה שגורם לגוף לייצר שלשול, שזה תהליך של סילוק מהיר של הפסולת הזאת. לשאלתך, עצירות ניתנת לפתרון טבעי ללא שימוש במזרזים מזיקים למינייהם. כדי להתאים לך דרך שמתאימה לך, יש להכירך הייטב, וזה אפשרי בפגישה עם מטפל. בוודאי שלתזונה יש השפעה על מערכת העיכול.תזונה צמחונית, בעיקר זאת שלא עברה חימום ובישול, מעודדת פעולת מעיים תקינה.

למעלה