עצירות

קינואה מומלץ מאד

לגבי הגבינה של גד צריך להתרגל לטעם החמוץ של גבינת העיזים. תנסי שוב, תני לזה צאנס.

nic nic

New member
מה עם קרקר כוסמין?

יש ל"אדמה" קרקרים מקמח כוסמין מלח. ללא מלח ושמרים. רק קמח כוסמין ומים. הבעייה שיש להם צורה ומבנה כמו של מצות, אז אני חוששת לאכול מזה הרבה הרי מצות גורמות עצירות וקשות לעיכול אז אולי גם הקרקרים האלו יגרמו..

אפשר ומומלץ

הקרקרים עשירים בסיבים ובויטמיני B הם לא יגרמו לעצירות כל עוד תשתי כמות מספקת של מים. אין בעיה איתם.

הכו2שת

New member
חלב = בעיות עיכול?!

לא נכון בכלל.. את יודעת שתה עם חלב בבוקר דווקא עוזר לבעיות עיכול? שופכים את התה לחלב (חלק חשוב מאוד, לא ההפך!) ואז מוסיפים סכר. :) וכמובן שרצוי לאכול אורז מלא. וגם רצוי לילה לפני לשים אותו במים רותחים, ורק בבוקר להוציא משם ולבשל. 2 כפות של אורז זה מספיק, זה יוצא הרבה.

מה...?

ממש לא נכון! היא רגישה למוצרי חלב פרה. מה לא ברור? יש לה רגישות ללקטוז או אלרגיה. זאת אומרת שהיא לא יכולה לעכל כמו שצריך את החלבון וזה אומר שבשבילה הוא ממש לא בריא ואפילו לא מומלץ בכלל.

הכו2שת

New member
היא לא בהכרח רגישה לזה.

היא צריכה גיוון בתזונה.. אם את תאכלי כל יום אותו דבר, גם את בסוף תהיי רגישה לזה.

ממש לא נכון

אין ספק שהגיוון חשוב אבל רק שתדעי שבסין ויפן למשל אוכלים כל יום את אותו האוכל והם בין האנשים הבריאים בעולם. מי שרגיש למוצרי חלב יהיה רגיש גם אם הוא יגוון.

סיר חע

New member
אממ

יש משהו בחיים שלך שאת מנסה לעצור בכל הכוח, ולא נותנת לו להשתחרר? או שאת עצמך מרגישה עצורה איפושהו, ושמישהו מחזיק אותך ולא מרפה?

סיר חע

New member
ממ

אני חושבת שזה לא נכון למקד את הסיבות של הבעיה כלפיי התזונה בלבד. אומנם היא גורם חשוב מאוד לשיפור הבריאות, אבל למתרחש בנפש יש גם מקום מכובד בסיבות לגורם בדרך כלל... אני חושבת שזה מאוד יעזור אם תנסי לשפר את הגורמים למקרים הנ"ל בחייך

למעלה