עצות?

Mozzarella

New member
עצות?

שלום, יש בחור שמוצא חן בעיני ולומד איתי באחד הקורסים. יש לציין שזה קורס בו אני לא מכירה אף אחד, אז אני בקושי מדברת עם מישהו. עושה רושם שהוא מעוניין, אבל ביישן בטירוף...כבר כמה פעמים הוא כמעט ניגש אלי, ונסוג ברגע האחרון. בתחילת השנה גם הלכנו באותו כיוון אחרי השיעור, אבל עכשיו מאיזושהי סיבה זה השתנה. גם בהפסקה אין לי ממש הזדמנות לדבר איתו. חוץ מזה שזו מן כיתה כזו, שאפשר לשמוע כל דבר שאומרים, ולא בא לי שכולם ישמעו אותי מבקשת ממנו מספר טלפון. אה, ולא ממש בא לי לבקש ממנו מספר טלפון בלי אפילו לדעת איך קוראים לו קודם. אז אולי קצת הקדמתי את המאוחר - בקיצור, הוא מוצא חן בעיני, אני מוצאת חן בעיניו. אני מנסה לתת לו רמזים, אבל זה לא ממש עובד, מנסה לחייך, אבל הוא לא מסתכל וכד'. היום מישהו מהכיתה דיבר איתי, והבחור המבוקש נראה מאוד מעוניין בתוכן השיחה (דיברנו על מה אני לומדת), אז חייכתי לבחור חיוך ענק ענק, והסתכלתי לו במשך הרבה זמן בעיניים, למרות שהדברים שלי היו מכוונים לבחור שהתחיל את השיחה איתי. לא יצא מזה כלום, ובסוף השיעור פשוט הלכתי. אז העניין הוא שאין לי הרבה הזדמנויות להתחיל איתו, והוא כנראה איטי/ביישן. מאוד התאכזבתי מהשיעור היום, והחלטתי שאני עושה נסיון אחד טוב להתחיל איתו, ולוקחת ממנו את כל היוזמה - כי כשאני מחכה שהוא יעשה משהו, כלום לא קורה, למרות שאני בהחלט מבחינה שהוא מעוניין. החלטתי כמה החלטות, ואני אשמח לשמוע את דעתכם: - להכנס לשיעור רק אחרי שהוא נכנס, ולנסות להתיישב לידו (בשיעור הקודם הוא התיישב מרחק של מקום אחד ממני, ובאמצע השיעור התיישבה בינינו אישה שהפריעה :) ). - בשיעור, ובמיוחד אם אשב לידו - לנסות לחייך אליו כשהוא מסתכל, אם אני מספיק קרובה, להעיר משהו מצחיק...לנסות ליצור קשר. - בהפסקה, במידה והצלחתי להתיישב לידו - לנסות ליצור שיחה כמו, איך קוראים לו, מה הוא לומד וכד'. אם השיחה הולכת טוב, לבקש בסוף מספר טלפון/ לשאול אם הוא מעוניין לשתות קפה ולהחליף טלפונים. - במידה והוא לא מבין את כל הרמזים הנ"ל, לא הצלחתי לקשור איתו שיחה, ומותנה בכך שאני אשב לידו - לקראת סוף השיעור, לשרבט על פתק את השם שלי ומספר הטלפון, בתוספת "אם בא לך לשבת על קפה מתישהו", למסור לו, ולתת לו לפעול במידה והוא מעוניין. מה דעתכם? אני יודעת שזה נשמע כמו תכנית מבצעית, אבל הוא באמת מוצא חן בעיני, והבעיה העיקרית שאין לנו שום סיבה לדבר (גם לא דברים כמו - מה היה בשיעור בעבר וכד'), אנחנו פשוט שני זרים בינתיים. אנא, טיפים, הצעות, הערות. תודה.

נועם m

New member
חחחחח

לכי לפי התכנית. נשמע שחשבת כבר על הכל
ואם אף אחד מהנ"ל לא התאפשר, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה סתם לתפוס אותו במסדרון ולשאול אותו. כל עוד תעשי את זה בצורה נעימה זה לא אמור לפדח יותר מדי מישהו מכם.

keren888

New member
תמשיכי לסבול!!!!!!!

או שתאזרי אומץ!!תכנסי לעצמך ותתני לקול הפנימי להשטלט עליך ותגידי לו מה קורה מה אתה עושה אחר הצהריים? ואז או שהוא יזרום ויצא לך משהו נחמד מזה למרות כל הדיבורים מהצד של הכיתה אבל!! לך יהיה טוב!!!!!!!! או שהוא לא יזרום ומה שחשת כנראה לא היה נכון.. וכל הכיתה תדבר עליך חלקם על האומץ לך חלקם על זה שדחו אותך אבל יש לך ביצים!!! וחוץ מזה את לא מכירה אותם!! אז את מי מהם את רואה אחר ההריים שיכול לצחוק עליך עם כל החברים שלך.. וגם אם כן!! תהיי שובבה וחוצפנית כזאת.. אחת שעושה מה שנראה לה לטוב!! מה רע בזה?? קדימה!! אני מחכה מחר לתשובה ממך שניגשת!! אין לך מה להפסיד!! לפחות ככה או ככה תהיי נושא שיחה!!.....חחח

ChilD SouL

New member
תרביצי לה וזהו.

