עצירה

Bumblebee74

New member
עצירה

חוזר מהבסיס לחופשה קצרה, נוהג ברכב הישן שבכל פעם שהוא מצליח להניע אני יודע שהמזל משחק לצידי.
יום קייצי, אבל עדיין לא מהימים המאוד חמים, הרכב ללא מזגן, מעולם לא הותקן בו מזגן, אבל לחייל כמוני מזגן זה באמת סוג של פינוק שאפשר לוותר עליו, כל עוד הגלגלים סובבים והרוח מהחלון הפתוח מערבלת את האוויר.
בכלל, כל יציאה מהבסיס ועוד ברכב פרטי מבלי להיות תלוי בטרמפים או אוטובוסים היא כבר סיבה לחגיגת חופש אקסטרימי. יש משהו משחרר כשאתה בחור צעיר וברשותך רכב - יהיו כאלה שלא היו קוראים לגרוטאה שכזו רכב- כאילו שכל העולם פרוס לפניך, גם אם זה אומר שכרגע כל העולם מסתכם בציר הנסיעה בין הבסיס לבית ההורים.
אני מתקרב לאחד הצמתים המרכזיים, נצמד לימין כדי להשתלב בפניה שלאחריה טרמפיאדה. לרוב אני אוסף איתי את האמיצים שמוכנים להתפשר על תנאי הנסיעה ולו רק בשביל להגיע מהר יותר הביתה. התחנה ריקה מחיילים, יצאתי מעט מוקדם מהרגיל, אבל בזווית העין אני רואה חייל – כנראה מהגדוד שלי - שחוצה את הצומת ואני עוצר לרגע כדי לראות אם הוא מתקדם לכיווני ואם אני יכול להציע לו טרמפ.
בעודי עוקב אחריו במראה השמאלית, ניגשת אלי בחורה שניסתה את מזלה בעצירת טרמפים כמה מטרים מאחורי, לא צעירה, נראה שעברה את גיל 35 ואולי אף מעט יותר, לחייל צעיר כמוני היא נראית מאוד לא צעירה.
גופיה לבנה עם ארבעה כפתורים קטנים, חזה קטן, זרועותיה דקות ושזופות מנוקדות בנמשים שמתחילים באזור הכתפיים ומתפשטים מטה, שיערה צבוע בגון בהיר, אולי עבר החלקה, שכן הוא נראה מעט נוקשה. היא מסירה מעל עיניה את משקפי השמש, מרימה אותם למצחה וחיוך קטן מבליח על פני שפתיה הצרות. ניתן לראות קימתי גיל ראשונים בזוויות הפה והעיניים.
מחזיקה סיגריה כבויה בין אצבעותיה ומבקשת אש. איני יודע אם זו הייתה תוכנית מחושבת לפתיחה בשיחה, או שמא צורך ממשי.
אני מעיף מבט לעבר שקע המצת, יודע מראש מה אראה שם – או יותר נכון לא אראה- אבל זו תנועה נימוסית בלבד, לפני שאני משיב לה שאין לי אש, שאין לי בכלל מצת באוטו- הייתי מוסיף ואומר שפלא בכלל שהמנוע נשאר לעבוד בהילוך סרק, אבל היא לבטח לא תבין את האירוניה- אני מעיף שוב מבט במראה ורואה שאותו חייל ממשיך בכלל לכיוון הנגדי, לעזאזל אני חושב לעצמי.
חבל, היא אומרת ומוסיפה לאחר שהות קצרה, בא לך לתת לי טרמפ, אני צריכה להגיע ליהוד.
אני משיב לה שאני כלל לא עובר דרך יהוד, אם כי אני יודע שיש לי אפשרות לבחור מסלול נסיעה פחות מהיר ובכל זאת לעבור דרך העיר, - את כל זה אני יודע הרבה לפני שכל תוכנות הניווט הפכו להיות אלה שמחליטות עבורנו מהו ציר הנסיעה המהיר ביותר.
ממש לא התחשק לי להאריך את הדרך, והיא מנסה לשכנע שאקח אותה עד לצומת אחת לפני – שעדיין לא ממש בציר הנסיעה המתוכנן שלי- אני מסרב בניד ראש, דורך על המצמד ומשלב להילוך.
היא יורה לפתע, כדאי לך, זה ישתלם לך...
אני מחזיק עדיין את רגליי על המצמד ודוושת הבלם, עכשיו היא עוררה את סקרנותי.
איך זה בדיוק ישתלם לי?, אני שואל בסוג של חמדנות יותר מאשר סקרנות.
היא מחזירה את משקפי השמש אל עיניה, ומתכופפת יותר לעבר החלון. אני אמצוץ לך, היא אומרת בקול נמוך ספק כזה שאמור להיות מפתה או אולי דווקא נבוך. אני תוהה אם יש משמעות לכך שהיא הסתירה את עיניה מאחורי משקפי השמש הכהים רק כדי ליצור סוג של אנונימיות.
כמובן שאני לרגע המום, לא ציפיתי להצעה מהסוג הזה ועוד בצורה כל כך ישירה. אני אפילו לא יודע אם היא נאמרה ברצינות, אולי זו סוג בכלל הלצה. עד כמה היא נואשת?, מה מסתתר מאחורי ההצעה הזו? היא מתכננת לגנוב את הארנק שלי? אני שולח את יד שמאל אל הנשק שלי, רובה M-16 קצר שנמצא לשמאלי, לחוץ בין המושב שלי לדלת, רק כדי להרגיש שהוא שם ותחושת הביטחון שבה ואופפת אותי.
האם היא תקועה כאן וחייבת להגיע הבייתה? (זה קרה הרבה לפני שהסלולרי הפך להיות נחלת הכלל ובאותה תקופה היה נפוץ בעיקר בקרב אנשי עסקים) מה הסיפור? אני מלא תהיות.
מציץ שוב באצבעותיה, הן חפות מכל תכשיט - לא שאז בגילי הצעיר הייתי יודע לזהות טבעת נישואין- גם שאר איברי גופה חפים מתכשיטים. היא לא נושאת עימה תיק, בידה האחת קופסת סיגריות ובשנייה סיגריה כבויה.
אני מדמיין אותנו יורדים מהכביש הראשי, נצמדים לאחד משבילי הפרדס, עוצרים בנקודה שבה אפשר להשקיף למרחוק ולראות אם מישהו מתקרב. משחרר את אבזם החגורה, פורם את כפתורי המכנס ותוך שניות היא מתכופפת מהמושב שלצידי ומעניקה לי מציצה, גורמת לאיברי לתפוח כשהיא מחליקה עליו את שפתיה.
זה מגרה אותי מייד, ואני חש את התנועה הקלה הזו בתוך התחתונים.
אני מהסס והיא עדיין שם בחלון, ממתינה, משעינה את פרקי ידיה על הדלת כשפות ידיה משתרבבות פנימה לחלל הרכב, אבל כל מה שאני מצליח לראות זה כיצד אצבעותיה הארוכות לופתות את איברי, איך היא משחקת בציפורניה בעדינות מגרה סביב הכיפה, מדמיין את הוורידים שעל גף כף ידה עולים ויורדים לאורך האיבר שלי כשהיא מלטפת את הוורידים התפוחים שלאורכו.
ברגע שבו אני לא יודע מהיכן אני מקבל את האומץ, אני מחליט שאני לא מוכן לקבל את הצעתה, זאת אומרת, אני רוצה מאוד לשדרג את ההצעה שלה.

giligil55

Member
ו....

כאילו כזה חסר לי ההמשך ...שידרגת את ההצעה שלה? ... ו ....

