עצות...

עצות...

1. על מנת ליצור איפור מושלם וכמובן שלא ימרח - מרחי כחצי שעה לפני שאת מתחילה להתאפר קרם פנים לא שומני והתחילי עם קונסילר לאחר מכן מייקאפ פודרה, צללית ורימל שחור . לפני שאת מאפרת את שפתיך השתמשי במיק-אפ ואם אין ברשותך מיק-אפ תוכלי להשתמש גם בקונסילר על מנת שהאודם ישאר זמן רב . *גם שתשתי האודם ישאר על שפתייך זכרי זאת!!! 2. למריחה מדוייקת של המסקרה - הוציאי את מברשת המסקרה מהבקבוק, וכששערות המברשת עדיין בתוך הבקבוק, עקמי את המברשת. כך נוצרת זווית שמקלה על המריחה. ה``עיקום`` הוא רב פעמי, כי גם כשמחזירים את מברשת המסקרה הוא נשאר. לא יוצא לך למרוח איליינר מדוייק? גשי למראה שתלויה על הקיר (לא מראה שצריך להחזיק ביד). הניחי את המרפק על המראה, ואת כרית כף היד על הסנטר שלך. בצורה כזו, אין סיכוי שהיד תזוז לך והמריחה תהיה מדוייקת. כדי לקבל מראה טבעי וחלק יותר של המייק-אפ, ערבבי אותו עם קרם לחות לפנים. מי מאיתנו לא רוצה עור חלק וזוהר? אבל לא תמיד יש זמן. אם את רוצה עור חלק בתוך שניות, ערבבי מעט סוכר עם ג`ל לפנים ועסי את הפנים (רק להיזהר ממגע עם העיניים). אבל זה לא תחליף לטיפול טוב בעור, זה רק נותן פתרון זמני. לא צריך לקנות הרבה גוונים של שפתונים כדי להשיג את המראה המושלם לשפתיים. כל המ שצריך זה ליפ-גלוס שקוף וצללית בצבע אהוב שמתאים למריחה על השפתיים. קודם-כל מורחים את הליפ-גלוס על השפתיים. לאחר-מכן לוקחים מעט מהצללית ביד ופשוט ``מערביים`` עם הליפ-גלוס על השפתיים. להיזהר לא לצאת מגבולות השפתיים וכמובן לנקות את הידיים אח``כ. ריח של בשמים כולנו יודעות לזהות. מה טוב לנו ומה לא. אבל כדי שכולם יריחו אותו צריך לשים אותו בכמה נקודות עיקריות - מאחורי האוזן ובשורש כף היד, למשל. רק לא לשים על הצוואר, שזו טעות נפוצה מאד, כי הצוואר הוא איזור שנוטה לפתח אלרגיות. חוץ מזה רצוי גם לבשם מעט את הבגדים, כי הבגדים סופגים את הריח והוא נשאר לזמן רב. זה טיפ חשוב מאד ל``הופעה מוחצת``, והוא גם די ידוע אז סביר שנתקלן בו, והגיע הזמן לבצע: כל מה שדרוש לך זו צללית לבנה, או בצבע חום בהיר. עם מכחול דק לוקחים מעט מהצללית ומורחים על עצם הגבה. תלחצי קצת עם היד על הגבות, מרגישה את העצם? על העצם הזו ``יושבות`` שערות הגבה. אז בדיוק איפה שה``פס`` שלהן מסתיים, ונגמרת עצם הגבה - שם זה המקום להניח את הצללית. השפתיים שלך יבשות כמו הנגב ואת חייבת למרוח שפתון (שעל שפתיים יבשות יוצר ``קוצים`` לא יפים?) אז פשוט תרטיבי מקלון אוזניים ותעבירי עליהן. כל הבליטות היבשות יתישרו והשפתון יראה הרבה יותר טוב. זהירות...אל תסמכי שזה יתרום לבריאות שפתייך. הקפידי תמיד להשתמש בשפתון לחות עם מקדם הגנה. בהצלחה
3. להוצאת שחורים מומלץ למרוח שמנת על האזור ולהמתין כחצי שעה, לשפשף ולשטוף. 4. המלצת איפור (חוץ מעיניים ירוקות) - יש למרוח עם מברשת צללית סגולה פעמיים על מנת להשיג צבע בולט יותר. לאחר מכן יש לעבור עם מסקרה כחולה על הריסים ולאחר 2 דקות יש למרוח מסקרה שקופה על מנת לייצב את המסקרה הכחולה ולהפריד את הריסים 5. לפני מריחת המייק אפ מומלץ להרטיב את הספוגית ולספוג אותה ורק כאשר הספוגית לחה למרוח את המייק אפ אשר ימרח עכשיו בקלות כאשר מורחים עיפרון שחור בעין ורוצים שהוא יחזיק מעמד לאורך כל היום מומלץ (לא לבעלות עיניים רגישות) מומלץ לפדר בעזרת מכחול וצללית שחורה מעל הפס השחור (או עם כל צבע אחר לפי צבע העיפרון 6.נגד נשירת שיער מומלץ לסחוט לימון ולעסותו על הקרקפת 7. לפני שמורחים מייק אפ עדיף לעשות עיסוי עם קרח על כל הפנים, זה מקבע את האיפור לשעות ארוכות בכך שהקרח מקבץ את הנקבוביות. לפני שמורחים שפתון לוקחים מברשת שיניים ומברישים את השפתיים בעדינות ואז שמים קרם לחות לשפתיים. הפעולה שנעשית הינה ריכוך והוצאת היובש שמצטבר לעיתים בשפתיים. לפני שמורחים צלליות שמים טלק מתחת לעיניים ולאחר מכן לוקחים מברשת סומק גדולה ומנקים את עודפי האיפור שלא ימרח על המייק אפ ויצור לכלוך.

