עצירויות

ל י א ב 2

New member
עצירויות

ביתי נמצאת בדיאטת ללא גלוטן כבר שבוע מה שאני שמה לב שכבר כמה ימים הילדה סובלת מעצירות יומיים אחרונים גם מכאבי בטן בעקבות העצירות. מישהו יודע על התופעה הזו? הרי כל החיים שלה סבלה מכאבי בטן ושלשולים ועכשיו בדיוק להפך אולי יש לכם המלצות איך להקל עליה את המצב, ולגרום לה להגיע למצב שיהיו לה יציאות רגילות תודה

יש אבקה טבעית מיוחדת גם אני לפני שנה סבלתי

מעציריות והלכתי לרופא משפחה הוא הביא לי מרשם אבל לא חייבים מרשם קוראים לאבקה פגלס ויש בטעמים גרנולות תפוזים או שזיפים..מוסיפים 2-4 כפיות למים פושרים פעמיים ביום והפעולת מעיים מסתדרת לאט לאט יורדים במינון כל פעם בחצי כפית... חוץ מזה תמיד עדיף להתייעץ עם רופא!

נילוס11

New member
כמובן שצריך להתיעץ עם רופא

אבל בינתיים כדאי לאכול הרבה ירקות ,סלטים,פירות טריים שיש עכשיו בשפע כמו משמש ותאנים וכמובן פירות יבשים, גם יוגורטים למיניהם טובים. בהצלחה.

ravit2b

New member
זה מאוד הגיוני

ראשית עלי להסתייג ולומר שהידע שלי ברפואה שואף ל 0. אל תשכחי שכשהבת שלך אכלה גלוטן זה היה כמו לקחת חומר משלשל ובד"כ במצבים כאלו המעיים נהיות עצלות בגלל ש"החומר המשלשל" עושה להן את כל העבודה. עכשיו המעיים צריכות להתרגל לעבודה בחזרה וזה יקח זמן, אם זה לא נורא אז אפשר לאכול הרבה פירות וירקות, בעיקר אלו שעשירים בסיבים תזונתיים וזה אמור מאוד לעזור, יכול להיות שגם לקנות חיידקים טובים ולערבב עם מים או משהו מבית המרקחת יכול לעזור (בהתייעצות עם רוקח או רופא). כל זאת בהנחה שהבעיה לא חמורה, אם הבעיה חמורה לפנות ליעוץ רפואי.

נילוס11

New member
כמה מתכוני תרופות סבתא לעצירות../images/Emo115.gif

ניתן לאכול כפית מולסה אחת (סירופ הנוצר מזיקוק סוכר) כל בוקר ובערב. *חשוב לציין כי למולסה יש טעם איום ונורא ולא הכי מתאים לילדים.
הכי פשוט ויעיל שתיית שתי כוסות מים חמים על בטן ריקה מדי יום,רצוי בבוקר,זה אמור למנוע עצירות.
להשרות שזיפים מיובשים במים לכמה שעות ואחר כך לשתות את המים,רצוי לאכול גם את השזיפים זה טוב נגד עצירות ומסייע בריכוך היציאות.
עוד דבר הכי פשוט והכי טעים לילדים ולמבוגרים כאחד דבש,לדבש השפעה על מערכת העיכול, הדבש נחשב כסגולה למניעת עצירות... בתאבון ויציאות טובות

למעלה