עציץ

עציץ

מתי לאחרונה הרגשתם כמו עציץ יכולים להתפתח במתחם מוגדר מראש לא יכולים לצאת לא יכולים לפרוץ שורשיכם מוגדרים במסגרת פלסטיק או חרס ומה יעשה העציץ שירגיש שצר לו מדי יחבוט ויצמח יוריק ויצהיב עד יום מותו למרות האהבה שייתכן שיקבל

ק-ס-ו-מ-ה

New member
אופטימום

עוד יהיה טוב, יהיה טוב כן. לפעמים אני נשבר אך הלילה אוווו הלילה, איתך אני נשאר.....

טליה34

New member
נשמע לי

מתסכל למדיי..... אבל יש שורשים אשר יודעים לפרוץ שלוחה גם בבטון ויש ענפים אשר מצליחים בדרך לא דרך להגיע לקרן האור ולפעמים, אולי כדאי לו לעציץ למצות עד תום את חלקת האהבה שמקבל בעיקר מתוך ידיעה, שלא כל עציץ מקבל זאת בעיקר מתוך הערכה למה שיש, ולא למה שאין ואולי כדאי למות לכוד - אבל בתוך האהבה מאשר למות משוחרר - אך ללא אהבה

ר ו ח

New member
../images/Emo127.gif טליה....

אהבתי את מה שכתבת ויודעת מה? בדרך שלי....אימצתי לליבי! תודה!

נשית~37

New member
אם הייתי עציץ...

הייתי רוצה שזה שמטפח את העציץ אולי ישים לב שמסגרת הפלסטיק כבר לוחצת, שהמים המשקים לא בדיוק עוזרים, שצריך קצת שמש לפעמים... אבל אני, העציץ, יכול גם לאותת לו. סופ"ש נעים

טאקילה~*

New member
עציץ../images/Emo12.gif

אין אני לי שורשי בתוך עציץ ועלה עף ברוח אין אני לי אין לי מילים כי למי אסרב! אפילו לא מילה קטנה אני צמח פורח בעציץ.

CHUCHU

New member
שבת שלום גם לך חומד../images/Emo39.gif

במקרה עברתי בעבודה וישר פתחתי וראיתי שאת פה...

י פ ע ת

New member
כל עוד הוא צומח ומלבלב....

אז אין בזה פסול. הבעיה מתחילה כשהוא מאבד את היכולת להעצים עצמו, אז זה יוצר תחושת תיסכול ואולי אפילו הרסני.

מרי-לו

New member
פרח

העלים שלי נשרו אחד אחד והתפוררו, עלי הכותרת שלי התעופפו ברוח והפכו לאבק דרכים, הגבעול שלי, שהיה לי עלה בלהבה אדומה כדם אשר לא כבתה אף ברוח הסוערת, האדמה ממנה צמחתי יבשה חרוכה וחרבה... פתאום אני כמו פרח שנבל... סתם כזה הזכרת לי משהו ישן שכתבתי... מרי-לו

פרח שנבל ?

המממ...לא נראה ככה. אלא אם את פרח מלאכותי....הממממ...לא, לא חושב

למעלה