עצירות - הצילו......

עצירות - הצילו......

שי בת שבועיים ..ויונקת חלב..... היום מישום מה יש לה עצירות...כבר 12 שעות שלא יצא לה קקי... כניראה מההתנפלות שלי על המצות... איך אפשר לעזור לבבונת להקל על סיבלה... החא מתפתלת...ובוכה...ואני אומללה...אבל מילא האמא... יש הצעות?! דרך אגב...שתן היא נותנת בסדר... עזרתכן... תודות מראש... דורית!

inbale

New member
כמה פטנטים לעצירות../images/Emo47.gif

מסאג´ מסביב לטבור עם שתי אצבעות בתנועה סיבובית בכיוון השעון תוך הפעלה של לחץ קל - דגש על קל. רצוי לעשות את זה עם חומר משמן כולשהו. אני הוספתי על זה גם מסאג´ עם קצת עארק ושמן זית מעורבבים ביחד וזה עבד יופי. עוד פטנט מעולה זה למרוח על הפיטמה שלך שמן זית שניה לפני ההנקה. תוך רבע שעה יש תוצאות בשטח
יש עוד כמה פטנטים פחות מקובלים ואני לא רוצה שיהרגו אותי כאן אבל גם הם עובדים...מספר גרגרים של זרעי עגבניה עושים גם הם את העבודה. ביביזים עוזר לפעמים גם לעצירות. אם את צריכה עוד טיפים..יש לי מאגר בהצלחה וברוכה הבאה אלינו

anat i

New member
עגבניה.... לא!!

תשמעו סיפור... אתן זוכרות שלפני כמה זמן שאלתי כאן לגבי ההשפעה של מוצרי חלב שאני אוכלת על התינוק? וחששתי שיש לו אלרגיה? אז זה מה שקרה - גם אצלנו היה קטע של עצירות וקיבלתי עצה דומה - לתת לו קצת עגבניה... וזה מה שעשיתי. העגבניה אמנם עשתה יופי של עבודה, אבל מסתבר... בדיוק אז הופיעו כל התופעות האלה שתיארתי לכן אז... אף סתום, מחנק, עיניים נפוחות... ואני חשבתי שבגלל מוצרי החלב וגזרתי על עצמי 48 שעות ללא מוצרי חלב (אוי... כמה שזה היה קשה). אמנם התופעות עברו, אבל אחר כך כשחזרתי לאכול מוצרי חלב, הן לא חזרו והמשכתי לאכול מוצרי חלב כרגיל. יום אחד דיברתי כאן עם אחת הבנות בצ´אט (לא זוכרת מי זאת היתה...) ובשיחה של הא ודא פתאום היא אומרת לי שעגבניה היא מאד אלרגנית... בקיצור... פתאום נפל האסימון..... אז... עגבניה... לא!

עצירות

אל תהיי כל כך בטוחה שבגללך יש לה עצירות. דבר ראשון, לא בטוח שמדובר בעצירות. אצל כל תינוק דפוס היציאות שונה. אצל תום, למשל, כבר מהשבוע הראשון, היתה לו יציאה אחת ביום, אח"כ זה הפך ליומיים, שלושה והיום זה פעם בשבוע. בכל פעם שהקקי היה "מתעכב" הייתי מתקשרת בהיסטריה למוקד של קופת חולים, והיו מרגיעים אותי שאצל תינוק יונק זה לגמרי נורמלי, משום שכמות הפסולת בחלב אם (שהגוף צריך להפריש החוצה בצואה) היא מזערית. בקיצור, הנה משפט שלמדתי מיועצת הנקה באחד הפורומים המקצועיים באינטרנט: "עצירות אינה נמדדת בתדירות היציאות אלא ברכות/קשות שלהן". כלומר, אם בסוף לאחר שהיא תעשה קקי (אני מקווה שהיא כבר עשתה...), הוא יהיה נוזלי כרגיל, אז לא מדובר בעצירות. מה שכן יכול להיות, הוא שיש לה גזים (נורמלי לגמרי לגיל שלה) או סתם אי-נוחות בבטן. המלצתי היא לעשות לה תרגילים וכפיפות של הרגליים לכיוון הראש תוך כדי שירה: "רגליים למעלה, על הראש, על הכתפיים, אחת שתיים שלוש". לא תאמיני כמה פלאים עושה השיר הזה עם התרגילים... בהצלחה!

עצירות

אין לך מה לדאוג תינוק יונק לפי הטיפת חלב יכול שלא לעשות קקי עד שבוע שחר עד היום מידי פעם מדלגת יום .

מליון תודות...שי עשתה...ואמא רגועה-

עד לפעם הבאה...:))))) רק להגיד לכולכן, שבלי הפורום הזה, בטוח כבר הייתי במיון....:)))) הקשר הזה עם העולם...כלומר איתכן...מאוד עוטף..ומרגיע.. אז..שוב... המון תודות! ממני.. דורית!

למעלה