Bumblebee74

New member
יהיה המשך... סבלנות

Bumblebee74

New member
המשך... חלק 2

"מציצה זה כל כך שנות ה-80, אני אומר לה, את לא ילדה קטנה ששומרת על בתוליה..."
היא לא מנידה עפעף, אבל לרגע אחד היא מפסיקה לשחק עם הסיגריה הכבויה שבין אצבעותיה ותוחבת אותה בחזרה לתוך החפיסה ואח"כ שולחת מבט מהיר לשעון היד שהיא עונדת על פרק ידה השמאלית.
"ומה אם אני במחזור?" היא מקשה. לי ברור שזה רק בשביל המשא ומתן המוזר הזה שאנחנו מנהלים, כי כשהיא אומרת את זה, אותו חיוך קטן מתעקל בזווית שפתיה.
"זה לא מפריע לי," אני מבטל את דבריה. "אני חייל כמו שאת רואה, ולא מאלה שיושבים כל היום במשרד."
היא משתהה, סוקרת אותי, כאילו שעליה לבחון מחדש את תנאי העסקה, אולי כדי לשדר שהכוח וההחלטה נתונים בידה. לי זה לא מפריע, אם זה גורם לה להרגיש טוב יותר עם עצמה, שיהיה... העיקר שתיכנס כבר לרכב, כי הזין שלי כבר דיי קשה ומגורה. שבועיים שלא הייתי בבית, שבועיים שלא אוננתי, ובתוך תוכי אני יודע שגם מציצה בלבד היא משהו שאני לא יכול לסרב לו, אבל כמו במשחק פוקר, מי שממצמץ ראשון מפסיד.
היא לא אומרת דבר, מתרחקת מהחלון, ועכשיו אני מבחין שהיא לובשת מכנס קצר בצבע חום שזהה לצבע השיזוף של עורה. לרגליה זוג סנדלים בעלי עקב נמוך.
היא מקיפה את מכסה המנוע, פותחת את דלת הנוסע ומתיישבת לצידי, ריח בושם מתקתק ממלא את חלל הרכב המהביל ושתיקה מביכה משתררת לרגעים ספורים. לשנינו אין מושג כיצד עלינו להתנהל.
אני משלב להילוך והרכב מגיב בשיעול טורדני אבל המנוע לא מכזיב.
"אז..." אני מושך את המילה כי כל הסיטואציה מביכה ומוזרה. "זה אומר שאת מסכימה"
היא שותקת, הופכת בידיה את קופסת הסיגריות, הרוח מבדרת את שיערה ומבטה נעוץ קדימה, באספלט השחור שנבלע במהירות הולכת וגוברת מתחת לגלגלי הרכב.
"ומה אם אסרב?" היא שואלת. "אספר שזה נעשה בכפיה..."
אני שם לב לניואנסים, לבחירה שלה שלא להשתמש במילה הבוטה יותר, למרות שאין לי מושג אם מבחינה משפטית מדובר על אותה חומרת מעשה.
אני מחליט שהיא מנסה להמשיך את המשא ומתן, מנסה להשיג לעצמה יתרון, להחזיר אותי להצעה הראשונית שלה, או אולי בכלל לנצל אותי כשירות הסעה ללא כל תמורה. במשך כמה רגעים אני הופך את הדברים במוחי, הרי לא עצרתי לה טרמפ מיוזמתי, היא זו שניגשה אלי, היא זו שהציעה את מה שהציעה בהתחלה, אבל מצד שני, מי יאמין לי אח"כ... בעיה, אני מבין שאני כלל לא רוצה להגיע למצב שמישהו יצטרך להאמין לי, וזה מרגיש לי כאילו שהיא מנסה להשתעשע, להחזיר לעצמה את היתרון, להיות זו שקובעת. אבל עדיין נשאר בי הספק הקטן הזה, אותו ספק של הסתבכות במשהו שהוא חלום הבלהות של כל גבר.
אני מחייך, חיוך שמשדר ביטחון ומתופף שלוש פעמים באצבעי על מכשיר הרדיו טייפ שתקוע בלוח המחוונים. את הרדיו הנמכתי ברגע שהיא ניגשה אלי בפעם הראשונה, לכן פנל התצוגה עדיין דלק באור ירקרק, אבל הרמקולים נותרו חרישיים.
"מה?" היא שואלת בפליאה.
אני מצביע על חריץ הקלטות ומהמר שוב שאין לה ידע טכנולוגי נרחב, לפחות לא בכל מה שקשור למערכות הרדיו טייפ ברכבים.
"אני מקליט את הכל מרגע שעצרתי," אני מנסה לשוות לקולי טון שטוח כאילו שזה הדבר הכי טבעי בשבילי.
היא מסננת, "מניאק" ושוקעת מופתעת אל תוך מושב הנוסע.
שתיים אפס לי. היא אינה יודעת שמכשירי הטייפ ברכבים חסרים את פונקציית ההקלטה, ולי זה מבטיח שהיא מבינה שלדיל שרקמנו יש תיעוד שהיא לא תוכל להתכחש אליו. גם אם בתוך תוכי עדיין מנקרות הספקות, שכן בתוך חריץ הטייפ שוכבת קלטת ישנה עם מוזיקת רגאיי, ופס הקול של בוב מארלי לבטח לא יצדד באמיתות גירסתי.
אני ממשיך ללחוץ. "את מבינה שהכל מתועד, ההצעה שלך, ההסכמה לסקס."
"לפחות אם הייתה לך אש..." היא עונה בתגובה ומזעיפה את פניה. "יש לך קונדום?" היא שואלת בצורה מאוד עניינית.
אני מצקצק בלשוני ומניד את ראשי מצד לצד.
"בעיה," היא אומרת ומגניבה מבט לעברי מבלי להפנות את ראשה מנסה להסתיר את העובדה שהיא בוחנת אותי ואת תגובותיי בדיוק כשם שאני בוחן אותם מבעד למראה הפנימית שברכב.
אנחנו נוסעים כך בשתיקה עוד כמה דקות, הייתי מדליק את הרדיו כך שלפחות המוזיקה הייתה מפרה את השקט המתוח, אבל אני לא רוצה להרוס את האשליה שהכל מוקלט.
"לאן את ממהרת?" אני שואל, בניסיון לשבור את הקרח ולהסיט את השיחה למקום אחר.
"גם זה יוקלט?" היא עונה בהתרסה.
"לא חייבים," אני משיב ולוחץ על כפתור הוצאת הקלטת בהפגנתיות. ברגע שהקלטת נשלפת החוצה אני ממהר לאסוף אותה בכף ידי ולהכניס אותה עמוק לכיס מכנסי. "זה לא לפרוטוקול" אני אומר, "סתם מנסה להיות ידידותי."
"זה גם לא עניינך, אתה בסך הכל ילד... "היא מנסה לערער מעט את הביטחון שלי שללא ספק נסק לגבהים.
"את לא נראית כזו מבוגרת," אני מנסה להחמיא ולרכך את האווירה, מבין שעכשיו זה כבר לא הזמן להחלפת מהלומות, עכשיו זה זמן הליטופים.
"עזוב, בעיות של אנשים גדולים, הבעיה היחידה שלך היא לדאוג שלא תגמור בתוכי, אחרת..." היא משתהה, "...אחרת זה הסוף שלך.
"איך אין לך קונדומים?" היא שואלת במין תרעומת מעושה.
"הם נגמרים לי כל כך מהר," לשנינו ברור שזה שקר כל כך לא מוצלח שאנחנו צוחקים בו זמנית.
היא מתבצרת בשתיקתה וכשאנחנו עוברים כבר את מחצית הדרך אני מבין שאם לא אטול יוזמה, מכל הנסיעה הזו תישאר חווית אוננות מאסיבית במקלחת.
העיניים תרות את שולי הכביש, מחפש מקום שבו אוכל לרדת לשוליים ומשם לאיזה שביל עפר שיביא אותנו לנקודה מבודדת.
המחשבות רצות בראש לגבי מין לא מוגן, אישה זרה, מה אני יודע עליה? מה היא יודעת עלי? ובכל זאת, סקס ללא אמצעי מניעה,
מפחיד,
אבל למרות זאת אני לא מצליח לרסן את הגירוי הבלתי פוסק הזה במכנסי.
"את נשואה?" אני עושה ניסיון נוסף לדלות ממנה פרטים.
"זה משנה?" היא משיבה בחטף, אבל בתנועה לא רצונית היא מותחת את אצבעות כף ידה השמאלית ואני מבחין בסימן הטבעתי החיוור על הקמיצה, מקום ממנו הוסרה טבעת. "אתה לא מתכוון להציע שנצא יחד..." היא צוחקת, לא מהשאלה שלי אלא יותר מעצם הרעיון שהיא העלתה.
גם אם לא קיבלתי תשובה, אני נרגע, מרגיש שהיא נשואה, אחרת מדוע היא לא רוצה לחשוף את הסטטוס שלה, והסימן על האצבע... זה בכל זאת מניח את דעתי מתוך תקווה שאישה נשואה שומרת על עצמה וכבר מזמן סיימה עם תקופת ההוללות הפרועה.
אני מרגיש שהקרח בנינו נסדק מעט, אבל עדיין שוררת שתיקה מתוחה. לשנינו ברור מה עומד לקרות, אני יודע כמה אני רוצה בזה ותוהה עד כמה היא שלמה עם הבחירה שלה, האם היא מרגישה עוררות מינית כמו זו שאופפת אותי כבר דקות ארוכות. איזה מחשבות רצות לה בראש? כשהיא מכונסת בעצמה האם היא מדמיינת אותנו מתעלסים, או אולי הביטוי שהיא מעדיפה הוא מזדיינים במין תאוות בשרים חסרת שליטה. פניה חתומים אינם מרמזים דבר, ואני חוזר להיות ממוקד בדרך שלפני מנסה למצוא לנו נקודת עצירה.
לפתע היא מצביעה על נקודה כ- 100 מ' לפנינו בצד ימין. "אני חושבת שיש שם שביל עפר," היא אומרת, מסירה את משקפי השמש ומאמצת את עיניה. "אח"כ לא יהיו הרבה אפשרויות ואני לחלוטין לא מתכוונת לעשות את זה בשול הכביש המהיר."
אני יורד לשוליים, הרכב מקפץ על כמה מהמורות והמתלים נאנחים קשות בשעה שאנחנו יורדים אל שביל עפר מאובק. נוסעים כמה עשרות מטרים ונעלמים מאחורי שורת עצי ברוש תמירי צמרת. מצד ימין שדות מעובדים נמתחים עד לקו האופק והאבק שהעלו צמיגי הרכב שוקע לאיטו והתמונה של הנוף הופכת להיות צלולה יותר ויותר. כשאני מדומם את המנוע דממת הטבע משתלטת, הצל שמעניקים העצים יחד עם רוח נעימה של אחה"צ הופכים את השהות ברכב לדיי נעימה, בעיקר מעצם העובדה שהיא שוהה כאן איתי.
היא מעיפה מבט חטוף בשעונה, משחררת את חגורת הבטיחות וכשאני עושה כמותה, היא כבר מתעסקת בחגורת המכנס הצבאי, משחררת את האבזם ואני עוזר לה לפתוח את כפתורי הפלסטיק הקשים מרגיש איך האיבר שלי מזדקר בתוך התחתונים, מותח את הבד, נאבק לפרוץ החוצה.
אני נשען לאחור היא מלטפת את איברי, בתנועות עדינות היא מושכת את הגומי של התחתונים כלפי מטה ובעזרת ידה השנייה אוחזת בזין שלי ושולפת אותו החוצה.
זה הרגע שאני מחסיר פעימה, אותו רגע שדמיינתי בכל כך הרבה תרחישים רק כמה דקות קודם לכן, קורה ממש עכשיו. היד שלה נעימה, היא לופתת את בסיס איברי, כאילו אומדת את ממדיו, אני רואה את קצה האיבר מציץ מתוך האגרוף שסוגר עליו, כהה, תפוח כשטיפת שקופה מופיעה בקצהו ואז גולשת מטה במורד הזין אל כף ידה הקפוצה.
ראשה יורד מטה, שיערה מכסה את מבושי כששפת

