עצירה

• פותח הנושא תר
  • פורסם בתאריך

תר

New member
עצירה

לאחר שעברתי את הניתוח של דר אבינוח, לפני חודשיים, ירדתי עד כה 15 קג. מזה כשבועיים וחצי איני יורדת כלל אפילו גרם אחד במשקל. וזה מאוד מרגיז אותי. האם מישהו עבר דבר כזה?? הכוונה לאחר הניפוח הראשון, ויותר לעניין הרופא סגר 4.5 cc/ אני חושבת לגשת לאבינוח לבצע ניפוח נוסף, אך חוששת כי הוא יזרוק אותי, כי לא עבר אפילו חודש מאז עברתי את הניפוח הראשון. האם זה נורמאלי אצל חלקכם שפשוט נתקעתם? בחשש כבד שאפילו תעלו במשקל? מקווה לקבל תשובות שקצת יעודדו אותי. ודרך אגב לאחר ההורדה הראשונה , אני כבר הייתי ונמצאת ב 2 ספרות משקל. קצת עידוד והסבר לסיבה ל"תקיעה" במשקל ולא שום תקיעה אחרת.

תר שלום תראי לגוף יש מנגנוני הגנה

תני לזמן לעשות את שלו גם אני אז התבעסתי שאני לא יורד בצ´ק צק גוף נעצר וימשיך לרדת מעצמו .אבל למה לנפח כדי שהטבעת תהיה סגורה ואז אז מה תתחילי לרוץ להקיא .? אז תני לזמן {לגוף] להתרגל כי גם כך הוא ב"טרומה" וזורק המלצה שלי

רוייקו

New member
העצירה זמנית. אל יאוש. העיקר להמשיך

ולהתמיד. הגוף יחזור לירידה תוך זמן קצר. לעיתים זה חלק מהתסתגלות והתגוננות של הגוף מפני דיאטה ושינוי בכלל. הכל זמני. העיקר להמשיך.

zoei1

New member
זו ירידה מצויינת = אני ירדתי 15 ק"ג

ב- 4 חודשים ונעצרתי! זה ממש הרבה. לא חושבת שכדאי לך לעשות ניפוח נוסף זה מיותר לחלוטין. בהצלחה בהמשך.

תר, אם תקראי אחורה בפורום תראי:

כמעט כל מנותח בפורום כתב הודעה כזו מתישהו לאחר הניתוח. אני זוכרת גם שהכירורג שהציג לי את הניתוחים השונים צייר לי גרף יורד בגלים גלים (ירידה - עצירה - ירידה - עצירה...), ואמר שכך נראית הירידה עם הטבעת. כך שבאמת העצירה נורמלית. אם אינך מרגישה שהמעבר פתוח מדי (כלומר שנפח הארוחות גדל) - אין לדעתי צורך לבצע הצרה נוספת. ספרי לנו כאשר תתחדש הירידה, טוב? שלומית.

למעלה