עצירות

ilcרית

New member
עצירות ../images/Emo178.gif

מישהו מכיר תרופות סבתא יעילות ?? מאז הניתוח ממש סובלת מרגישה נפוחה טיפים יתקבלו בשמחה

שמחה37

New member
שיקים ירוקים

אם את לא נגעלת ואין לך בעיה עם עשבים ופירות בשייק עם זרעי פשתן. עושה נפלאות. חברה שלי החליפה תזונה נתנה לי לטעום היה טעים לי והבונוס היה שירותים
אם לא אז גם ברנפלקס עושה את העבודה כל ערב קערית. שמחה

אופירA

New member
מנהל
רשימת עצות סבתא נגד עצירות

עצירות: * סלק מגורד * עגבניה מגורדת עם כפית שמן זית על קיבה רכה * מיץ עגבניות * 5 שזיפים יבשים ב-3/4 כוס מים רותחים - להשרות 5 שעות, לשתות בערב לפני השינה ו/או בבוקר על קיבה ריקה. * יוגורט אקטיביה עם כף פשתן טחון וכף סובין חיטה + לשתות כוס מים. * מיץ מפלפל אדום גזר סלק וסלרי - בבוקר. * פרוטזן - קוביות פירות יבשים. להתחיל מחצי קוביה. * פגלקס - כף בכוס מים פושרים, להשרות 3 דקות ולשתות ולאחר מכן לשתות עוד כוס מים פושרים. בהתחלה פעם בבוקר ופעם בערב, ואח"כ רק בערב. * פסיליום - אבקה מקליפת גרעין צמח הפסיליוןם. סופרפארם, בלי טעמים. כף בכוס מים או מיץ או מעדן. לשתות ליטר מים.

מה את אוכלת?

לדעתי לא מספיק פירות וירקות...אולי גם לא שותה מספיק? תבדקי את עצמך והכיני יומן אוכל לכמה ימים . אני למדתי על בשרי שאם אני אוכלת נכון אין לי עצירות. ועוד שאלה- יש לך סכרת? כי גם סוכר גבוה בדם גורם לעצירות.. בזמנים הקשים לקחתי כף לובולאק וזה הציל אותי ממש! בהצלחה נשיקות רבקה

ilcרית

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

אתחיל ליישם היום בתקווה שמשהו ייצא מזה תרתי משמע
ו.. כן ברור לי שהעצירות נובעת מאכילה לא נכונה . אומנם יש מעט מאוד דברים שלא מצליחה לאכול , הבעיה שפירות וירקות הם חלק מהם . פשוט לא עובר !!! בכל דרך כל שהיא . באופן מפתיע ביותר גם מיצי פירות דלילים ככל האפשר נתקעים . הצרה היותר גדולה היא מים ודברים קרים/בטמפרטורת החדר , גם הם לא עוברים רק משקאות חמים , מקפידה לשתות הרבה תה או מים חמים עם נענע , הבעיה היא שצריכה להמתיק ולא ממש אוהבת את הטעם של הממתיקים המלאכותיים . בקיצור בעייתית ... ושוב תודה יום טוב

ilcרית

New member
אופירה...

לדעתי זאת לא הבעיה , אני אוכלת כמעט הכל !! כמובן עם לעיסות מרובות ואכילה איטית גם התוצאות יפות . רזיתי קרוב ל 30 ק"ג אולי לא הבהרתי את עצמי כראוי , אני יכולה לאכול פירות וירקות רק שאח"כ בניגוד למזונות אחרים מרגישה ממש לא טוב , התחושה היא שקשה להם לרדת במעבר הצר פשוט מרגישה את האוכל "תקוע" ומציק זמן רב . אבל שוב אם אחרי שקראת את הכתוב מעלה , את ממליצה לפתוח , אני הולכת אחרי דבריך בעינים עצומות , כבר למדתי שאת ה-מומחית לעינייני טבעת .

אופירA

New member
מנהל
כשאת אומרת

ירקות ופירות לא עוברים, שתייה קרה לא עוברת - זה אומר לי טבעת הדוקה מידי. אם אח"כ את משנה את הנתונים, אז צריך להבין מה בדיוק הנתונים. האם ירקות מבושלים ורכים לא יעברו בנחת בערב, אחרי שתיית הרבה מים? אם האוכל תקוע ומציק, ניסית לשתות כמה דקות לאחר האוכל (כ-5-10 דקות) כדי להעביר אותו? האם 2 ליטר נוזלים (חוץ מנס קפה) נכנסים כל יום (חשוב בנוגע לעצירות)? תבדקי את הנושאים הללו קודם.

ilcרית

New member
ירקות מבושלים עוברים

מרק עשיר הוא חלק בלתי נפרד מהתפריט היומי שלי - שוב בהמלצתך כוונתי הייתה לטריים . לגבי הורדת אוכל בעזרת שתיה ... כאן הבעיה הפוכה במספר הפעמים שניסיתי להעביר אוכל באמצעות שתיה (חמה) הנוזל פשוט הציף את כל המוצק למעלה וגרם לי לפליטות ממש לא נעימות . מאז אני מוותרת על הפטנט .

אופירA

New member
מנהל
אז לא. אבל שתייה על קיבה ריקה לפני האוכל?

תנסי, יכול לעזור לפתיחת המעבר לפני האוכל. אם ירקות מבושלים מהווים חלק בלתי נפרד מהתפריט היומי אנחנו מסודרים ולא צריכים לפתוח טבעת. לא מוכרחים ירקות חיים. אפשר למצות לעת עתה את הירידה הטובה, ולשקול בעתיד היותר רחוק אם לפתוח ב-1/4 או 1/2 בשביל נוחיות יתר. זה שיקול שלך. בשביל ויטמין C אפשר לשתות פעם ב- מיץ תפוזים טרי (סחוט באותו רגע). ו/או רסק עגבניות עם קצת ממתיק, כמו לתינוקות - מי שאוהב
.

רוייקו

New member
מה קורה עם משק הנוזלים אצלך ? כמה את שותה ?

שתיה מרובה פותרת חלק ניכר מהבעיה

למעלה