Bumblebee74

New member
מתנצל
, שמתי לב רק עכשיו שהחלק האחרון לא הועתק

ראשה יורד מטה, שיערה מכסה את מבושי כששפתיה טועמות אותי לראשונה. איברי הזקור והמגורה נבלע בין שפתיה שעולות ויורדות לאורכו, התחושה שעולה במוחי שווה לאותה התרגשות שחווים כאשר נמצאים במרכזו של פיצוץ אדיר מימדים, החמימות של שפתיה, יחד עם הרטיבות של לשונה, תחושת המציצה שכמו שואבת כל עצב שבגופי לאותה נקודה קטנה שבין רגלי, עד שאני מרגיש את הכיווץ הזה שמתחיל באשכי ומסתיים באותה נקודה עלומה שנמצאת היכן שהוא באמצע הדרך בין קצה האשכים לפי הטבעת. אני עוצם את עיני נכנע לשיכרון החושים, להבל נשימתה בין רגלי, לתחושת המגע של אצבעותי בעורפה כשאני מלטף את עורה ומגניב את כף ידי מטה לתוך חולצתה.
זה נמשך רגעים קצרים עד שאני מבין – ובעיקר מרגיש- שאם לא אעצור אותה בזמן, החוויה האלוהית הזו תסתיים מהר מכפי שתכננתי, ועוד לפני שאזכה לבקר בין רגליה.