מה קרה
מלחמה
כמה סימני קריאה, אלוהים ישמור.

keren888

New member
נ.ב

את יותר מידי מנסה לשכתב לעצמך תסריט לסרט.. ואז פקשוש קטן את נכנסת לסרט בעצמך כי זה לא רשום בתסריט..ואז את כולך בבלבלות ומבוכה!! עזבי אותך!!!!! תהיי מי שאת.. תראי הזדמנות לכי על זה... תצחקי המון.. תזרקי הערות.. תעקצי!! אל תחשבני..

../images/Emo1.gifיותר מדי דיבורים

פחות מעשים! אחותי, לכי על זה בדרך הקצרה ביותר, בלי תיכנונים ובלי לחשוב פעמיים. תכווני על המטרה וברגע הנכון (כשהיא נייחת) - תירי. ובמילים אחרות: "if U whanna shoot - shoot, don't talk " בהצלחה :)

אבל למה בכלל לגשש?

אני לא אומרת שתיהי יותר מדי ישירה ותהרגי את כל הקסם, אבל גם כל התיכנונים האלו מעיקים והורגים אותו. לטעמי את צריכה להיות יותר "קלילה" בעיניין. רמז פה, רמז שם, חיוך ממזרי/מסתורי והכל מסתדר. את לא צריכה לתהות אם הוא רוצה או לא. את תביני כבר לבד. למה להרוג את זה לפני שזה התחיל?

כן, את צודקת, אולי היא ביישנית. :)

אני נותנת את זוויות הראיה שלי לכל העיניין, עם האופי שלי . היא יכולה להבין מזה שזה לא מתאים לה, או לראות פתאום את הדברים שונה ולנסות בדרכים חדשות.

ומה עם 'אוי, אני לא הבנתי את העניין

עם האטומים (לצורך העניין), יש לך מושג על מה הוא דיבר שם??' תבקשי איזשהו הסבר בקשר למשהו שהיה בשיעור, אם יתפתח מכאן משהו - מה טוב, אם הוא יסרב להסביר לך או לא הבין - אז עדיף לרדת מזה, לא?

טוב אז ככה..

או שתבקשי ממנו לצלם את החומר.. או שתבקשי ממנו אש לסיגריה ותגידי לו שיבוא לעשן איתך בחוץ... או שהכי טוב תבואי אליו עם מטבע של 5 או 10 שקל או שטר 20 או לא יודע מה ותבקשי ממנו שיפרוט לך לעודף לקנות במכונה משהו.. וככה תתחילי לדבר איתו תגידי לו שהוא מוכר לך מאיפה הוא איפה הוא הוא היה בצא וכאלה.. ויאללה משם כבר...

מממ... לדעתי אחרי שנתת לו כבר רמזים

את לא אמורה לעשות עוד משו מיוחד... -כמה זמן הקורס הזה? -זה תחילת הקורס? כי אם כן אתם בטח תכירו יותר מאוחר.. בכלל הכיתה עוד תתגבש.. ואולי תכירי איזו מישי חמודה שתהיה מוכנה לסדר משו... אולי הוא מחכה שכולם כבר יכירו את כולם ואז זה יראה 'טבעי' יותר להתחיל איתך שיחה שתזרום... וזה יעני לא יראה חשוד.... בקיצור... תני לזמן לעשות את שלו, תהיי רגועה מה שצריך לקרות יקרה, את עשית את שלך.. ושיהיה המון בהצלחה!!

Mozzarella

New member
הקורס שנתי

כמעט נגמר הסמסטר (אני מקווה שבמהלך החופשה הוא לא ימצא מישהי...), ואין עדיין שום סוג של גיבוש, מה גם שאני ממש נטע זר שם, כי אני לא מהחוג. אבל, הסמסטר הבא הוא של מעבדה, אז אולי תהיה הרבה יותר אינטרקציה. בכל מקרה, אני כן מתכננת לפעול בשיעור הבא, לפני סוף הסמסטר, כי לא נראה לי שנתתי לו מספיק רמזים, וגם אם כן, נראה לי שהוא ממש ביישן ולא יתחיל איתי שוב.

keren888

New member
יש חברות!!

אבל לא טובות.. כאלה שתסמכי עליהם מליון אחוז!! אני יש לי מלא חברותתת אבל לא כאלה שאני יודעת שאם אצא איתן למסיבה אז הן לא יתחילו עם מי שרציתי אפילו רק חשבתי כי הוא נראה מעולה.. ולא כאלה שאם אספר להן משהו ממש חם בחיים שלי אז שיבוא בחבר שלו שבמקרה הן דלוקות עליו אז הן יסיחו אותו ויעדכנו אותו במשהו חם רק כדי לקבל את היחס ממנו... ולא כאלה.. שאם תבכי ותהיי מודכאת הן לא יצאו עם החבר שלהן כי הן יודעות שמחר הן יראו אותו והיום היא צריכה להיות איתי כי זה קריטי.וזה דבר שאם מפספסים זה לא חוזר.. רק השריטה נשארת.. ועוד מליון דברים.. היה לי פעם את כל זה.. אבל עד שהגיע אחד והראה לי טוב מאוד שלא תמיד זה קיים!!

keren888

New member
זה לא קשור לשרשור הזה!!!

מה נסגר איתי???? אמאא... זה קשור לשרשור שלמטה... סורייי..חחח

למעלה