עצירות או גזים?

תמר של

New member
עצירות או גזים?

הי אסתר. אנחנו בני 3.5 שבועות. כבר בערך שבועיים הוא מאוד מתקשה להוציא החוצה את הקקי.. ממש מתאמץ ומאדים, כאילו יש לו עצירות, רק שזו לא ממש עצירות כי הוא בכל זאת עושה קקי כמה פעמים ביום. או שאולי זה גזים? לפעמים הבטן שלו ממש נפוחה עד שהכל משתחרר. ושאלה נוספת- בלילות הוא פשוט לא מוכן לרדת לי מהידיים. אחרי ההנקה הראשונה של הלילה, בסביבות 23:00-24:00 אני פשוט מוכרחה להחזיק אותו עלי, במצב של חצי ישיבה כי בכל מצב אחר הוא פשוט בוכה, וכמובן שלא מוכן להרדם בעריסה (לידינו). בגלל ההתעקשות הזו אין לו עדיין דפוס יניקה מסודר בלילה. יכול להיות שזה קשור לגזים שהוא סובל מהם או שהוא סתם "מפונק"? במשך היום הוא דווקא כן מוכן לנוח ממני פה ושם וגם מחכה 2-3 שעות בין הארוחות. אשמח אם תביעי את דעתך בעניין.

I think y ou need a visit with

a yoetset hanaka IBCLC as soon as possible. If you tell me where you live, I will give you the name of someone near you. In the meantime, your baby should be feeding whenever he wants and not according to the clock. If he is not latching well onto the breast, then he will not get enough milk,. and his cryihng is probably hunger and not gazim. Does he have at least 5-6 very wet diapers in 24 hours? what was his birth weight? What is his weight now?​

תמר של

New member
אני כמעט בטוחה

שהוא לא רעב ואני חושבת שהתפיסה שלו את הציצי היא טובה. מבחינת חיתולים רטובים ממש אין בעיה- רק הלילה היו 3 חיתולים "מכובדים" עם פיפי וה-מ-ו-ן קקי. הוא נולד במשקל 3430 ק"ג ולפני שבוע, בגיל 3 שבועות, הוא שקל 4180 ק"ג (וזה עוד היה במסגרת אשפוז בבי"ח עם ברונכיטיס). רק בעוד 4 ימים נשקל שוב. מה שמטריד אותי זה שבמשך היום הוא אוכל יפה וישן בין הארוחות ואילו בלילות הוא יונק, נרדם על הציצי (גם השני, לאחר החלפת חיתול) וכשאני לבסוף מעבירה אותו למיטתו הוא מתחיל לבכות וכאילו נזכר שהוא שוב רעב. יוצא שכל הלילה הוא עלי ולרוב גם מתפתל ומאדים כאילו יש לו גזים או עצירות. והוא לא רוצה לשכב- נוח לו רק על הציצי או בחצי ישיבה. אני ממש עייפה ולא מבינה את העניין. אם את עדיין חושבת שכדאי לי לפגוש יועצת הנקה- אני גרה באיזור קרית שמונה ואשמח אם יש פה מישהי להעזר בה. אז שוב תודה וסליחה על האורך.

תמר של

New member
מקפיצה.............

..אסתר- אני עדיין מקווה לקבל תשובת המשך. ותודה בכל אופן.

גבגב 2

New member
יועצת באזור ק"ש

היי תמר, אם את זקוקה ליועצת הנקה מוסמכת באזורך, תתקשרי לסוזן דויטש, היא גרה בבית הילל ומספריה הם: בבית 6942986 סלולרי 056354287 בהצלחה

justmom

New member
תרגום: אני חושבת שאת זקוקה לביקור

של יועצת הנקה מוסמכת מהר ככל האפשר. אם תאמרי לי היכן את גרה, אמסור לך שם של מישהי בסביבה שלך. בינתיים תני לתינוק שלך לאכול מתי שהוא רוצה ולא לפי השעון. אם הוא לא תופס טוב את השד, הוא לא יקבל די חלב, וסביר להניח שהבכי שלו נובע מרעב ולא מגזים. האם יש לו לפחות 5-6 חיתולים רטובים מדי 24 שעות? מה היה משקלו בלידה? כמה הוא שוקל עכשיו?

למעלה