Bumblebee74

New member
המשך חלק 3- וסוף שבוע נעים לכולם

היא מפתיעה אותי כשהיא מחליקה בקלילות אל המושב האחורי, נדחקת לצד ימין כדי לפנות לי מקום. אני מתקשה מעט לעבור מהמשוב הקדמי לאחורי ומגלה שהפעולה הפשוטה הזו קצת מסובכת כאשר אני עם מכנסיים מופשלים. לעובדה שהזין שלי מזדקר כלפי מעלה אין כל משמעות, פרט לכך שהוא ללא ספק מעורר בה את התיאבון המיני שכל הזמן תהיתי אם הוא בכלל קיים.
לבסוף אני נוחת לצידה, היא מסירה את משקפי השמש ומניחה אותם על המושב הקדמי ואז לופתת שוב את איברי כשאנו יושבים במין הטיית גוף זה מול זו. אני מלטף את צידי גופה, אגודלי שלוחים הצידה מגששים על פני החזה שלה.
היא נושכת את שפתיה, כשאני נוגע בפטמות, מפתיע אותי עד כמה הן גדולות וקשות, כל כך קשות שהן ממש בולטות מבעד לחזיה ולגופיה שהיא לובשת.
אני מניח את ידי מתחת לחולצתה – סוג של גופיה-, מקפל את הבד כלפי מעלה בשעה שאני מגשש עם קצות האצבעות על פני בטנה ואח"כ לעבר שדיה. מושך כלפי מעלה את החזיה, ורואה בעיניה את האישור שאמשיך, שהיא אוהבת את זה. כנראה שזה שילוב של השניים, של ידי על שדיה ושל ידיה על איברי הקשה.
"רגע" היא אומרת ונסוגה מעט לאחור, נשענת לעבר הדלת, במין חצי שכיבה ואז מושכת מעליה את המכנס ומחליקה מתוכו את רגליה.
אני מביט בתחתוני התחרה השחורים שהיא לובשת, יש בהם יותר רשת שקופה מאשר בד. זה מפתיע באותה מידה שזה מחרמן, מראה התחתונים הסקסיים היה כל כך לא צפוי ואולי בגלל זה אני מרגיש כאילו זכיתי בפיס. במרכז התחתון רקום איקס בצבע סגול, ואת ערוותה מסתיר אך בקושי משולש בד זעיר שכל שלושת קודקודיו נמתחים בפסי דקים סביב אגנה ובין ישבניה.
היא מושכת כלפי מעלה את חולצתה, מניחה לשדיה הקטנים להיות גלויים לפני, לפטמות הגדולות והארכות שלה להיטלטל מצד לצד. אני משתאה עד כמה הפטמות שלה גדולות וכהות בעוד ששדיה קטנים. היא מסדרת את תנוחת השכיבה שלה, מסיטה את תחתוניה הצידה וחושפת בפני את שפתי הערווה המלאות והרעננות שלה.
אם חשבתי שהאיבר שלי כבר בשיאו, אז כשהיא עושה כך אני מרגיש אותו מתמלא יותר, על סף פקיעה. אני מקרב אותו אל בין רגליה, נצמד לגופה, מניח אותו קשה ובוער באותה נקודה שהייתה מכוסה קודם לכן בתחתון התחרה. נהנה מהתחושה הזו של חום גופה כנגד איברי, בדיוק כשהם שהיא נהנית להרגיש אותו קרוב כל כך לפתחה המגורה.
מזיז מעט את איברי, מחכך אותו בשיער הערווה שלה שמסודר בקפידה, בדגדגן שלה שחורט בנשמתי שריטות מלאות תאווה. את שפתי אני מצמיד לשדיה, מוצץ את הפטמות שנשאבות לתוך פי בתנועות יניקה ארוכות.
היא גונחת, מקשיתה את גבה ואני מרגיש איך איברי מחליק לתוכה, מרגיש את שפתי הנרתיק סוגרים עליו כשהוא מחליק פנימה בתוך רטיבותה.
אני נושק לה על שדיה בזמן שגופי עולה ויורד כמו בוכנה טעונה. אח"כ אני נושק לצווארה והיא מטה את ראשה לאחור וגונחת בכל פעם שאני חודר לתוכה. מניחה את ידיה על ישבני, מושכת אותי אליה, עמוק לתוכה.
ריח הבושם שלה יחד עם ריח גופה המגורה הופכים עבורי לשילוב משכר של ניחוחות, אני מכסה את עורה בנשיקות תאוותניות, מקרב את שפתי אל סנטרה אבל היא מסיטה את ראשה ומרחיקה את שפתיה משפתי.
"אל תפסיק" היא מבקשת ופשוט מרימה את אגנה כלפי, "חזק..." היא ממלמלת ולוחצת שוב את אצבעותיה הדקות אל ישבניי.
אנחנו מיוזעים, חצי לבושים, נעים יחדיו בשטח הצר של המושב אחורי והרווח הקטן אל המושבים הקדמיים. קפיצי המכונית מיטלטלים בעדנה. אני מניח את ראשי בשקע הצר שבין כתפיה לצווארה, לוחש באוזנה מילים לא ברורות שכל משמעותן שאני נהנה, שזה סקס מושלם, שאני מאבד עוד רגע שליטה וכל זאת תוך כדי נשימות מהירות שנפלטות מתוך בית החזה שלי.
כשזה הולך וקרב, אני נזכר בבקשתה. הלהט של המעשה פשוט שואב אותי, ממקד אותי בהוויתי שלי בלבד, בפיתוי הזה להישאר בתוכה. היא עצמה נמצאת במין אקסטזה ולא נראה לי שבאותם רגעים זה בכלל מטריד אותה.
גופי נדרך, מין סדרת התכווצויות פנימית שאחריהן כבר לא יהיה לי מנוס. אני יוצא מתוכה, ממש רגע לפני שאני נכנע לאותו דחף מתפרץ. כשאברי צמוד אליה, קצהו מונח קצת מעל הדגדגן אני פולט על גופה את נוזל הזרע החמים, יורה אותו על בטנה, על שדיה, במספר פעימות ארוכות.
מתחשק לי לשכב לצידה, עליה, רק עוד כמה רגעים, עד ששנינו נסדיר את הנשימה. להכיל את הרגע, לנסות ולמתוח אותו רק עוד קצת. אבל ברור לי שזו הייתה יריית הסיום.
מתרומם מעליה, מביט בשדיה ובבית החזה שעולים ויורדים עם קצב נשימתה המואץ. חיוך חולמני מרוח על שפתיה, הנוזלים שלי מעטרים את בטנה בדוגמאות לבנבנות שמחליקות על עורה.
אני מגיש לה חבילת טישו ובעודה מתנקה אני מצליח להכניס את איברי שעדיין קשה ומגורה לתוך התחתונים ולהחזיר לעצמי מראה תיקני פחות או יותר של חייל.
הפעם אנחנו עוברים קדימה בצורה נוחה ופשוטה יותר. יוצאים מהדלתות האחריות ונכנסים שוב מהקדמיות.
היא מציצה בשעונה ונוטלת שוב את חפיסת הסיגריות, "אתה בטוח שאין לך אש?" היא כמובן יודעת את התשובה ולכן אינה מצפה גם לתגובה.
כעבור רבע שעה אני עוצר לבקשתה מול מרכז מסחרי, אומרת תודה ומזדרזת להתרחק. כך, ללא כל מילה נוספת, ללא מגע, נשיקה, ולו רק מחווה של נגיעה קלה בכף ידי. אני נותר ללא מילים, לא ידעתי למה לצפות, אבל בטח לא להעלמות כזו מהירה שדקה אח"כ כשאני עדיין עומד מול המרכז המסחרי אני תוהה אם לא מדובר בחלום, בעוד רגע אתעורר באוהל המוכר אותו אני חולק עם עוד שמונה חברים ואדשדש חצי מנומנם אל משמרת הפטרול סביב גדר המחנה.
אבל דבר מכל זה לא מתרחש. אני מוסיף לעקוב אחריה במבטי, אישה, לא צעירה, דקת גוף, שיער בלונדיני צבוע, הליכתה גאה, אף אחד לא יעלה על דעתו שרק לפני רבע שעה היא התעלסה עם חייל צעיר במושב האחורי ללא כל אמצעי מניעה.
היא לא מביטה ולו פעם אחת לאחור, וזה גורם לי לתחושת אכזבה. אני עוקב אחרי דמותה עד שהיא נעלמת בין החנויות.
כשאני עוזב את המקום, לאחר שהתקוות שהיא תשוב לפתע מבין הצללים נגוזו ואת מקומן תפס מר היגיון, אני מרגיש שהיא מעוררת בי סקרנות. היא לא הסקס הראשון שלי, ולכן אני לא חושב שאני נופל שבי ומתאהב בבחורה בגלל חווית הסקס. משהו בה מסקרן, בבגרות שלה, בסיפור שהיא לבטח מסתירה, בהצעה הכל כך נואשת שלה והכל כך מנוגדת לכל מה שהיא משדרת.

אני מוצא שאיני יכול לנתק אותה ממחשבותיי. חודשיים עברו והיא איתי במשימות השטח, בפטרולים המשמימים, בלילות הארוכים בהם אני מתקשה להירדם ואז אני שוכב עם זיקפה במלא הדרה שממלאת את תחתוני.
בכל פעם שאני יוצא לחופשה, אני משחזר את מסלול הנסיעה, מגיע לאותו מרכז מסחרי, נעצר, מחכה, צופה, אח"כ אני משכלל מעט את מערך החיפוש, אני כבר יודע בכמעט וודאות מוחלטת שהיא אינה גרה ממש בסמוך למרכז המסחרי, היא הייתה צריכה סוג של פעולת הסחה כדי שלא אצליח לחשוף את זהותה, או אולי כדי שאחרים לא יראו אותה, אותנו... אני מסתובב ברחובות הסמוכים, בכל פעם ברור לי שאלה מעשים נואשים, הסיכוי שלי לפגוש בה שוב -כשאני בכלל לא יודע אם היא גרה באותו אזור, או אולי לקחה מכאן קו אוטובוס לשכונה אחרת- הוא אפסי.
אני מסרב להרים ידיים, אני כבר דיי שולט ומכיר את הרחובות הסמוכים למרכז המסחרי, ואז אני מרחיב קצת את מעגל החיפושים. לעיתים נדמה לי שאני מזהה אותה אבל כשאני מתקרב אני מבין שהזיכרון שהולך ומטשטש מתעתע בי.
ואז בערב סתווי אחד הדברים משתנים.