עוד....

טיפ מס' 14- 8/7/2003 - רוצה להפוך את הסבון הנוזלי שלך או את ג'ל הרחצה לפילינג לגוף?? (פילינג לגוף מסיר תאיי עור מתים ותלאיי עור כמו כן הוא עוזר למנוע את צמיחת השיער הפנימי בתוך העור - הטיפ הנ"ל אינו לבעלי עור מגורה ו/או פצוע) - פשוט ביותר: יש לקחת חופן סבון נוזלי ולערבב אותו עם כף מלח גס וכף סוכר חום או גולמי או כף חול ים נקי. -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 13- 29/6/2003 - יש להגביל את סידור הגבות למריטת השערות מתחת, בין ומהצד השני של הגבות בלבד. מריטת שערות מעל לגבות יכולה להוביל למראה שטוח חסר בסיס ולא מציאותי -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 12- 22/6/2003 - רוצה להסוות כתמים לבנים או צלקות לבנות על פנייך?? הברישי מעט מהסומק שלך מעל הצלקת/כתם ולאחר מכן כסי פנייך במייק אפ בסיס -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 11- 15/6/2003 - יש לסרק שיער יבש בלבד, שיער רטוב או לח הינו חלש עדין ושברירי. אם בכל זאת את חייבת להתיר קשרים משיער רטוב/לח עשי זאת במקלחת כאשר שעריך מעורבב עם מרכך או מסיכת ריכוך - סרקי את השיער בזהירות והשתמשי במסרק/מברשת בעלת רווחים גדולים בין השיניים או לחלופין בקלשון. -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 10- 8/6/2003 - רוצה איי ליינר בצבע מיוחד? בלתי שיגרתי? תואם לצללית? יש פתרון!!! קחי מכחול איי ליינר מעט לח וטבלי אותו בצללית בצבע האהוב עלייך, התוצאה תדמה לאיי ליינר רגיל אך הצבע לא שגרתי. -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 9 - 1/6/2003 - את מרכיבה משקפיים? אם כן, מומלץ לאפר את העיניים ברימל כהה ועבה ובאיי ליינר כהה ועבה בכדי להבליט את העין. כדאי לבחור צבעי איפור לעיניים אשר יתאימו או ישתלבו עם צבע המסגרת של המשקפיים. -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 8 - 25/5/2003 - יש לך אף רחב מידי? את יכולה לגרום לו להראות צר ע"י מריחת מייק אפ בגוון כהה בצידי האף. יש לך אף צר מידי? את יכולה לגרום לו להראות רחב יותר ע"י מריחת מייק אפ בגוון בהיר יותר בצידי האף. -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 7 - 18/5/2003 - האם הפנים שלך מעוצבות בצורת לב? מחפשת עיצוב שיער טיפה שונה שייתן לך מראה מעט פלפלי?? נסי להסיט את שעריך לכיוון אחד, זו דרך טובה לאי הבלטת