עצות!

עצות!

נכנסתי לתחום המאגיה לפני כחודש ונתקעתי, אני צריך עצות ומהר בקשר לשלבים שאחרי תרגילי הבסיס, אם מישהו (או משהו...) יכול לעזור ואולי אפילו לתת לי את האי-מייל שלו אשמח מאד. אני רציני, תודה וביי!

L e s t a t

New member
אם תוכל לספר מה בדיוק הבעיה

יוכלו לעזור לך יותר טוב. חוץ מזה, אם יש לך בעיה עם תרגיל מסויים אתה יכול לפנות אל כוכב ה שחר, הוא זה שכותב את "קורס המאגיה הבסיסי".

זאת בדיוק הבעיה

אני לא יודע מה לעשות עכשיו, יש תרגילים מתקדמים יותר, או דברים נוספים שאפשר לעשות? בקיצור כל דבר שאני יכול לעשות, המלצות ספרים או משהו? תודה מראש!!!

jbu

New member
תנסה כדורי אנרגיה

ואני המלצתי על ספר לא מזמן בדיון על הספרים קוראים לו:the sorcerer's handbook הוא לא מושלם אבל הוא מושלם בשביל מתחילים ובסדר אצל מתקדמים. יש גם את mm אתה בטח שמעתה עליו בפורום. נחזור ל-the sorcerer's handbook יש שם 14 תרגלים שבסופם אתה צריך לעשות כדור אנרגיה זוהר שכולם יכולים לראות אבל יש מרווחים גדולים בין הרמות של התרגלים וכול אחד מהם מכסה נושא שונה אבל אתה יכול לקחת עוד תרגלים באותו נושא הוא עולה משהוא בסביבות ה-5 דולר תבדוק באמזון.

רגע,

ההורים שלי יקלפו לי את העור ויסחטו עלי מיץ לימון טרי (תעריצו את התיאורים...) אם הם יגלו שאני רק חושב על לעסוק במאגיה. אני לא יכול להזמין כלום בריבוע באינטרנט בלי שהם ידעו. אז אם אפשר יהיה לכתוב לי בדיוק מה התרגילים אהיה אסיר תודה (מאחורי סורג ובריח, חנינה!!!) אז תודה ואגב, החתימה החדשה שלי
no man is perfect, but I am so close, its scary !!!

jbu

New member
למעשה סרקתי את התר ואת דפי הסיכום

אבל אני היפסקתי לעזור לאנשים בצורה דרסטית כי אני מאמין שבכך שאני יעזור לך ככה אני מבחינה מסוימת יהיה אחראי עליך,אם הייתי מכיר אותך הייתי שולח לך את זה,מחוץ מזה זה לוקח הרבה מקום ויש לי איטרנט אטי,סליחה. גם ההורים שלי רצאו לעשות לי את זה, אבל הם לא יעיזו (אם הייתם רואים אותי הייתם מבנים),אז מי שואל אותם? אני מספיק בוגר לעשות החלטות כאלה בחיים שלי,אז נעזרתי בחבר כדי להשיג את הספר שהוא אמליץ לי עליו.

jbu

New member
דווקא המצעתי תרגיל שמשלב הרבה

תוחמים (כמעט הכול),אבל אני לא יספר אותו בגלל התפוחים הרקובים ששלחו לי ווירוסים. אם כבר אני כותב יש לי שאלה: מה גורם להילה גדולה? חבר שלי אמר שיש לי הילה גדולה (הוא קצט כועס עלי בגלל זה),מזה זה אומר עליי?

Swicca

New member
כעיקרון......

.... שההשפעה שלך גדלה..... (טוב לפחות זה מה שאמרו לי).... היה לי פעם סיפרון קטן על ההילה וכל מה שקשור אליה חחח עכשיו כבר אצל חברים\ידידות שלא ממהרים לסיים אותו!!! אור ואהבה ,שימי.

למעלה