Bumblebee74

New member
חלק רביעי

הסיבוב שלי ברחובות העיר הופך למין שיגרה קבועה בדרך הביתה. אני עוצר בקיוסק קבוע שנמצא על הכביש הראשי לא הרחק מהמרכז המסחרי, קונה פחית שתיה, ולפעמים גם כריך, מתיישב על אחד מאותם כיסאות מתקפלים, מעיין בעיתון הבוקר שמונח על השולחן, מוכתם בכתמי טחינה ועמבה, ומקווה לראות אותה. אני אוהב לשבת בפינה סמוך לעציץ גדול שתוחם את שטח הישיבה של הקיוסק. מכאן יש לי נקודת ראות טובה לפחות על צד אחד של הרחוב, לכיוון המרכז המסחרי.
מיכל, חיילת משוחררת שעובדת בקיוסק מצטרפת אלי מידי פעם כאשר אין לקוחות. מנסה לגלגל שיחה שתמיד נקטעת ע"י לקוח שרוצה דבר מה, נדמה שהופעתו של אותו לקוח גוררת אחריה לקוחות נוספים, מה שטוב לעסקים פחות טוב ליחסים.
כשהיא יושבת איתי באותו ערב סתווי, עלי השלכת נאספים על המדרכה מתערבלים ברוח הערב הקרירה ואז נדחקים אל קיר הקיוסק, נאספים שם כאילו הייתה זו פגישת המחזור האחרונה של קיץ 96'. מיכל מניחה חופן גרעינים על גבי צלחת פלסטיק ושנינו יושבים ומביטים באותו כנס עלים שמתקבץ לו בירכתי הקיר.
מיכל לא מבחינה בשום כנס או פגישת מחזור סודית של העלים הגוועים. מבחינתה ברגעים אלה, ממש בחסות הרוח ועץ הצפצפה הסמוך, מצטברת לה עבודת ניקיון מעיקה.
היא יודעת עלי דיי הרבה, אבל את הסיבה האמתית מדוע אני עוצר כאן אחת לשבועיים שלושה אני לא מספר לה. היא עשויה לחשוב שזה בגללה, למרות שהסיפור שאני מספר לה, זה שהמקום הוא נקודת התרעננות נחמדה שאימצתי לעצמי לפני שאני חוזר הבייתה, שעה שבה אני עושה את ההפרדה בין המתיחות היומיומית של הפעילות הצבאית אל הרוגע שמצפה לי בסוף השבוע.
היא לא קונה את זה, צוחקת ואומרת שאני מקשקש שטויות זֶן. מבחינתה אני מגיע כדי לראות אותה. אני אוהב את הקלילות שלה, יש בנינו כימיה טובה, למרות שאני לא עושה מאמצים מיוחדים לחיזוק הקשרים הכימיים.
אני לא מכחיש ולא מאשר את הקביעה שלה, הדברים שלה נותרים תלויים באוויר ולבסוף מתפוגגים כאילו מעולם לא נאמרו. היא מוצאת חן בעיני, אבל אני לא מנסה לקדם את מערכת היחסים החד צדדית שהולכת ונרקמת.
היא מספרת לי על הטיול לדרום אמריקה שהיא מתכננת לעשות אחרי שתחסוך קצת כסף, תוך כדי מתעניינת מתי תאריך השחרור שלי (שכבר דיי הולך ומתקרב) ואם דרום אמריקה מעניינת אותי. (סביר להניח שאותה מעניין עד כמה היא מעניינת אותי).
השאלה נשארת תלויה באוויר שכן בחור צעיר על אופניים נעצר מול הקיוסק והיא ממהרת לחזור פנימה אל הקופה. הנה זה מתחיל אני חושב לעצמי, כאשר אישה צעירה שדוחפת עגלת תינוק לפניה, נעצרת גם היא מול הקיוסק ואז בתמרון חד מסובבת את העגלה היישר לעבר הדלפק הישן.
הם לא מספיקים לעזוב את המקום וגבר מבוגר מבקש למלא טופס לוטו ושתי נשים שמגיעות מכיוונים שונים נאספות גם הן אל הדלפק.
אני עוקב במבטי אחר מיכל, יש בה חינניות מסוימת שעד כה לא ממש הבחנתי בה, האופן שבו היא משרתת את הלקוחות, החיוך העדין שלה שלא יכול להיות מזויף, האופטימיות, החלומות על טיול, לימודים וחיים מאושרים. אני חושב על עצמי, הרבה זמן שלא חשתי משוחרר כך, הרבה זמן שלא הרגשתי חופשי, ננעלתי על מטרה (אולי אבודה) והמטרה מסרבת להרפות ממני.
מיכל מגישה לאחת מהן חטיף בוטנים, ולשנייה קופסת סיגריות ועוד דבר שאיני מצליח לראות, אבל את הכל היא מלווה באותן תנועות נמרצות וחיוך כובש ומרצה. אני בטוח שקופסת הטיפים שלה לא נשארת ריקה ומתחיל לחשוב ברצינות על ההצעה של מיכל שאצטרף אליה לדרום אמריקה. זה אומנם קצת מוזר כי אנחנו בקושי ידידים, אפילו הידידות הזו עוד לא ממש ברורה לי לפחות.
הן עוזבות את המקום ושוב מיכל נשארת רגע אחד לבד בקופה, בעוד רגע היא תצטרף אלי. לפתע נופל לי האסימון, - שוב ביטוי שילדי שנות האלפיים לבטח לא מכירים- הבחורה שמתרחקת בגבה אלי, עם המכנס השחור ונעלי העקב, העליונית הדקה והשיער שהפך גווניו לחום בהיר... קופסת הסיגריות, איך לא שמתי לב?
מיכל לא מספיקה לעזוב את הקופה ואני כבר מתייצב מולה. היא מבחינה שאני טרוד. לפני שהיא מספיקה לשאול מה קרה שאני נסער כל כך, אני משלם לה על השתיה, מוסיף עוד כמה שקלים כדי להשלים את עלות המצית הלבנה שאני נוטל מתוך קופסת המציתים ואת העודף דוחף לקופסת הטיפים, צליל המטבעות מעלה חיוך על פניה.
חייב לזוז אני אומר לה, אבוא בפעם אחרת.
בתוך תוכי אני יודע שזו כנראה הפעם האחרונה שלי כאן בקיוסק. אין לי משהו אחר להגיד לה, באותם רגעים אני לא ממש חושב בהיגיון והכל פשוט אלתור של שניות.
למזלי עוד שני לקוחות מלווים בילדים מגיעים לקיוסק, הילדים כמו כל ילדים יוצרים המולה מקומית אל מול מדף המתוקים, ותשומת הלב של מיכל – בלית ברירה- נתונה להם והיא אינה מעכבת בעדי או מכבידה עלי בשאלות מייסרות.
אני מנתר קדימה בהליכה מהירה, בעיקר כדי לא לעורר תשומת לב מיותרת, אנשים עלולים לפרש את התמונה של חייל חמוש שרץ לפתע ברחוב לאין ספור תרחישים בטחונים שעלולים לעורר בהלה. ככל שאני מצמצם את הפער בנינו אני יודע שזו היא ללא כל ספק. סגנון הליכתה, מבנה הגוף, ולמרות שהפעם היא לובשת בגדים יותר יצוגיים, אני עדיין מסוגל לדמיין את גופה מתחתיהם. אפילו השיער הבלונדי שהתחלף לגוון כהה יותר לא מצליח לתעתע בי.
על כתפה תלוי תיק קטן, והיא פוסעת באותה נחישות כפי שזכרתי כאשר התרחקה ממני לפני מעט יותר מחודשיים.
אין לי כל כוונה לעקוב אחריה עד ביתה, אני לא רוצה לחדור ברגל גסה לפרטיותה, דבר שעשוי להפחיד ולזעזע אותה. אני מודע עד כמה היא רגישה לכך ומבין שלמעשה כל מה שאני עושה ברגע זה הוא בעצם גם סוג של חדירה גסה לאותו מרחב אישי שהיא כל כך מנסה לגונן עליו. אין לי כל ספק שאילו הייתה מבחינה בי יושב בקיוסק היא הייתה ממהרת להתרחק משם במהירות עוד לפני שאני הייתי מצליח לזהות אותה.
אני מבקש לעצמי רק עוד הזדמנות אחת, עוד ניסיון אחד כדי להצליח להשביע את סקרנותי ובתקווה גם את תאבוני המיני, שלא נותנים לי מנוח. להשלים את הפאזל החסר ואולי לשחרר את עצמי ממנה אחת ולתמיד.
אני מתזמן את זה כך שאצליח להגיע אליה סמוך לאחד מעמודי התאורה. אם אפתיע אותה מתוך איזו פינה חשוכה, המפגש עלול להתחיל בבהלה מיותרת שתקטין את הסיכויים בכלל תסכים לשמוע את מה שיש לי לומר.
היא מגיעה לקרן רחוב, אני שכבר הדבקתי את הפער לכדי חמישה מטרים מבין לפתע שאני אפילו לא יכול לקרוא בשמה כדי למשוך את תשומת ליבה, וקריאת, היי כללית היא אולי הדרך היחידה לגרום לה לעצור ולראות אותי.
עוד שניה חולפת כשהיא משתהה בגללה תנועה שבכביש, אני קורא לעברה "היי...." היא מפנה את ראשה לאחור, קשה לי לראות את ההבעה שעל פניה שכן פנס הרחוב ממש מאחוריה. אני שולף מכיסי את הקלף ששמרתי לשלב מאוחר יותר – אבל כרגע לא ברור לי בכלל אצליח לעבור לשלב הבא, לכן עדיף לירות ברגע זה בכל התותחים והתחמושת- ושואל אותה באופן הכי ישיר. "צריכה אש?"
לא היה לי מושג אם המשפט ישמע מטופש, ותלוש. זה נאמר בהחלטה של רגע, כמו ירייה באפלה, מתוך תקווה שזה יפגע בנקודת זיכרון חיובית מעט.
היא מחייכת ואז מרצינה, משפילה את מבטה, חוככת בדעתה מה עליה לעשות. "אתה ממש משוגע, אתה יודע את זה?" היא אומרת בקול קר נטול רגש.
את זו שמשגעת אותי, אני חושב לעצמי. תחת זאת אני מחייך את החיוך הנבוך שלי שלרוב עוזר להפשיר רגעים מהסוג הזה.
"אני לא מאמינה..." היא אומרת ומבטיה לצדדים, לרגע זה נראה כאילו שהיא חוששת שהיא נמצאת במרכזה של מתיחה, אבל למעשה היא כנראה נבוכה ואולי קצת חוששת.
עכשיו אני כבר דיי קרוב אליה, לפחות צלחתי את השלב הראשון, היא לא מפנה לי את גבה ומתרחקת.
"מה אתה עושה כאן?, מה, מה אני אמורה לעשות איתך?" היא שומטת את ידיה לצידי גופה במחוות ייאוש.
"אני לא מצליח להוציא אותך מהראש שלי" אני מתוודה בכנות.
"אתה מבין שאני נשואה" היא אומרת ומציגה בפני את ידה השמאלית כשעל הקמיצה טבעת נישואין פשוטה, אותה קמיצה שבפעם האחרונה שראיתי הייתה נטולת טבעת.
אני מהנהן.
"אז מה חשבת לעצמך?, אני לא עדיין לא מאמינה שאני רואה אותך כאן." היא אומרת ומברישה את אצבעותיה בשיערה.
"אני גם כמעט הפסקתי להאמין שאראה אותך" בחרתי להשיב לה באותה כנות נטולת מסכות.
"תראה, מה שקרה אז" היא משתתקת לרגע, "פשוט קרה, אני לא כזו... אני רוצה להשאיר את זה מאחור..."
"רוצה, אבל לא ממש יכולה." השלמתי את דבריה והיא לא טרחה לתקן אותי.
"אני ממש לא יודעת מה לעשות איתך" היא מוציאה מתיקה את קופסת הסיגריות מניחה סיגריה בין שפתיה ואני ממהר לקרב את להבת המצית, מסוכך עליה בכף ידי כנגד הרוח הקלה, לרגע אחד מרגיש ממש קרוב אליה ומריח שוב את הבושם שלה.
"מה עשית עם הקלטת?" היא שואלת לפתע, ואני מבין עד כמה הדבר מטריד אותה, אבל באותה כנות שבה התנהלתי מולה עד עכשיו אני מחליט לספר לה את האמת.
"אין קלטת, מעולם לא הקלטתי אותך."
אני רואה את הספק בעיניה כשהיא מהססת עד כמה להאמין לי.
"אי אפשר בכלל להקליט במערכת הסטר

