עצות?

FuryUri

New member
עצות?

בס"ד. אני משתגע. עשיתי את הפסיכו במועד אוקטובר האחרון, וכמו כולנו אני רוצה לדעת את הציון שלי, ונותר עוד כשבוע וקצת עד לפירסום. מרוב כסיסת ציפורניים, איבדתי כבר חצי מכמות הדם שלי בגוף. אני משתגע. אני משתדל שלא לחשוב על זה אבל לא מצליח!!! עזרו לאדם במצוקה!!!!

FuryUri

New member
אני משתגע!!!

בס"ד. כל-כך הרבה תלוי במבחן הזה. מבחינת לימודים זה לא יגיד הרבה. כנראה שאני אלך לפיזיקה, שבו הציון שצריך ממש נמוך. אולי צריך ציון טוב בשביל לשלב עם משהו אחר, אבל זה כבר סיפור אחר. מה שכל-כך חשוב זה הכבוד. הכבוד המשפחתי, הכבוד בין החברים! יש לי חבר שמי שיוציא פחות במבחן הזה יושפל לעד. אני חייב לעבור את כל האחים שלי כדי סוף-סוף לזכות בכבוד הראוי לי. אני חייב!!! לא יכול פחות מ 750!!! אני רוצה ציון כבר!%@$^@#%@^#%^&^%*$%@$^R^*$^@$&$^*$&%*^&)#$^$*%)^*)( (הציון גם יקבע כמה התערבויות המעורבות ב"מטריקס"- באגטייה שאנחנו אוהבים ללכת אליה, שהמשמעות של לקבל מטריקס מהתערבות- כבוד עולם...) זה נשמע פתטי! אני יודע!!! אבל אני רוצה ציון!!!!!!!!!!!!!! מה כולה מבחן?????????

nate2000

New member
לא נורא....

מקסימום מועד פברואר....אל תיקח את זה כ"כ קשה

edeni1

New member
מה נסגר?

תגיד מה נסגר איתך?!? כבוד במשפחה? מעמד בין חברים? אלוהים-לאיזה מצב הגענו!! זה מבחן חשוב נכון, אבל לא צריך לעשות ממנו משהו שהוא לא..הפסיכומטרי לא מדד לכלום בתחום האינטילגנציה, אלא רק ליכולת עמידה בזמנים והתמודדות עם לחץ..הבחינה לא משקפת את מידת הצלחותייך בחיים וכמה תהיה מאושר או עשיר. קח את עצמך ביידים ותתעורר-זה רק מבחן. אפשר לעשות שוב. הוא לא אומר יותר מידי. אני באמת עצובה בשבילך שככה הגישה שלך.. שיהיה לך רק טוב..

אה?

כפרה עליך :) חוששני ששרשרת למקום הלא נכון.. אני סך הכל ניסיתי לעודד את הבחור.. על טעות כזאת אני אסלח רק בעזרת 5-6 המבורגרים בתוך 2-3 ג'בטות.. :)

meetAmeet

New member
עם כל הכבוד....

ראיתי כבר פה אנשים שזה הפסיכומטרי הרביעי שלהם, והם צריכים ציון גבוה כדי להתקבל למקצוע שמגיל 5 הוא חלום חייהם... ואתה מה? התערבות עם חבר? קשה להרגיש סימפתיה עזה. תרגע, קח את הדברים בפרופורציות ושהטוב ינצח.

FuryUri

New member
אוי ואבוי...

בס"ד. כנראה שצחוקים זה לא הצד החזק שלכם הא? נראה לי שאתם אלו שצריכים לקחת דברים בפרופורציות -.-
idiotic party poopers
-.-

למעלה