עצות...

א ב ו ד ה

New member
עצות...

אני רוצה להיפרד והוא עושה שרירים. פורט על נימי הרגש וכשזה לא הולך, אומר שאין ביכולתנו להחזיק שתי דירות. הוא צודק. היכולת הכלכלית שלנו לא מאפשרת זאת. מה עושים?

adam33

New member
לפרוט

איני יודע עד כמה את החלטית אבל בעצם הוא משדר לך שהוא מוכן להשתנות כנראה שבכל מדיה הוא משדר וגם לרגש אז אם את באמת מקשיבה תני לו הזדמנות היה ולא ילך תמיד תדעי שזה יהיה בהסכמתכם להפרד ואז כבר לא יהיה רגש תהיה הפרדות רצונית על פי שניכם...

אבודה

הוא לא רוצה להיפרד, וסיבותיו עמו, אבל מה הוא מתכוון לעשות ע"מ למנוע ממך ללכת? האם הגעתם להסכמות כלשהן בקשר לנושאים שמפריעים לך בחיים איתו? האם חל שיפור? בעיה כלכלית היא לא פעם מעצור בפני גירושין, אבל כשרוצים מאוד ללכת, לחם צר ומים לחץ ערבים מטווסים בחלב יונים......

אבודה...עניתי לך למטה - בשרשור שלי,

ורוצה גם כאן להוסיף לך. אם אין לך יותר רגש אליו, אז הפריטה על נימי הרגש כבר לא יעזרו לו. גם בעלי אמר שאין ביכולתו לעמוד בגירושים מבחינה כלכלית, זה נכון, זה לא קל, אבל אם שניכם עובדים, תצליחו איכשהו להסתדר, אני מקווה. הרי הרבה זוגות עושים זאת, ושורדים. אבל, באמת, הבחינה הכלכלית היא הקשה ביותר. מקווה שתעמדו בכך, ותצליחי להגיע לחיים טובים יותר.

seeyou

New member
היכולת הכלכלית - ../images/Emo82.gif

לא צריכה ...להיות מכשול ! לפעמים רצוי לגור באוהל במקום בארמון משיש בו יש אווירה קודרת!

maof

New member
אבודה .........

גם אני תומך בדעתם של כל מי שכתב יכולת כספית לא צריכה להיות מכשול....... אין ספק שיהיה קשה בהתחלה אבל את צריכה לעשות את השיקולים מה עדיף...... להמשיך בצורה הזאת או לצאת ולהיתמודד מול החיים לבד אני הייתי מוכן לוותר על הכל כל מה שביקשתי זה היה את השש בש שבניתי בגיל 12 בבית הספר
הרבה אחרים יגידו אתה טפש ! אתה פרייאר ! אבל אני ביקשתי רק דבר אחד....... את חיי בחזרה !!!!!!!! לא אכפת לי להתחיל הכל מהתחלה אני לא פוחד מהתחלות חדשות ידעתי שיהיה קשה אבל אני בוטח בעצמי...... ואני יודע שכל אחד שרוצה יכול להצליח !!!!!!! מעוף

למעלה