Bumblebee74

New member
הסוף של החלק הרביעי...

אני רואה את הספק בעיניה כשהיא מהססת עד כמה להאמין לי.
"אי אפשר בכלל להקליט במערכת הסטריאו של הרכב, של כל רכב... זו הייתה סתם קלטת רגאיי"
היא המומה לרגע, ואני מצפה שהיא תסנן לעברי מניאק בן זונה. זה אולי מגיע לי, אבל תחת זאת היא מחייכת וניכרת הקלה בשרירי פניה.
"אני מניחה שאתה רוצה לדעת מה קרה שם..." היא מקרבת את הסיגריה אל שפתיה.
"אני לא חייבת לך הסברים, אבל רק על המאמץ מגיעות לך כמה תשובות, ואולי אני בעצמי צריכה קצת לפרוק"
אני מהנהן.
היא נושפת עשן מבין שפתיה, מציצה בשעונה, חוככת בדעתה. "בסדר, אבל לא כאן, הרכב שלי חונה לא הרחק מכאן, אם הרכב הישן שלך עוד לא התפגר אז אני מעדיפה שלא תיסע איתי, בכל זאת אני לא רוצה שמישהו יראה אותנו"

1ceQueen

New member
כתיבה יפה מאוד

אהבתי.. חוץ מהרעיון של הבחורה שנשמעת לא מושכת בעליל

Bumblebee74

New member
כיף לקבל פירגון

בחרתי במכוון שלא לתאר אותה ככליל השלמות.
אישה רגילה, ביום לא הכי מוצלח מבחינתה.

אני לא חושב שהיא לא מושכת, לפעמים יש נשים וגברים שלא נראים סקסיים במיוחד, אבל לאחר שמכירים עוד רבדים נסתרים מתעוררת משיכה.
בסופו של דבר יופי, בחלקו הוא עיניין של טעם אישי

יש בספור קצת מעבר לפנטזיה, ובחרתי לתת לו נופך יותר ראליסטי.

עכשיו עשית לי חשק לכתוב את ההמשך, (אזהרה: הוא נטול סקס...)

