מיאו? עכשיו אני מבולבלת \:
נ נירית הסטלנית New member 16/7/03 #24 הכל תקף ונכון...מי שלא רוצה שלא ישתמש בעצות ששמתי זה הכל.עובדה יש כאלה שזה עזר להן כמו אבן יקרה.ומי אמר שזה לא תקף? מה פה בדיוק לא תקף???? צאו מהציניות!!!!
הכל תקף ונכון...מי שלא רוצה שלא ישתמש בעצות ששמתי זה הכל.עובדה יש כאלה שזה עזר להן כמו אבן יקרה.ומי אמר שזה לא תקף? מה פה בדיוק לא תקף???? צאו מהציניות!!!!
נ נירית הסטלנית New member 16/7/03 #25 השתמשת בעצות שנתתי שאתה אומר שזה לא תקף?????????? אולי אתה תייעץ קצת?....אני ישבתי שעות לכתוב את זה...באמת תודה לך עוז על הפירגון ה"לבבי" שלך! אני לא ראיתי אותך נותן עצות אז אל תגיד לי מה תקף ומה לא..זה לא מימי הביניים
השתמשת בעצות שנתתי שאתה אומר שזה לא תקף?????????? אולי אתה תייעץ קצת?....אני ישבתי שעות לכתוב את זה...באמת תודה לך עוז על הפירגון ה"לבבי" שלך! אני לא ראיתי אותך נותן עצות אז אל תגיד לי מה תקף ומה לא..זה לא מימי הביניים
א אבן יקרה New member 16/7/03 #21 ../images/Emo6.gifוואו, אחלה עצות אני מתאפרת כבר כמה שנים, ונתת עצות מצוינות.
K KerenWelling New member 16/7/03 #22 יש לי תיקון למספר 1! לשפתיים לא מורחים קונסילר או מייק אפ כי אז הן חיוורות מידי...שמים פודרה...