הסנטר ולתת למצח מראה צר יותר -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 6 - 11/5/2003 - סובלת משפה תחתונה קטנה ביחס לעליונה? את יכולה לגרום לה להראות מלאה, פשוט מרחי על השפה התחתונה אודם בגוון טיפה יותר עדין מאשר על השפה העליונה - וראי איזה קסם. -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 5 - 4/5/2003 - הזמן הטוב ביותר לבישום גופך הינו לאחר מקלחת חמה, כך הניחוח ישאר לזמן רב יותר. את הבושם יש לרסס על איזורי "דופק" - האזורים החמים בגוף, כגון: בתוך פרק כף היד, בתוך מרפק היד, מאחורי האוזן, מאחורי הברכיים, בין החיק ובגב התחתון. -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 4 - 27/4/2003 - לציפורניי רגלייך העניקי פדיקור בדיוק כמו שהיית מעניקה לציפורניי ידייך מניקור. בציפורניים ברגליים ובידיים השתמשי בלאק בגוון זהה. הדגישי חשיבות וזמן במיוחד לבוהן כף הרגל - לעיצובו ולצביעתו, מפני שזוהי האצבע אשר מרב תשומת הלב מופנית אליה ולרוב זוהי האצבע אשר בולטת החוצה ברוב הסנדלים והנעליים הפתוחות -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 3 - 20/4/2003 - יש לך שיער ארוך? יבש במיוחד? השיער שלך בעל קשרים מעצבנים? נמאס לך להוציא הון תועפות על מרככים שונים ויקרים? אז במקום לרכך את שיערך במרכך נסי להשתמש במסכת ריכוך, החיסכון יהיה רב והיעילות תהיה רבה אף יותר - אין צורך להשתמש במרכך יחד עם מסכת הריכוך. -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 2 - 13/4/2003- רוצה לקבע את האודם שלך לכל היום? פשוט מאוד: מיד לאחר שתסיימי לאפר את פנייך, קחי קוביית קרח (כן, כן!!) והצמידי לשפתייך למשך כ-10 שניות. פעולה פשוטה זו תמנע היווצרות של סדקים באודם, מריחתו לצדדים או דהיית הצבע. -------------------------------------------------------------------------------- טיפ מס' 1 – 6/4/2003 – הרימל השקוף הוא בעל תכונות נוספות מעבר לכך שהוא מעניק ברק ועיצוב טבעי לריסים, היות והוא מיוצר על בסיס ג'ל ניתן למרוח אותו לפני הרימל הצבעוני ובכך הוא מספק שכבת בסיס לריסים המקלה על המריחה של רימל הצבעוני. בנוסף ניתן למרוח אותו לאחר הרימל הצבעוני בכדי לקבע אותו

לא אני רשמתי את זה.אני לא יכולה

לענות לך העתקתי את זה מאיזה אתר וחוץ מזה מה שרשמו שם נכתב רק לאחר שבדקו שזה עובד וזה אכן עובד ..תנסה ותגיד לי!