Bumblebee74

New member
חלק חמישי

אנחנו מתיישבים בבית קפה קטן בפאתי העיר, מאחוריו גינה רחבה עם צמחיה ענפה שהיא למעשה חצר פנימית של בית הקפה, תאורה עמומה לאורך השבילים ונרות על כל שולחן, עד כמה שהמקום נשמע רומנטי, הוא מעט מוזנח ומיושן, אבל הוא ללא ספק מקום מושלם למי שמחפש אינטימיות או להיבלע בין הצללים.- אני מניח שאנחנו עונים להגדרה השניה, אבל מקווה לזכות בשתיהן.
המקום דיי ריק, אולי זו שעת ערב מוקדמת, ואולי פשוט חוסר פופולריות לאור ההזנחה שזועקת מכל פינה. לנו זה מתאים. היא מזמינה לעצמה מקיאטו ואני מסתפק בהפוך.
עכשיו כשהיא לבושה באופן שונה, היא נראית הרבה יותר אלגנטית ויפה, יש לה איפור קל סביב עיניה, שפתיה מודגשות וללא משקפי השמש אני מבחין בעצמות הלחיים הנאות שלה.
עדיין מתקשה מאמין שעם האישה הזו שיושבת כאן מולי, קיימתי יחסי מין, שהיד הזו שאוחזת עכשיו בכוס המקיאטו לפתה את הזין שלי, שמצצתי לה את הפטמות, נשקתי לעורה, שחדרתי לתוכה.
המחשבות האלה מעירות בתוכי את אותם זיכרונות שאף פעם לא נשכחו ממני. איתם מתעורר לו איבר נוסף שכמהה שוב למגע גופה.
"הייתי ממש בשוק כשראיתי אותך" היא מתוודה.
"אני מצטער, אם הבהלתי אותך, אבל הייתי מוכרח" אני מניח בהיסוס את כף ידי על כף ידה שמונחת על השולחן נוגע בקצות אצבעותיה. היא לא מושכת את ידה לאחור.
"הפעם ההיא..." אנחנו מדברים על זה מבלי להזכיר את זה באופן מפורש וזה נראה לי כמו להתעלם מהפיל שבחדר, למרות החשש הקל אני מחליט הפעם להגיד את הדברים כפי ששנינו כבר יודעים. "... הפעם ההיא, הייתה הרבה יותר מסתם סקס." אני לבסוף לוחש את המילה.
היא מהנהנת בהסכמה ומוסיפה בחיוך מבוייש. "נהנתי... אבל זה היה בדיעבד, לא חשבתי שזה יקרה..."
"אני עדיין לא מצליח להבין אותך, את נראית טיפוס כל כך שונה מאותה אישה שפגשתי אז, וגם אז זה לא הסתדר לי. לא שאני מצטער, אבל סימני השאלה לא מפסיקים לנקר."
היא מציתה סיגריה נוספת ומציעה לי אחת, אני מסרב והיא מתחילה לספר. המילים זורמות, משתחררות כמו מים הזורמים בנחל, ניכר שהיא בעצמה משחררת מעליה עול כבד שהיא נושאת מזה זמן רב, פתאום יש לה אפשרות לשתף מישהו זר, להביע את עצמה ואולי באופן כזה או אחר להצליח לבחון את הדברים מנקודת מבט שונה.
"אף פעם לא חשבתי לבגוד, זה בכלל לא עלה על דעתי כאופציה. הייתה לי דעה מוצקה על אנשים שבוגדים, ראיתי בהם אנשים חלשים, שקרנים, בזויים. למעשה, זה מצחיק, אבל במעגל החברתי שלי לא הכרתי אף אחד שבוגד, אולי טמנתי את ראשי בחול, הייתי נאיבית, אבל העדפתי לחיות בתוך הבועה המאושרת של התא המשפחתי שלי." היא נאנחת ויונקת שוב מקצה הסיגריה. אני רואה כיצד שפתיה מתכווצות ולא יכול שלא לדמיין את אותה תנועה סביב הזין שלי. אני יודע שעליי לגרש את המחשבות האלה מראשי לפחות לעת עתה, אבל הן שבות ותוקפות אותו כמו גלים.
"יש לי שלושה ילדים, תאומות ובן, הם כבר דיי גדולים. נישאתי בגיל 22, ואת הילדים הבאתי מייד בשנות הנישואין הראשונות, זה אומנם קשה, אבל מה אני מבלבלת לך את המוח על הקושי לגדל שלושה ילדים קטנים, לילות ללא שינה, תאמין לי, זה מאוד שונה מהלילות שאתה עושה בבסיס, או היכן שאתה משרת, אתה צעיר ולא תבין, אבל זה לא עצם העניין.
"בעלי איש קריירה, עובד שעות ארוכות, מביא פרנסה יפה, מגיע לכל האירועים של הילדים, מאוד מחובר למשפחה. השנים הראשונות היו נפלאות, פרחנו. הילדים גדלו ויצאו למסגרות ואני השלמתי את לימודי התואר. טיילנו בחו"ל, בילינו, היינו דוגמא ומופת לאיך משפחה מושלמת צריכה להראות.
"עם השנים בעלי קיבל תפקיד תובעני יותר, לנהל את השלוחה של המשרד ברומניה, זה פתח בפניו הרבה יותר תחומי עיניין אבל הצריך ממנו יותר השקעה, בעיקר נסיעות תכופות לחו"ל כדי לפקח ולנהל את המשרד מקרוב. על הפרק עמדה אופציה שכולנו, כל המשפחה, תעקור לחו"ל לתקופה של חמש שנים.
"אני כמובן סירבתי, רומניה? מילא אם היה מדובר בלונדון, פריז מדינה מערבית אחרת, אז אולי הייתי שוקלת בחיוב, אבל רומניה?" היא צוחקת ולוגמת מהמשקה שלה. "הוא ממש לא אהב את זה שאני לא מתיישרת ומתאימה את עצמי ולמעשה את כל המשפחה לתפקיד החדש שלו. אמרתי לו שכל מרכז החיים שלי נטוע כאן, מסגרות החינוך של הילדים, המשפחה, העבודה שלי... ממש לא התחשק לי להפוך לעקרת בית משועממת במדינה זרה, הכסף כבר לא היה פקטור.
"אז זה מה שערער את הזוגיות שלכם?" אני שואל.
"לא בכלל לא, לכל דבר מתרגלים. בעצם יש לכל זה קשר, אבל זו לא הסיבה.
"הוא נסע הרבה לחו"ל, לפחות פעם בחודש לשבועיים. כל נטל ניהול הבית והילדים נפל עלי, לילות בהם אני ישנה לבד, בקרים של טירוף מוחלט להעיר ולארגן את הילדים בזמן לבית הספר, אבל הגעגועים אליו הפכו את החזרה שלו לסוג של התאהבות מחדש, הסקס היה סוער יותר, טרפנו את החיים בשבועיים שהוא היה כאן, יצאנו לבלות, השלמנו פערים ואולי זה היה גם סוג של פיצוי.
"גם כעבור שנה המשכנו להתנהל באותה שיגרה, אני כבר התרגלתי לסוג של עצמאות, באותם שבועיים בהם הוא בחו"ל, הילדים הפכו ליותר עצמאיים ולפחות תלויים בי. הוא היה מגיע וכמו תמיד הגעגוע והריחוק היו מביאים אותנו בהזדמנות הראשונה אל חדר המיטות, לעיתים כשהיה מגיע בשעות הבוקר המוקדמות, הייתי נשארת ומחכה לו, הילדים בבית הספר ואנחנו כמו סוג צעיר ופוחז עושים סקס פרוע ומלא תשוקה.

