עצירות מה עושים??

noariel1

New member
עצירות מה עושים??

שלום רב אני סובלת מטחורים ומעצירויות בזמן האחרון בנוסף אני בהריון ואני לוקחת את הכדורים : פרג'נטלי, אומגה 3 גולד וסידן ציטראט' האם זה בגלל הכדורים מה אפשר לעשות כדי שזה יפסק ?? תודה רבה

ינוקא1

New member
כדורי סידן

בהחלט גורמים לעצירות. האם את מוכרחה לקחת אותם ?

SHIRY SPINNING

New member
עצירות בהריון

קודם כל שתדעי שנשים רבות סובלות מעצירות בזמן הריון, זה החלק הפחות נחמד של ההריון, הטחורים והעצירויות. אני מבינה שאת סובלת מכך. אבל אם את צריכה לקחת את כדורי הסידן בהמלצתו של מישהו אז להוריד לא מה שיביא לך את הפיתרון. מה שאת כן יכולה לעשות זה להקפיד על הדבר הבא: כל בוקר לשתות מים חמימים עם לימון וקצת שמן זית לחכות 20 דקות ורק אז לאכול ארוחת בוקר אננני יודעת אם את בשלב שכל אוכל מגעיל אותך או לא אבל השיתדלי לאכול דגנים מלאים (אורז מלא, בסמטי מלא, קינואה, אורז אדום, פראי, חיטה מלאה, גריסים או גריסי פנינה) כל הללו מכילים סיבים תזונתיים שמשפרים את היציאות ובלבד שגם שותים מספיק מים במהלך היום. קיטניות- קיטניה בשם מש או אזוקי גם קלות לעיכול וגם מכילות סיבים תזונתיים וותרי על לחם לבן, אורז לבן, פירות וירקות- פירות עד 4 תלוי בחשק ובמצב רוח (אם יש סכרת הריון תגידי) ירקות עד8 מצבעים שונים בעדיפות עליונה ל סלק, הוא משפר עיכול בצורה יוצאת דופן... שיבולת שועל- קחי 3 כפות שיבולת שועל יחד עם חלב כולשהו (אני לא ממליצה על חלב פרה, אבל מה שעושה לך את זה) וקצת מיים חממי על אש נמוכה תוך עירבוב הוסיפי מעט קינמון וכשזה מגיע לדרגה הרצויה מבחינתך הוסיפי ריבת סאן דלפור, מעט דבש, או פירות. לפנות מספיק זמן לעשיית צרכים גם אם זה אומר לקום חצי שעה קודם ולפנות לזה זמן ביום.. מקווה שהייתי לך לעזר שירי אלו הדגשים הכי חשובים

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif עצות יפות + אוסיף

בנוסף לעצות הנכונות מאד של שירי, חשוב מאד לזכור להכניס לתזונה את המקורות לאותם ויטמינים ומינרלים שבדרך כלל נגמרים בהריון כמו ברזל ונוגדי חמצון - דגש על עלים ירוקים, טחינה, אגוזים למיניהם, זרעי פשתן טחונים (גם מסייע נגד עצירות וגם נותן לך את האומגה 3 באופן טבעי), נבטים ונבטוטים מכל הסוגים, שירי כתבה ואדגיש שוב - המון המון מים (למרות שהתחושה היא שאת צוברת אותם, למעשה זה בדיוק להיפך - ככל ששותים מספיק, כך זה מסייע גם לעצירויות וגם עוזר נגד צבירת מים) דבר נוסף שחשוב מאד הוא הפעילות הגופנית ווהנשימות - אם עסקת לפני ההריון ביוגה, אז מאד מומלץ להמשיך (ליידע כמובן את המורה שתתאים לך את התרגילים). אם לא - ולא מתאים לך להתחיל יוגה בהריון דוקא, אז לנסות להיות כמה שיותר פעילה - ללכת, לרקוד, לבצע מתיחות ותנועתיות לכל הכיוונים (בזהירות), לנשום נשימות עמוקות מלאות ונשימות בטן - הנשימה הנכונה מפעילה את העיכול הכי טוב, וחשובה מאד להתפתחות הטובה של ההריון. כדאי לקחת פרוביוטיקה איכותית שתחדש את הפלורה של המעיים למצב אופטימלי ותפחית את הסיכון של דלקות בדרכי השתן. ואחרון חביב - אני מאד ממליצה על טיפול רפלקסולוגי, שיכול לסייע להרבה בעיות של הריון - החל מהעצירות, המשך בבצקות ובעיות זרימה, עייפות ועוד. ישנם מטפלים שחוששים לטפל בנשים הרות מטעמי פחד מתביעה , אבל מטפל מקצועי יכול רק להועיל.

SHIRY SPINNING

New member
תוספת יפה מאוד

מסכימה עם הכול. לגביי העיניין עם הפרוביוטיקה, אני מאוד בעד. רק תאמרי לנו באיזה שבוע את ?

ורק תשימי לב...

שאת לא מפסיקה לאכול את שאר הדברים שאכלת עד עכשיו. שינוי קיצוני מדי בתזונה יכול להיות בעייתי, מכיוון שלגוף לוקח לפעמים זמן להסתגל, והדבר השני הוא שאם תאכלי רק אורז מלא, פירות וירקות, הגוף יכול להתחיל לפנות רעלים, שזה נפלא בכל עת, חוץ מהריון. אז פשוט לשמור על תזונה מאוזנת יותר. חוץ מזה קיבלת עצות מעולות! בהצלחה!

עצירות בהריון

אהלן, שווה להגיע לבדיקה וגם לשאול את רופא הנשים שלך, כדי לשלול כמה דברים. אחד שזו לא בעיה של בלוטת התריס וגם לא איזה חוסר אחר שיש לך שיכול לגרום לעצירות. אח"כ ללכת לאבחון מסודר אצל מטפל טוב ולבדוק אם יש חוסר דם, או אם צריך לתמוך בשלב שבו את נמצאת בהריון וכן שאת נקיה מטפילים ושהתזונה שלך עוזרת ליציאות קלות יותר. זו בעיה שיחסית פשוט לפתור, אל תחכי לתשובות מהפורום, גשי למטפל, חבל שתסבלי.

למעלה