עצירות

טאש1

New member
עצירות

אוכלת הרבה עדשים קטניות אורז בסמתי מלא, בשר ביצים וטונה הבעיה שעדשים וקטניות ואורז גרמו לי לעצירות שלא עוברת למרות שאוכלת תפוזים ותפוחים הבטן נפוחה וכואבת כבר כמה ימים מה יכול לעזור? אני לא חובבת כדורים משלשלים

טוטס

New member
הבטן הקשה והנפוחה היא בגלל העצירות

הפתרון הראשוני הוא להוריד מהתפריט לחלוטין את מה שגורם לך לעצירות, ולאחר שהיא תעבור להחזיר אותם לתפריט אבל במינון נמוך מאוד. אין פתרונות פלא - את מבקשת פתרון לסמפטום כשהבעיה היא ממש מולך - להפסיק לאכול מה שגורם לכך. בנוסף - אין סיבים בתפריט שלך. תפוזים ותפוחים זה לא מספיק...כמה כבר את אוכלת? את צריכה לפחות 9 יחידות ירק ליום כדי שכמות הסיבים תהיה סבירה... לעת עתה - פתרונות מיידים לבעיה: באדיבותה של אורה, דיאטנית מוסמכת: בבונג - פרחים חליטה לשתיה. מרוביום -עלים חליטה לשתיה. סרפד -עלים חליטה לשתיה. סרפד- עלים קצוצים מהולים הדבש אכילה-מומלץ פטרוזליה -עלים +גבעולים חליטה לשתיה -מומלץ שומר -זרעים מרתח לשתיה -מומלץ. שן ארי -שורש טחון +אניס+שוש קרח מרתח לשתיה. צימוקים -אכילה. משמש -אכילה. יוגורט ביו -אכילה. אבוקדו -אכילה. פרי הדר -אכילה +שתית מיצים. מיץ גזר. ירקות ופירות עם הקליפה-אכילה מרובה. שסק -אכילה רק בריאות

טאש1

New member
בעייה

המעטתי מאוד באכילת בשר, טונה, ביצים בגלל זה לאחרונה ואפילו הורדתי לכוס קפה אחת ביום אוכלת כל יום 2-3 סלטים של ירקות גדולים מאוד שמכילים: כרוב, גזר, פטרוזיליה, עגבניה, רסק עגבניות, מלח, פלפל אדום, מלפפון, תירס גמדי, פטריות, אפונה, 2 כפות יוגורט ביו, לימון, חומץ, תפוז, 2 כפות אבוקדו. נראה לי שיש לי מספיק סיבים... לא אוכלת קטניות כמו עדשים ושעועית שעושים בעיות. נצמדת לפחמימות יותר כמו לחם ודגנים קמח מלא ושיפון מלא. שלשום לקחתי טיפות שמכילות גליצרין וחוחובה ולא עזר. אתמול לקחתי כדור לקסעדין, אכלתי תפוח ותפוז ולא עזר. היום לקחתי שוב לקסעדין כדור אחד, אמנם גורם להרבה תנועת מעיים אבל זה הכל. אני לא אקח יותר כדורין/טיפות כי זה לא בריא. האם קולה דיאט בלי קפאין תורמת לשלשול?

ה מוזה

New member
מתכון

אומנם לא של סבתא,של אמא שסובלת שנים מבעית עצירות קשה ולפני כמה ימים סיפרה לי שאחרי אלפי מתכונים ושתיית כל סוגי המשקאות,אכילת כל המאכלים הנכונים היא מצאה את המתכון שפתר את הבעיה פירות יבשים [היא קנתה קצת ממש מכל סוג] דבש בבלנדר עירבבה הכל למחית ובכל בוקר אוכלת כפית מזה [טעים ובריא] לדבריה עובד כמו קסם מקווה שגם לך זה יעזור
אם תרצי אברר איתה כמויות ואיזה פירות בדיוק

למעלה