אני מחייך לעברה ובתוכי רוחשת קינאה כשאני חושב על כל אותם מעשיים מיניים שהיא עושה עם בעלה. היא מחייכת חיוך קצר וממשיכה לספר.
"תדירות היציאות פחתה, הוא העדיף להישאר בבית, לנוח, הנחתי שאי אפשר לחיות באותו קצב מטורף כפי שחיינו בשנה הקודמת, שהוא התעייף, שאולי העבודה שם תובענית יותר והוא מחפש לנוח ולהירגע. תבין, גם כשהוא היה מגיע לארץ, פרט ליומיים חופש הוא היה ממשיך לעבוד מהמשרד שבת"א."
מלצר צעיר, בקושי בן שבע -עשרה מגיע ושואל אם נרצה להזמין משהו נוסף. אני ממהר להרחיק את כף ידי שעוטפת את כף ידה כדי שלא להביך אותה. אנחנו משלחים את המלצר כשפנקס ההזמנות שלו ריק ומפזרים הבטחה שאולי בהמשך נרצה לבחון את תפריט הקינוחים.
הפעם היא מגישה את כף ידה אל ידי ואני אוחז בה, מרגיש את המגע הנעים של ידה, חום שפועם מתוכה בעוצמה ועובר דרך רשת העצבים היישר לתוך ליבי.
"אני משעממת אותך?" היא שואלת ומועכת את בדל הסיגריה במאפרה.
אני לוחץ את כף ידה בכף ידי, ומבקש ממנה שתמשיך, אני מרגיש שככל שהיא מספרת ונחשפת היא גם מתרככת.
"מספר פעמים טסנו לבקר אותו, לעיתים כולנו, אני והילדים ולעיתים רק אני לחופשת סוף שבוע זוגית, רק שנינו. לפני קצת פחות משנה התחלתי להבחין בסימנים. עד אז בכלל לא חשדתי, לא הייתה לי סיבה לחשוד
"פעם אחת מצאתי בשידה ליד המיטה בחדר השינה קונדום, מצאתי אותו עמוק בתוך המגירה כאשר חיפשתי עט לפתירת תשחץ. לא הייתה לי כל סיבה לחשוד או לחפש, אבל זה פתאום היה בין אצבעותי."
"אמרת לו משהו?" שאלתי.
היא צוחקת. "אתה לא מכיר אותו. הוא יודע לצאת מכל סיטואציה, זה בכלל פלא שתפסתי אותו לא מוכן, הוא פשוט פספס את הקונדום. אני בטוחה שלפני שהגעתי לביקור הוא דאג להעלים ראיות מפלילות."
"אבל בכל זאת, מה עושה שם קונדום, איך הוא היה מתרץ את זה?"
היא מבטלת אותי בתנועת יד קלילה. "הוא היה טוען שזה קונדום ישן שלבטח נשאר שם מהדייר הקודם ששכר את הדירה, או שזה קונדום שהשאיר אחד מעובדי המשרד שהתארח בדירה לחופשת סוף שבוע כאשר הוא היה כאן בארץ, אין לו בעיה להמציא הסברים משכנעים יותר, אח"כ היה גורם לי להרגיש מטופשת ומלאת נקיפות מצפון על כך שהעזתי לחשוד בו."
"אבל היו עוד סימנים..." אני אומר והיא מהנהנת.
"בפעם הבאה שהגעתי ניצלתי את העובדה שהוא אסף אותי משדה התעופה, הוריד אותי בדירה ומיהר למשרד לפגישה דחופה. סרקתי את הדירה ביסודיות. חיפשתי בארון הבגדים, במגירות, בשידות, בחדר הרחצה, איפה לא..."
"מה חיפשת בדיוק?"
"כל דבר שיכול להישכח, בושם נשי, תחתונים, קרם לחות, מברשת שיניים נוספת, כל סימן שיכול להעיד על הימצאותה של אישה שחולקת איתו את חדר השינה. הרמתי את המזרון, כמו בלשית חיפשתי שערות על הכרית והמצעים אבל לא מצאתי דבר, אמרתי לך, הוא יסודי מאוד, וחכם מאוד"

Bumblebee74

New member
המשך חלק חמישי

"אבל בכל זאת, מצאת משהו."
"בערב, לגמרי במקרה, בפח של חדר השירותים, אתה יודע, הפח הזה שאתם הגברים לא עושים בו שימוש ולכן הוא ככל הנראה פספס אותו. בפח מצאתי טמפון. לא ידעתי כיצד לעכל את סערת הרגשות שהתחוללה בתוכי, שמחתי על זה שסוף סוף מצאתי הוכחה, לדעת שאני לא פרנואידית. כעסתי, רתחתי מזעם עליו, על עצמי. בכיתי, אבל לבסוף הצלחתי לאסוף את עצמי ולהירגע. הייתי מוכרחה לגלות, ולשאול אותו באופן הכי ישיר, לראות איך הוא יגיב, אם הוא ימצמץ ויתחיל לגמגם.
"ידעתי שעבר עליו שבוע קשה. לדבריו הוא בילה במשרד עד השעות המאוחרות, כך שלא הייתה לו כל סיבה לטעון שהתארחו אצלו חברים ושזה עשוי להיות של אחת מבנות הזוג שלהם."
"ממש חשבת על הכל." אני אומר והיא מהנהנת וממשיכה את דבריה בשטף.
"חזרתי לשולחן, אכלנו ארוחת ערב שהזמנו ממסעדה סמוכה, השקנו כוסות יין, ואני כבדרך אגב שאלתי במין קלילות מעושה, של מי הטמפון שיש בפח בחדר השירותים ואם אני צריכה להתחיל לדאוג שיש לי מתחרה. הוא אפילו לא עצר לרגע כדי לחשוב, הוא פשוט אמר בקולו המשכנע, שזה בטח של המנקה."
"אולי זה באמת היה של המנקה..." אמרתי.
היא צחקה, צחוק משוחרר שגרם לכל גופה לרעוד.
"זה גם מה שאני האמנתי במשך כמה ימים, חשבתי שאני פרנואידית מטופשת, מחפשת בכוח סיבות וסימנים. עד יום לפני חזרתי לארץ. הוא שוב היה במשרד ואני הייתי אמורה לקחת מונית לשדה התעופה. קיבלתי הודעה מהשדה שמועד יציאת הטיסה מתאחר במספר שעות. התעכבתי בדירה עד לשעת הצהריים, כאשר המנקה הקבועה הגיעה בשעה עשר ודיי נבהלה למצוא אותי בדירה. האמת, אני בעצמי נבהלתי לראות אותה עומדת פתאום בסלון בשמלה פרחונית וטפחת ראש תואמת.
"אז מצאת מי בעלת הטמפון" אמרתי למרות שבתת מודע ידעתי שזה לא יכול להיות פשוט כל כך. אולי הוא בוגד עם המנקה, ניסה מוחי הקודח לעשות סדר בכל הנתונים שהיו ידועים לי.
"ממש לא, היא הייתה בת שישים לפחות, אין מצב שהטמפון שייך לה. אני באותו רגע החוורתי, המסכנה חשבה שזה בגלל שנבהלתי מנוכחותה, היא מיהרה להגיש לי כוס מים. התאוששתי, אבל החלטתי שלא להגיד דבר לבעלי."
"למה לא שאלת את המנקה, היא בטח הייתה יודעת לספר לך אם כשהיא מנקה את הדירה אחת לשבוע היא מוצאת חפצים שמעידים על נוכחות אישה בדירה, אני בטוח שממנה אין לו סיבה להקפיד ולהסתיר את זה."
"רעיון נחמד, רק שאני לא דוברת רומנית, והיא לא ידעה מילה באנגלית.
"הגעתי לארץ, ונשארתי עם אותם ספקות שהלכו והתגבשו לחשדות ממשיים. שמתי לב שבתקופה האחרונה אנחנו יוצאים פחות, כאילו שזה לא ממש חסר לו. הוא הקפיד לחזור משם עם מתנות עבורי. קראתי באיזה מקום שגברים שבוגדים מרגישים צורך לפצות את בת הזוג החוקית שלהם, אולי כדי למרק את המצפון שלהם. שמתי לב לסימנים שבעבר לא ראיתי, לא משהו שאני ממש יכולה להצביע עליו, אלה היו יותר תחושות מאשר הוכחות חותכות. התבשלתי במיץ של עצמי והרגשתי שאני מתפוררת מכל העמדת הפנים המזויפת שהכל כשורה. ואז זה קרה, לגמרי במקרה..."
"נפגשנו" אני אומר ומנסה שלא להישמע נלהב מידי.
"אל תחמיא כל כך לעצמך" היא אומרת ואז מיד מוסיפה, "אני צוחקת, תקשיב להמשך הסיפור."

למעלה