tofy

New member
זה דווקא עוד נשמע לי בסדר, לא יהרוס

את העור אבא שלי מטפל הוליסטי (בין השאר עובד עם שמנים אתרים) יש לי ממנו רשימות של קרמים למיניהם משמנים וכל מיני לדוגמא- פילינג: מלח גס, סבון מתוק (מיצוי של סלק\סלק סוכר או משו כזה) וזרעי פישתן מי פנים (ניקוי עמוק): מים,מלח גס ואבקת ויטמין C (ממסים את הכל במים) מי שרוצה משו ממתכונים בסיגנון (יותר מדויק, ויש עוד כמה כאלה) תכתבו לי בפרטי (ממממ.......נסחפתי קצת...)

תתפלא זה מעולה

קוסמטקאית בכירה הסבירה לי לגבי עניין פילינג עם מלח גס. דבר ראשון יש להשתמש במלח ים בלבד ( לא מלח רגיל ששמים לאוכל) דבר שני יתרונות המלח הוא שהוא מלא במינרלים וזה מעולה לעור הגוף. מומלץ !

madow

New member
לנירית

יש לי הרגשה שאת סתם מחלקת עיצות מבלי שום רקע מקצועי או ידע בנושא עצמו. זאת אומרת כולנו אוהבות איפור וטיפוח, אבל מכאן ועד לתת עיצות ישנה דרך ארוכה! מה שאני מנסה לומר זה שיצא לי לקרוא כל מיני הודעות שהשארת על גבי הפורום וזה חמוד ומשעשע איך שאת ככה מחלקת עיצות על דעת עצמך ויתרה מכך תוקפת אנשים שלא מסגימים עימך, במיוחד שמדובר במאפרים מקצועיים שיודעים מה שהם אומרים. אז ככה לסיכומו של דבר את העיצות שלך תיישמי על עצמך ותשמרי לעצמך!

ואת מאפרת מקצועית????

זכותי להביע את דעתי.ואם אני תוקפת מישהו זה כי הוא תוקף אותי...זכותי לשים עצות תרצי תשתמשי בהן לא תרצי אל תשתמשי ,לא טוב לך אל תקראי אולי למישהי אחרת זה כן עזר.אל תדברי בשם כולן...

madow

New member
טוב מה אני מדברת איתך בכלל

את מתנהגת כמו ילדה קטנה ותו לא!!!

הילה jjj

New member
לא יפה,-נירית!

נירית לא כתבה את העצות מפיה שלה,אלא העתיקה אותן,אז זה בסדר אז אין לך מה לבוא ולטעון שזה לא בסדר והיא עצמה אמרה שהעתיקה אתן באתר ולא התיימרה להיות המייעצת...אז למה לתקוף נירית,אכן קצת תוקפנית שמדברים איתה על טעויות בדבריה,אבל לא נורא עוד שנה היא מקצועית!

איזה חמודה ../images/Emo24.gif תודה-אני מקווה

להיות מקצוענית בעתיד...היא סתם חיפשה צירץ לתקוף אותי זה הכל..ואת כל העצות האלה בהתחלה ישבתי שעתיים וכתבתי! ובכל הפעמים האלה זה נמחק לי...רק שתראה כמה התאמצתי לכתוב אותן!

איזה חמודה ../images/Emo24.gif תודה-אני מקווה

להיות מקצוענית בעתיד...היא סתם חיפשה תירוץ לתקוף אותי זה הכל..ואת כל העצות האלה בהתחלה ישבתי שעתיים וכתבתי! ובכל הפעמים האלה זה נמחק לי...רק שתראה כמה התאמצתי לכתוב אותן!

bleeding rose

New member
../images/Emo48.gifאני חייבת לתקן משהו

אף אחד פה לא תוקף אותך, אלא מביעה דעה בקשר לעצות שנתת. יש הבדלים עצומים בין שני המושגים האלה....

למעלה